تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 449 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این قضیه کاربر کمودو چیه که راه انداختین؟؟؟؟؟

ورژن کمودوی بنده 5.3.176757.1236 هستش و ورژن دیتابیس آنتی ویروس 7470 هستش!
    در راستای هدفمندی یارانه ها، دوست عزیزمون santamove در یک کار خداپسندانه اقدام به ساماندهی کاربران کومودو کرده اند.
    به زودی کارت خودتان را دریافت خواهی کرد. و بدین ترتیب ورود شما به جمع کاربران باحال کومودو را جشن خواهیم گرفت.

کومودویی عزیز ورژن کومودوی شما و همچنین دیتابیستون کاملا" آپدیت می باشد.
    Last edited by fishdilo; 23-01-2011 at 02:31.

2. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مثالی برای تشریح لایه های پایینی در پروتکل TCP/IP

4. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

فکر کنم آپدیت جدید فایروال کمودو یک وصله امنیتی بود چون پس از آپدیت خواست که سیستم رو ریستارت کنه
    دوستان بررسی کنند

6. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سازمان هایی که از راه حل ها و محصولات امنیتی شرکت کومودو استفاده می کنند....

Last edited by santamove; 23-01-2011 at 21:54.

8. 7 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من فایروال کومودو رو نصب کردم و پیامای زیادی مبنی بر اجازه اتصال خیلی از برنامه ها به اینترنت به من داده میشه یکی از پیام ها عنوانش این هست با سربرگ security Consideration
    jusched.exe is a safe application. you can truste this progrram
    هر پیامی که با این سر برگ بیاد و سالم بودن (safe) برنامه ی درخواست دهنده رو به ما اطلاع بده میشه بش اعتماد کرد ؟ یعنی این کومودو از کجا میفهمه که این برنامه که اجازه ی وصل به اینترنت رو میخواد یه برنامه مخرب نیست ؟

10. این کاربر از TeachMe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فکر کنم آپدیت جدید فایروال کمودو یک وصله امنیتی بود چون پس از آپدیت خواست که سیستم رو ریستارت کنه
    دوستان بررسی کنند
    آره برا منم همینطور شد. بدبختانه وقتی که منم گفت ریستارت نکن فعلا دیدم دیگه آیکن کمودو هم از سیستم تری حذف شد! حالا دقیقا نفهمیدم گاردشم از رم که رزیدنت رمه اونم terminate شد یا نه! چون با این کار امنیت کل سیتمم زیر سوال می رفت چون کانکت بودم

12. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام من فایروال کومودو رو نصب کردم و پیامای زیادی مبنی بر اجازه اتصال خیلی از برنامه ها به اینترنت به من داده میشه یکی از پیام ها عنوانش این هست
    jusched.exe is a safe application. you can truste this progrram
    این پروسس مربوط به Sun Java Update Scheduler هست.و تصمیم با خودتونه.

هر پیامی که با این سر برگ بیاد و سالم بودن (safe) برنامه ی درخواست دهنده رو به ما اطلاع بده میشه بش اعتماد کرد ؟

در این جور موارد به نظر فایروال بی خطر است ..... نظر شما چیست ؟

یک فایروال خوب باید با تصمیم مناسب کاربر همراه باشد: یعنی در نهایت شما باید تصمیم بگیرید. مثلا من دسترسی بابیلون به اینترنت را قطع کردم...

یک نکته:
    اگر رنگ پیغام قرمز بود یعنی از نظر کومودو خطرناک تشخیص داده شده است و من بعد از خوندن بلوک میکنم

14. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بدبختانه وقتی که منم گفت ریستارت نکن فعلا دیدم دیگه
    ؟؟؟؟؟

این بخش از جمله شما رو من نفهمیدم. یعنی چی؟منم : کیه- گفت: کی گفت- فعلا دیدم دیگه .... ؟؟؟

بالاخره چی شد....

ورژن نرم افزارتون چنده؟

بیشتر توضیح دهید....

16. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان گل سلام .من یه سوال طولانی دارم که مطمئنم برای شما خیلی ساده به نظر میاد اما خودم واقعا میخوام یاد بگیرم .
    جواب این سوال رو در تاپیک های اول و دوم پیدا نکردم و مجبورم اینجا مطرحش کنم که جایی بهتر از اینجا نیافتم.

