تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 451 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوست داران n61
    من یه لپ تاپ میخواستم با این مشخصات که یکی n61 رو بهم پیشنهاد داد شما هم نظرتون رو بگید فقط خواهشآ بدون تعصب باشه و اگه مدل دیگه و بهتری هست دریغ نفرمایید

در کارهای مهندسی و برنامه سنگین مهندسی ازش استفاده کنم
    در کارهای سنگین و به روز گرافیکی استفاده کنم
    تو بازی هایی که تا حالا ساخته شده اصلا کم نیاره
    مانیتور با کیفیتی داشته باشه led با کیفیت
    انواع خدمات اینترنت بی سیم و وایمکس و غیره رو پذیرا باشه یعنی مشکلی با این خدمات نداشته باشه
    قطعات فوق العاده با کیفیتی داشته باشه و خیلی سگ جون باشه چون باید 15 ساعت در روز روشن باشه
    بیشترین ورودی برای انواع و اقسام لوازم جانبی رو داشته باشه
    به تیلویزیون ها و مانیتورهای ال سی دی و ال ای دی وصل بشه

بوجه ماکسیمم 1.5 میلیون تومان

اولا چرا چهار هسته ای ؟؟؟؟ دو هسته ای ارزونتره و خنک تره. تقریبا 10 15 درجه دماش کمتره. حالا چرا میگم چهار تا هسته رو ول کنین برین دو تایی بخرین ؟؟؟ خب بخونین:

اگه واسه تحلیل سنگین لازم دارین بهتره بگم این نرم افزارها معمولا دو ثرد بیشتر ساپورت نمیکنن. یعنی اگه با ANSYS Structural یا COSMOS Simulation یا flowWorks و Maple کار کنی میبینی معمولا دو هسته و گاهی یه هسته استفاده میشه. البته اون هسته مجازی ها باعث میشن شما نصف یه هسته رو اسما استفاده کنی ولی من سرعت کار رو اندازه گرفتم دیدم اونا فقط اسما سرعت کار رو کم میکنن و مشکلی نیست و حتی 15 درصد سرعت پردازش بالا میره.
    مثلا تو متلب تعداد کمی از توابع چهار هسته رو استفاده میکنن. تو میپل من که ندیدم بیش از یه هسته رو بگیرن!!!!
    تا برنامه ها رو به صورت مولتی ثرد بنویسن خیلی زمان مونده و این کار کاری مشکلی هم هست.

به نظر من اگه روزی 15 ساعت کار میکنین هر مدلی بگیرین کم میاره و حتما باید از کول پد استفاده کنین. تازه از کول پد استفاده کنین میشه گفت ایسوس کمترین خرابی و بهترین کیفیت رو داره و واسه کار سنگین از همه بهتره. یه دو هسته ای ایسوس فکر کنم بهتر از همه باشه.

من خودم روزی 10 ساعتی روشنش میذارم ولی کار سنگین بهش نمیسپرم. اگه بسپرم یه جای خنک میذارمش و کول پد هم باید بگیرم که مشکلی پیش نیاد.

تو بازیها قطعا کم میاره. شما واسه بازی ها باید یه گرافیک 5870 داشته باشی. قیمتش هم حداقل 2 تومن میشه. ولی بین مدلای موجود بهترین گزینه تا یک و هشتصد همین هستش.

واسه وسایل جانبی این مدل یه یو اس بی تری داره و دو تا هم پورت یو اس بی داره. خروجی اچ دی ام آی واسه تلویزیون فول اچ دی هم که داره. لن هم داره البته وایرلس نت ورک هم داره. فکر کنم کامله دیگه.
    من با مودم وایرلس شبکه کردمش و اینترنتم هم از مخابرات گرفتم. تو خونه همه جا میذارم و میرم تو وب. واسه ایرانسل و این جور چیزا هم هیچ مشکلی نداره، خیالت راحت باشه.

