سلام دوستان
خیلی خوبه که اینجا زود به جوابی که می خوای می رسی
یه سوال داشتم؟
با فرض اینکه G محل تلاقی میانه هایباشد نشان دهید:
![]()
سلام دوستان
خیلی خوبه که اینجا زود به جوابی که می خوای می رسی
یه سوال داشتم؟
با فرض اینکه G محل تلاقی میانه هایباشد نشان دهید:
![]()
داریم(خواص نقطه برخورد میانه ها رو در نظر بگیرید.!):
ye soal ????kasi mitoone bege farghe x^2/2 ba x chiye?che az lahaze tabe va che az lahaze nemoodar!!!mer30
سلام!!ye soal ????kasi mitoone bege farghe x^2/2 ba x chiye?che az lahaze tabe va che az lahaze nemoodar!!!mer30
اول چرا فینگلیش؟!!!!!
بعد خدمت شما عرض کنم که من فک می کنم هیچ فرقی نداشته باشن!
برای اطمینان هم نمودار اون رو با یه برنامه کشیدم و دیدم که دقیقا برابر همون ایکس شد!
ولی :
اینی که شما نوشتی میشه رادیکال ایکس به توان دو که وقتی از زیر رادیکال بیاد بیرون می شه قدرمطلق ایکس که خب هم نمودارش با ایکس فرق داره هم بردش!
حالا دوستان نظر بدن بهتره!
اولا یا آدم انگلیسی مینویسه یا فارسی.البته من sms فینگلیش میدم ولی چون امکانات نیست.
حالا من که نفهمیدم سوال چی میگه . این 2 تا تابع که نوشتی فک کنم x به توان 2 بر روی 2 و اونیکی هم x که کاملا با هم فرق میکنن.
منم با chessmathter موافقم این دوتا کاملا باهم تفاوت دارن نمودار هاشونم اولی سهمی رو به بالا و دومی یه خط راست به شیب 1 هستش
سلام .
یه سوال از تساعد دوم دبیرستان داشتم .
حاصل جمع جمله های زیر که تشکیل تساعد میدن چنده ؟
A1^3+A2^3+A3^3+A4^3+A5^3+...+An^3
ازخط اول تا \[ (خودش رو نه ) هر چی هست ، پاک کن یعنی تبدیلش کن به:
\[
\int {\frac{{dx}}
{{1 + x^4 }}}
\]
اونوقت submit رو کلیک کن
خود برنامه word و excel قابلیتی به نام equation editor یا ویرایشگر فرمول داره و نیازی به استفاده از این نرم افزار نیست . اگه هم بخواهید مستقیما از این نرم افزار استفاده کنید ، باید ابتدا برنامه mathtype رو از حالت کد latex خارج کنید و فکر کنم به text تبدیل کنید . بعد فرمول رو تایپ کرده و محتویات اونو در محیط word یا excel ، کپی نمایید.(به تنظیمات preference باید مراجعه کنید و خودتون امتحان کنید)
![]()
Last edited by saber57; 05-03-2009 at 20:47.
درسته...x^2/2 یعنی رادیکال x^2 که وقتی میاد بیرون میشه قدرمطلق ایکس ....در صورتی که در نگاه اول 2/2 همان 1 است و با x اشتباه گرفته می شود.
یه سوال دیگه..... اگه گفتین زمانی که یه نقطه بازگشت مثل رادیکال x^2 با فرجه 3 در ایکس =0 یا نفطه زاویه دار با خط y=0 مماس میشن نوع ریشه چیه؟![]()
سلام نامساوی رو در شکل زیر ببینید.
مگه نباید بعد از اضافه کردن n^2 به طرفین و حذف یک از طرف چپ نامساوی، مساوی >= رو برمیداشت؟
من از استادم سوال کردم. گفت هم میتونین بردارین و هم میتونین برندارین خللی در مساله پیش نمییاد!!! ولی آخه وقتی n کوچکتر یا مساوی k هست مگه نبایدn-1 حتما و حتما فقط کوچکتر از k باشد. n یک عدد طبیعی هست. دیگه مساوی برای چی؟ استاد این مثال رو آورد 2 کوچکتر یا مساوی 3 هست. گفت ارزش کوچکتر یا مساوی True بوده و در نهایت ارزش عبارت هم درست هست. من این آخری رو قبول دارم ولی اون نامساوی رو اصلا نمیتونم درک کنم. دوستان اگه بتونن من رو قانع کنند ممنون میشم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)