با اجازه دوستان.
dlc یعنdownloadable content.یه بازی که میاد بعدش dlc هاش میاد.کارش هم اضافه کردن مرحله و ماشین و لباس وشخصیت و از این جور چیزا به بازیه.
محتوای مخفی: !
با اجازه دوستان.
dlc یعنdownloadable content.یه بازی که میاد بعدش dlc هاش میاد.کارش هم اضافه کردن مرحله و ماشین و لباس وشخصیت و از این جور چیزا به بازیه.
محتوای مخفی: !
بله میتونی سیستم منم عین ماله تو حتی کمی پایینتر و روی 1024*768 میتونی راحت بازی کنی![]()
قابل توجه دوستایی که هنوز مشکل کرک دارن
این آخرین و کاملترین کرکی هستش که ارئه شده من خودم با همین کرک بازی رو تا آخرش تموم کردم بدون هیچ مشکلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترایتر بازی رو هم توش گذاشتم که اگه کسی خواست دنبال تراینر بازی نگرده
آقا دستت درد نکنه......دان کردم....قبل از اجرا سیو هامو برداشتم..کپی کردم....یه جای دیگه....بازی رو اجرا کردم..همونطور که گفتی سیو ها پریده بود....اما النم که سیوهای قبلیم رو میریزم جای سیو های الان بازی اجرا نمیشه.....داخل منو میره.....مراحل هم میاد..وقتی مرحله 7 رو انتخاب میکنم میاد بیرون.....مرحله 6 هم زدم بازم اومد بیرون..چیکارش کنم...خودم فکر میکنم سیو هامو باید یه کاری کنم.....ببین توی فایل سیو 3 تا فایل دیگه هم هست....دقیق برام میگی چیکار کنم..؟ممنون...بازی بدون مشکل با کرکی که تو امضام گذاشتم اجرا میشه
شما هم تست کن
اره دوست عزیز مشکل عوض کردن کرک اینه که سیو های قدیمی میپره!! من دارم دنبال راهی میگردم که سیو ها رو بتونم حفظ کنم .
الان پیشنهاد من اینه که سیو کامل بازی رو که گذاشتم دانلود کنید و از مرحله 7 دوباره لود کنید و بازی رو ادامه بدید.
بچه ها کسی تا حالا از بنچش نمره ی A یا B گرفته؟؟؟؟؟؟؟
مال من که E گرفت.شما چی؟بچه ها کسی تا حالا از بنچش نمره ی A یا B گرفته؟؟؟؟؟؟؟
همه چی آخرش بود.فقط فیزیک فعال نبود.
سیستم من:
mb:gigabyte ep45-ud3r
ram:2 gig geil ddr2
gpu:1 giga 9600 gt ddr3
cpu:intel core 2 duo e8400 3ghz 3ghz
Last edited by Rhodes; 05-09-2010 at 20:09.
پست دوم آپدیت شد من از دوستانی که پست مفید می ذارن تشکر می کنم من از پست هاشون استفاده می کنم و اون ها رو گذاشتم توی پست دوم تاپیک تا بعد ها قابل دسترس تر باشه. به زودی آموزش هایی رو هم می ذارم توی صفحه اول تاپیک. باورم نمیشد که اینقدر به بازی مافیا 2 علاقمند بشم
سلام
من با تمام تنظیمات بالا با انتی الیانس 16 و فعال کردن تسلا و فیلتر 8x برام E داد برا گرافیکی مثل مال من خیلی پائینه نه؟رمم هم بالاست مشخصاتم تو امضا هست
دوستی که c گرفته مشخصات سیستمش چیه ؟
سلام من یه مشکلی دارم
کرکم skid row هست آخرین نسخه ای که داده بیرون
DLC ها رو نصب کردم
توی چپتر 10 جایی که جو حسابی مست کرده میرم از بار بیارمش خونه اونجا که جو میره توی ماشین سفید میشینه من نمیتونم بشینم
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)