من فایروال کومودو رو دانلود کردم و فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم و خواستم که فایروال کومودو رو نصب کنم در ابتدا این شکل با سه گزینه به نمایش در اومد
    شکل 1

من گزینه ای آخر رو انتخاب کردم یعنی firewall with maximum proactive defense گزینه های دیگه تقریبا تفاوتشون چیه؟ آیا گزینه ی انتخابی من مناسب است ؟
    و در ادامه با شکل زیر روبرو شدم
    شکل 2

من گزینه ی i would like to use comodo cesure DNS servers ..رو انتخاب کردم گزینه ی پایینی برای چیست؟
    در ادامه یه پیام ظاهر شد که مایلید geek buddy هم به همراه فایروال برایتان نصب شود و من تایید کردم و اینگونه شکل بعد ظاهر شد
    شکل 3

geek buddy کارش چیست و لازم بود نصب شود ؟

در ادامه و پس از نصب فایروال کومودو به سر برگ More رفتم و در گزینه ی Manage configuration
    وطبق گفته ی یکی از دوستان مطابق شکل عمل کردم .در این گزینه کدام بخش ها فعال هستند ؟؟ آیا تنظیمات این بخش درست است؟
    شکل 4

اکنون سیستم را ری استارت کردم و تنظیمات نسبتا خوب آقای مهران را که در پست دوم همین تاپیک بود منظور کردم ..
    کمی با سیستم کار کردم و چندین پیام کسب اجازه برای اتصال به اینترنت از سوی برنامه های مختلف به من ارجاع داده میشود..و مانند شکل زیر
    شکل 5

وقتی در ابتدای اتصال به اینترنت کابل شبکه را از مودم به سیستم وصل میکنم خودو به خود و بدون کانکت کردن و استفاده از یوزر پسورد به اینترنت وصل میشوم و این پیام توسط کومودو به من داده میشود .مفهوم آن چیست ؟چرا مثل سابق نیازی به شماره گیری یا کانکت نیست ؟ البته قبل از نصب کومودو این مشکل را داشتم اما فایروال ویندوز هیچ پیامی به من نمیداد.

در ادامه و با کار با سیستم پیغام دیگری از سوی کومودو صادر میشود که گزینه ی sand box نظرم را جلب میکند

شکل 6

مفهوم کلی این شکل چیه و در برخورد با همچین مواردی من چکار باید کنم ؟؟
    دوست عزیزمون آقای مهران در مورد sandbox مطالبی رو نوشته بودن و خوندیم اما کمی سخت و فنی بود .خلاصه به من بگویید اگر برنامه ای در این جعبه محافظت شده قرار گرفت و برای خود کومودو ناشناس بود اما برنامه ی مفیدی بود ما چطور اون رو از این جعبه بیرون بکشیم و اجرایش کنیم ؟؟ و ایا هر برنامه ای بدون اجازه ی ما به این جعبه (sandbox) انتقال داده میشه؟؟ و اینکه آیا به عنوان مثال فایل های آپدیت مربوط به آنتی ویروس یا ویندوز که با اتصال به اینترنت به صورت خودکار روی سیستم من ذخیره میشوند ممکن است به این جعبه ی اسرار آمیز بروند و روی سیستم نصب نشوند ؟؟ (ببخشید اگه تکراری و غیر تخصصی ممکنه باشه .. من بخشی از توضیحات تخصصی دوستان رو متوجه نمیشم)

و در پایان ..بازم این رو میپرسم نصب geek buddy که به همراه فایروالی که از سایت کومودو گرفتم روی سیستمم اجازه نصب گرفت لازم هست ؟ و کارش چیست؟؟

خیلی سپاسگزارم از همه تون و امیدوارم پرسیدن این سوالای ابتدایی شما رو آزرده نکنه . ضمنا مطمئنم این سوال من برای اغلب دوستان دیگه که میخوان از کومودو به تازگی استفاده کنن سودمند خواهد بود .

18. 2 کاربر از TeachMe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تفاوت کانفیگ proactive با کانفیگ internet security در موارد زیر هست:

در کانفیگ internet security موارد حفاظتی زیر غیرفعال هستند....

Image Execution Control is disabled
    Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored
    Only commonly infected files/folders are protected against infection
    Only commonly exploited COM interfaces are protected
    Defense+ is tuned to prevent infection of the system

اگر موارد فوق برایتان اهمیت دارند،از کانفیگ دیفالت proactive استفاده کنید،

***فقط توجه داشته باشید،به هیچ عنوان کانفیگ دیفالت firewall را انتخاب نکنید،

موفق باشید....
    Last edited by santamove; 23-01-2011 at 22:06.

20. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •