دوستان این نسخه که واسه x360 امده متاسفانه زبان انگلیسی درش موجود نمی باشد و گرنه از بقیه لحاظ نسخه امن و درستی محسوب میشه........ .
در نتیجه وایمیسم تا نسخه انگلیسیم هم لیک بشه![]()
دوستان این نسخه که واسه x360 امده متاسفانه زبان انگلیسی درش موجود نمی باشد و گرنه از بقیه لحاظ نسخه امن و درستی محسوب میشه........ .
در نتیجه وایمیسم تا نسخه انگلیسیم هم لیک بشه![]()
این مساله پرسینگ زیاد یکی از معایب این بازیه که بارها و بارها گیمرها ازش شکایت داشتن . با توجه به اینکه سیستم جدید نفس و همینطور خستگی بازیکنان قراره توی نسخه نهایی ( کنسولی ) اعمال بشه احتمالا کمی فشار پرسینگ کمتر بشه چون بازیکنان اینجوری نفس کم میارن .
درمورد اندازه زمین هفته پیش همین بحث بود یکی از مسئولین فیفا اومد گفت از فیفا 8 به این ور توی هیچ نسخه ای اندازه زمین تغییر داده نشده و اندازه زمین توی بازی فیفا بر اساس میانگین اندازه زمینهای فوتباله . اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی چون سیستم دفاعی توی این نسخه بهتر از نسخه قبل شده اما AI توی حمله فشار و قدرت نسخه قبلو نداره که خیلیا میگن بخاطر اینه که این دمو هستش . شاید علت این حرفت این باشه که مثل نسخه های قبل فشار زیادی روی بازیکنات وارد نمیشه . یک مقدار اینو بیشتر توضیح بده .
علت اینکه میگی این توی مانیتور بیشتر به چشم میاد اینه که توی مانیتور من امتحان کردم زمان پاسخ دهی نسبت به تلویزیون خیلی کمتره یعنی وقتی پاس میدی بازیکن زودتر پاس میده بنابراین بازی راحتر میشه و سریع تر میشه به دروازه حریف نزدیک شد .
اگه راهی وجود داشته باشه که بشه سرعت بازیو توی مانتیور به سرعت تلویزیون نزدیک کرد عالی میشد چون به این شکل هم سرعت بازی واقعی میشد و هم زمان پاسخ دهی مانیتور رو داشتیم . من فکر میکنم این کار شدنی باشه .
Last edited by 4039; 25-09-2010 at 13:51.
حسین این مورد در ادامه همون بحث سرعت زیاد بازی و کوچک بودن زمین هستش که آدم حس میکنه راحت به زمین حریف نزدیک میشه وگر نه CPU ماشالا با اون پرسینگی که میکنه به سختی اجازه نفوذ رو میده.همچنین فضای خالی کمتری نسبت به نسخه قبل به ما میده.اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی
تو این نسخه میشه با تغییر جهت هم دریبل کرد که بنظر من طبیعی تر شده مثلا در فیفا10 برای جا گذاشتن حریف حتما باید حرکات فریبنده انجام داد که در واقعیت همیشه اینطور نیست.ولی اینکه این موضوع باعث راحت تر شدن بازی میشه یا نه رو هنوز نمیبتونم نظر بدم چون وقت بازیها خیلی کمه.
راستی به غیر از اعمال سیستم خستگی بازیکنا در نسخه نهایی چه چیزهای دیگری به نسخه نهایی اضافه میشه یا بهبود پیدا میکنه؟
یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟
پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !
در مورد تغییر جهت برای دریبل کردن کاملا باهات موافقم علتش میدونی چیه ؟ علتش اینه که امسال سیستم درگیری و حرکت 360 درجه رو به بازی اضافه کردن و به این شکل بازیو به فوتبال واقعی نزدیک تر کردن . با این سیستم راحت تر میشه توی زمین مانور داد و از لابلای بازیکنان عبور کرد . منم زیاد با نوع دریبلینگ نسخه قبل موافق نبودم چون توی فوتبال واقعی بازیکنان اکثرا با حرکات ساده و تغییر جهت دادن از بازیکن حریف عبور میکنن و کمتر میشه دید یک بازیکن با استفاده از یک مهارت تکنیکی اقدام به دریبل زنی کنه . شاید این نسبت 90 به 10 باشه یعنی در 90 درصد حرکات بازیکنان حرکات ساده و تغییر جهت به چشم میخوره و فقط در 10 درصد موارد ما میبینیم بازیکنان از مهارت تکنیکی خاصی استفاده میکنند .
غیر از مساله Stamina و همینطور Fatigue قراره یک مقدار تاثیر عواملی زمینه ای رو توی دقت پاسها بیشتر کنن اما پترسن میگفت نباید انتظار یک تحول اساسی رو توی این مورد داشته باشید .
کاش یکی کمک میکرد حداقل این همه زحمت کشیدم با دمو ی بازی میکردم
دیگه بازی میاد دق میخورما![]()
دقیقا برای من هم این اتفاق افتاد. بادمه دوبار پشت سر هم Start رو زدم طوری که یک لحظه ی خیلی کوتاه منوی بازی اومد و رفت ولی توی بازی همچنان اون موزیک ه منو پخش میشد. یک بار دیگه که Start رو زدم و رفتم داخل بازی درست شد![]()
کی این بازی میاد تو ایران مردیم تو کفی......
با سلام.
28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.
به نقل از Mostafa NBA عزیز
سپاسگذارم.
Last edited by Armin 7; 25-09-2010 at 16:14.
شما توی doucument پوشه fifa11 رو پاک کن درست می شه.
اگه درست نشد .بازی رو پاک کن و پوشه fifa11 توی doucument رو هم پاک کن 100 % اوکی میشه.
من پستت رو ندیدم وگرنه زود تر کمکت می کردم...
سلام
من بازی رو روی کامپیوتر روی high روون بازی می کنم ولی رو لپ تاپ روی low هم میزارم بازم روون نیست
اطلاعات لپ تاپ :
processor : intel core i3 cpu m350 @ 2.27GHz 2.26 GHz
Ram: 4 Gig
Graphic : ATI mobility radeon HD 5470
تازه واسه کامپیوترم از اینا کمتره مثلا رم 2 گیگ هست
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)