تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 178 از 265 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

آقا چيز پي ان شما كار ميكنه !؟؟‌ واسه من كانكت ميشه ولي سرعت صفر !
    برای منم همینجوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلم خدمت دوستان بویژه مهرداد، دوستان راهنما برای راه اندازی مودم و شروع برقراری ارتباط با مودم می خواستم. پریروز رفتم مخابرات درخواست دادم، دیشب مودم رو وصل کردم امروز بعد از ظهر چراغش سبز شد، چراغ act هم چشمک میزنه، با Local Area Connection هم upstream , downstream رو هم تونستم ببینم و طبق راهنمای خود مخابرات که تو سایتشون بود PPPOE رو هم ایجاد کردم اما error 678 رو میده. کجا اشتباه کردم نمی دونم، تعداد صفحات تایپیک خیلی زیاد با dail up هم خیلی زمان بر میشه که همه ی صفات رو چک کنم، لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم تازه رفتم مخابرات ثبت نام كردم براي 128 ميخواستم بدونم با ADSL مخابرات ميشه بازيها آنلاين انجام داد مثل FIFA و PES ؟
    پينگ مخابرات چنده ؟ تو منطقه ما تازه دارن ADSL ارائه ميدن فكر نكنم تعداد كاربران منطقه ما زياد باشه

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

با سلم خدمت دوستان بویژه مهرداد، دوستان راهنما برای راه اندازی مودم و شروع برقراری ارتباط با مودم می خواستم. پریروز رفتم مخابرات درخواست دادم، دیشب مودم رو وصل کردم امروز بعد از ظهر چراغش سبز شد، چراغ act هم چشمک میزنه، با Local Area Connection هم upstream , downstream رو هم تونستم ببینم و طبق راهنمای خود مخابرات که تو سایتشون بود PPPOE رو هم ایجاد کردم اما error 678 رو میده. کجا اشتباه کردم نمی دونم، تعداد صفحات تایپیک خیلی زیاد با dail up هم خیلی زمان بر میشه که همه ی صفات رو چک کنم، لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوست عزيز

مبارك باشه !

اينطور كه من از صحبت هاتون متوجه شدم شما كانكشن PPPOE توي محيط ويندوز ايجاد كردين درسته ؟ اگر اين طور باشه نبايد ديگه يوزر و پسورد رو توي مودم هم وارد كنيد چون Error مي ده.

چراغ لينك ADSL مودم بايد بعد از چشمك زدن كوتاه ثابت روشن بمونه اين نشونه رانژه شدن خط تلفن هست براي شما اينطوريه ديگه؟

اگر تمام اين موارد درسته و مودم هم به درستي نصب كردين مشكل از مخابراته بايد باهاشون درميون بزارين.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

حذف شود...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من هم تازه رفتم مخابرات ثبت نام كردم براي 128 ميخواستم بدونم با ADSL مخابرات ميشه بازيها آنلاين انجام داد مثل FIFA و PES ؟
    پينگ مخابرات چنده ؟ تو منطقه ما تازه دارن ADSL ارائه ميدن فكر نكنم تعداد كاربران منطقه ما زياد باشه
    پينگ من 200 تقريبا

ولي براي هر كجا پينگ فرق داره يكي نيست. من تجربه بازي آنلاين رو ندارم نمي دونم با اين پينگ خوبه يا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسی از راهنماییت مهرداد جان،
    فعلاً با ویندوز 7 تونستم کانکت شم، تازه تایپیک زیر رو دیدم انگار اونجا کاملاً توضیح داده بودی، مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام من اینترنت 128 گرفتم که بعد رفتم صحبت کردم قرار شد 256 بدن از مخابرات که برگشتم یه تست سرعت گرفتم 220 بود ولی downstream مودم رو ندیدم. الان که تست می گیرم همون 220 و downstream مودم هم 256 هست. یعنی از اول برای من 256 بسته بودند؟ اگر آره پس چرا سرعت از 256 کمتره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

پینگ از سایت Speedtest یه عددی نشون میده که زیاد درست نیست از pingtest.net استفاده کنی بهتره که بازم اینم یه عددی نشون میده بهترینش اینه که توی گارنا توی بازی مورد نظر پینگتو ببینی که چطوریه

مثلا برای خود من پینگم دوروبره 200 هست ولی توی گارنا 70 تا 95 هستش.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مرسی از راهنماییت مهرداد جان،
    فعلاً با ویندوز 7 تونستم کانکت شم، تازه تایپیک زیر رو دیدم انگار اونجا کاملاً توضیح داده بودی، مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش مي كنم

خدا رو شكر مشكل مرتفع شده .

بله اون تاپيك قبلي بود كه بنا به دلايلي از سوي مدير قفل شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •