امتیازی که ویندوز 7 64 بیت به سخت افزار من داد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیازی که ویندوز 7 64 بیت به سخت افزار من داد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوستان یک سوال داشتم
موقع خرید به من گفته بودن که گرافیک 5470 هست ولی الان که درایورش را نصب می کنم توی هرویندوزی
550v نشون میده.الان باید من درایور 550v رانصب کنم؟
نه کارت گرافیک شما 550 هست و از 5470 هم خیلی بهتره
سلام. زنگ زدم زیگورات. در کمال وقاحت و بی شرمی مسئول فروشش( داخلی 106 آقای پور .....) برگشته به من میگه بله این 2 گیگ رو خود زیگوراتگذاشته. این درحالیه که توی تمام این مدتی که من زنگ میزدم دائما تاکید میکردن که زیگورات هیچگونه دستکاری ای روی این لپتاپ ها نداره!!! اما حالا خیلی راحت میگه بله خودمون گذاشتیم این 2 گیگ رو! بی شرمانه ترین قسمت حرفش اینه که به منی که حداقل 5 . 6 بار فقط راجع به این موضوع با خودش صحبت کردمو میگه من دفعه ی اول که صداتو میشنوم!
فقط ازین آتیش میگیرم که چرا 60 -70 هزارتومن پول اضافه دادم به این نامردا.همش به من میگه اصل گارانتیه که ما ردش نکردیمو هستیم.آخه این حرف چه معنی داره؟ مثل این می مونه بری یه ماشین مثلا پراید بخری بعد ببینی موتورش موتور ژیانه!! اونوقت به فروشنده بگی . اونم بگه ما گارانتیش کردیم ما پراید بهتون فروختیم.شما برو استفادتو بکن.ماکه ضمانت نکردیم که حتما موتورش پراید باشه
آقا ماکه گول خوردیم لااقل شما چشموگوشتونوباز کنید گول زیگورات رو با این تبلیغات دروغ و کذبش نخورید.واقعا حرف اون دوستمون حق بود(( گارانتی توی ایران یه چیزه بی اساسه))
دوستان این یعنی چی؟
Slot Load 8X DVD+/-RW Drive with DVD+R double layer write capability
توی مشخصات لپتاپم نوشته.
Last edited by asemanekavir38; 20-11-2010 at 15:03.
دوست عزیز نارحت نباش .این مساله ای که شما باهاش مواجه شدید معنای واقعی گارانتی در ایران هست...
خوشحالم... راستی هر دو درایوری که در سایت دل برای 550v و 5470 گذاشته شده حجمشون و کدشون یکی هست.فرقی نمی کنه کدومشون نصب بشه؟( اگه فرق نداره دیگه چرا دوباره برم 550 v را دانلود کنم...)
سلام به همگي دوستان
من عضو جديد سايت هستم وسوال دارم اگه5010بخرم از نمايندگي شهرستان باشه بهتره يا تهران و موقع خريد با توجه به نداشتن سيستم عامل سخت افزار رو درجا نميشه چك كرد ميشه ازشون بخوام در صورت دسنكاري در كانفيگ تعويضش كنند
با تشكر از همه اساتيد
چرا گرافیکت رو 4650 زده؟5010 که 4650 نداره (البته میدونم 550v همون 4650 با کمی تغییره اما اینکه ویندوز 4650 شناختش عجیبه)
البته احتمالا برا ویندوز 64 بیتیه ، چون الان امتیاز 32 بیتیه لپ تاپت رو دیدم که زده 550V
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
550v در اجزای بازی ها قویتر هست اما از نظر تکنولوژی قدیمیتره
درایورهای هرسه گرافیک 5470 و 550v و 5650 برای 5010 یکی هست و دوستمون اشتباها چندباز آپلودشون کرده![]()
Last edited by sheytoon001; 20-11-2010 at 17:16.
عجب نامردی هستن، اینکه زیگورات در حق شما نامردی کرده کاملا مشخصه
اما دوست من اینو هم در نظر داشته باش که ما نمیدونیم گارانتی های دیگه بهتر از این باشن ، و به نظر من خرید یه وسیله گرون قیمت بدون گارانتی اشتباست
امیدوارم لااقل زیگورات به چیزایی که به قول خودش توافق کرده پایبند باشه(البته خدا روزی رو نیاره که کارمون به گارانتی بکشه)
شمام دیگه اعصابت رو خورد نکن ، ایشالا هرچی زیگورات نامردی کرده 5010 برات جبران کنه
در صفحه اول هم نوشتم همه قبل خرید این موارد رو چک کنن
راستی فکر میکنم منظورش اینه که میتونه روی dvd های 9 گیگ هم رایت کنه![]()
Last edited by sheytoon001; 20-11-2010 at 17:08.
راستش ما قبلا میگفتیم همه از زیگورات بخرن اما امروز فهمیدیم به زیگورات هم نمیشه اعتماد کرد
پس اینکه با کدوم گارانتی بخرید با خودتون در ضمن فرقی نمیکنه از کدوم نمایندگی بخرید، با توجه به گارانتی شرایطشون یکیه، اگه همم احساس کردید نمایندگی تخلفی کرده با نمایندگی اصلی تماس بگیرید تا از موضوع مطلع شید
به مواردی که در صفحه اول نوشتم دقت کن(سرویس تگ ، رم و هارد)
سلام خدمت دوستان عزیز
از اطلاعات خوبتون ممنونم
من یه سوالی داشتم
در مورد این لپتاب میخواستم ببینم اهمیت حافظه رم بالاتره یا گرافیک؟
یعنی با فرض یکسان بودن سی پی یو ( ( Cpu corei3
بین رم 2 گیگ و کارت گرافیک ATI
و رم 4 گیگ و گرافیک Intel
کدوم یکی ارجحیت دارن؟
من برای برنامه نویسی نرم افزارهای متداول گرافیکی و بازیهای معمولی نیاز به لپتاپ دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)