البته الان دوست خوبمون وایومن هم همین مدل رو تائید کردن ولی این داغی که من گفتم برای این بود که راحت چند سال باهاش کار کنین وگرنه با یه کم ریسک بدون کول پد هم میشه استفاده کرد به شرطی که نذارین تو یه جای گرم همه هسته ها استفاده بشه و کم بیاره.
    Last edited by alireza1411; 30-08-2010 at 23:34.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ، بین سری F سونی و N61jq واقعا گیج شدم...
    برای کار گرافیکی سنگین میخوام...
    سونی زیباتره ، بلوری ، رم 6gb و مانیتور full hd داره نمیدونم هارد 7200 هم داره یا نه ؟
    به جاش ایسوس مقاوم تره ،گرافیکش هم فکر کنم قویتره ( 5730)، usb 3 داره و مانیتورش led هست..
    دوست عزیز شما اولآ نگفتی چه مدلی از سونی. بوجه خریدت رو هم که نگفتی.منظورت از کارهای گرافیکی سنگین چیه ایا بازی هم شاملش میشه؟حالا خودت بگو چطوری باید نظر داد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما اولآ نگفتی چه مدلی از سونی. بوجه خریدت رو هم که نگفتی.منظورت از کارهای گرافیکی سنگین چیه ایا بازی هم شاملش میشه؟حالا خودت بگو چطوری باید نظر داد؟
    سری F سونی منظورم هست (میدونم که برندهای مختلفی داره) یا n61jq ایسوس؟
    بازی اصلا برام مهم نیست
    برای کار با نرم افزارهای cad ,photoshop , 3dmax میخوام
    ساعت های طولانی باید ازش استفاده کنم...
    بودجه تا 1700
    ممنون

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یکی به من جواب بده
    چی کار کنم ؟؟؟
    داداش منم بایوس رو آپ کردم به 210 ولی مشکل شما رو ندارم همون 4 گیگه!

---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------

داداش ایدی من رو اگه تونستی اد کن البته اگر تو هم این مدلو میخوای . نمایندگی بهم یه قولایی داده ........ خیلی ممنون از زحمتت منم اونجارو زیرو رو کردم.......... مدل 640 رو همه دارن ...... ممنون در ضمن چرت گفته چند تا از همین بچه های اینجا هم دارن این مدلو

از دوستانی که هاردشون 500 هست خواهش میکنم بگن که بین این هاردای 500 5400 rpm هم هست؟ منظورم همونه که دیوی دی رایتر داره..... 7200 چطور به خدا گیج شدم دمتون گرم
    داداش هارد من 500 با سرعت 5400 هستش بدون بلوری مارکشم سیگیت هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قبلا درباره این قضیه بلوری مطلب نوشته بودم ،

من نمیدونم مسئله ای به این سادگی رو چرا دوستان پیچیده میکنن !

ببینید N61JQ یه مدل هست که توی سایت اسوس هم هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (این لینک نمیدونم چرا بگیر نگیر داره !)

همونطور که در قسمت مشخصات میبینید ، دارای کانفیگهای مختلفی هست ؛

این کانفیگهای مختلف با پسوندهای مختلفی ظاهر شده ، 061 - 010 - 014 - 007 و الی ماشاالله !

این کانفیگها فقط مربوط به اعداد و ارقام نیست و برند قطعات استفاده شده داخلی هم فرق میکنه

مثلا درایور نوری یکی Hitachi و یکی دیگه Panasonic و یکی هم Slimtype و معمولا اینطور بوده که زمانی برند فرق میکنه ، مشخصات هم فرق میکنه ،

مثلا برند رم یکی Hynix هست و باس رمش 1066 و یکی دیگه هم از رم Kingstone استفاده میکنه و باس رمش 1333 هست.

این قضیه در مورد هارد هم صادقه و مثلا با برند Seagate هست که 500G و 7200 هست و یکی هم WD و 640G و 5400

باز در مورد مانیتور هم این قضیه وجود داره.

متاسفانه به دلیل همکاری نکردن دوستان ، من نمیتونم این پسوندها رو با هم مقایسه کنم و بگم دقیقا فرقهاشون چیه.

مدل 010V :

هارد 500 - 7200 و برند Seagate
    درایور نوری بلوری Hitachi بدون قابلیت رایت بلوری
    رم 1066 و برند Hynix
    مانیتور Hannstar

مدل 014V :

هارد 640 - 5400 و برند Western Digital
    درایور نوری بلوری Matashita (یا یه همچین چیزی - Panasonic ) با قابلیت رایت بلوری اگر اشتباه نکنم
    رم 1333 و برند Kingstone
    مانیتور Samsung

هالا باز بیاید بگید فرق اینها چیه !
    مدل 007V :

هارد 500 - 5400 و برند seagate
    درایور نوری بدون بلوری Matashita ( همون Panasonic )
    رم 1333 و برند Kingstone
    مانیتور رو نمیدونم از کجا باید ببینم!!!

---------- Post added at 02:55 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

بچه؟؟؟!!؟!؟؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ظاهرا لپتاپ شما توسط خود سازگار تولید شده چون asus که تو سایتش چیزی به عنوان سری x نداره

با تمام مدلهای k هم همین کارو کرده ولی سری U تغییری نداشته ظاهرا
    تا اونجا که من فهمیدم تو سفار شهای مختلف اسمها فرق می کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها از سمت راست لپتاپ من یه صدای سون مانند ریزی به گوش میرسه که بعضی و قتا اذیت میکنه بعضی وقتام باید گوشم بچسبونم به کیبرد تا بشنوم از نزدیک انگار دقیقا زیر ماشین حسابه کیبرده که قطع و وصلم میشه! چیه به نظرتون؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مانیتور رو نمیدونم از کجا باید ببینم!!!
    از برنامه ی زیر استفاده کن و برو به مسیر زیر.

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

بچه ها از سمت راست لپتاپ من یه صدای سون مانند ریزی به گوش میرسه که بعضی و قتا اذیت میکنه بعضی وقتام باید گوشم بچسبونم به کیبرد تا بشنوم از نزدیک انگار دقیقا زیر ماشین حسابه کیبرده که قطع و وصلم میشه! چیه به نظرتون؟
    به احتمال زیاد مال هاردشه و طبیعیه. همه ی هاردها صدا دارند اما صدا در بعضی هاشون کمتر از بقیه است و به مدل و سرعت هارد هم بستگی داره. البته این صدا همیشه نیست و بعضی وقت ها که هارد بیکار میشه صدا نمیده. ممکنه شما کاری نکنید اما سرویس های ویندز همیشه در حال فعالیت هستند.

8. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سری F سونی منظورم هست (میدونم که برندهای مختلفی داره) یا n61jq ایسوس؟
    بازی اصلا برام مهم نیست
    برای کار با نرم افزارهای cad ,photoshop , 3dmax میخوام
    ساعت های طولانی باید ازش استفاده کنم...
    بودجه تا 1700
    ممنون
    خب حالا شد.من به شما مدل F115 رو پیشنهاد میکنم که هم صفحه نمایشش Full HD است و هم 6G رم داره.در ضمن از داشتن بک لایت برای کیبورد هم بهره میبره.سرعتش هم خداییش از N61 بیشتره.الانم تو بازار حدود 1580 پیدا میشه.من از نزدیک با N61jq مقایسش کردم.جز گرافیک اونم تو گیم در بقیه موارد سرتر از N61jq است.البته خب USB3 نداره.

10. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا شد.من به شما مدل F115 رو پیشنهاد میکنم که هم صفحه نمایشش Full HD است و هم 6G رم داره.در ضمن از داشتن بک لایت برای کیبورد هم بهره میبره.سرعتش هم خداییش از N61 بیشتره.الانم تو بازار حدود 1580 پیدا میشه.من از نزدیک با N61jq مقایسش کردم.جز گرافیک اونم تو گیم در بقیه موارد سرتر از N61jq است.البته خب USB3 نداره.
    آقا وایو من جدا به نظرتون f115 تو بقیه موارد از n61 سرتره؟

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

از برنامه ی زیر استفاده کن و برو به مسیر زیر.

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

به احتمال زیاد مال هاردشه و طبیعیه. همه ی هاردها صدا دارند اما صدا در بعضی هاشون کمتر از بقیه است و به مدل و سرعت هارد هم بستگی داره. البته این صدا همیشه نیست و بعضی وقت ها که هارد بیکار میشه صدا نمیده. ممکنه شما کاری نکنید اما سرویس های ویندز همیشه در حال فعالیت هستند.
    ممنون از راهنماییتون آخه بعضی وقتا حس می کنم میره رو مخ اذیت میکنه! گفتم شاید طبیعی نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اولا چرا چهار هسته ای ؟؟؟؟ دو هسته ای ارزونتره و خنک تره. تقریبا 10 15 درجه دماش کمتره. حالا چرا میگم چهار تا هسته رو ول کنین برین دو تایی بخرین ؟؟؟ خب بخونین:

اگه واسه تحلیل سنگین لازم دارین بهتره بگم این نرم افزارها معمولا دو ثرد بیشتر ساپورت نمیکنن. یعنی اگه با ANSYS Structural یا COSMOS Simulation یا flowWorks و Maple کار کنی میبینی معمولا دو هسته و گاهی یه هسته استفاده میشه. البته اون هسته مجازی ها باعث میشن شما نصف یه هسته رو اسما استفاده کنی ولی من سرعت کار رو اندازه گرفتم دیدم اونا فقط اسما سرعت کار رو کم میکنن و مشکلی نیست و حتی 15 درصد سرعت پردازش بالا میره.
    مثلا تو متلب تعداد کمی از توابع چهار هسته رو استفاده میکنن. تو میپل من که ندیدم بیش از یه هسته رو بگیرن!!!!
    تا برنامه ها رو به صورت مولتی ثرد بنویسن خیلی زمان مونده و این کار کاری مشکلی هم هست.

به نظر من اگه روزی 15 ساعت کار میکنین هر مدلی بگیرین کم میاره و حتما باید از کول پد استفاده کنین. تازه از کول پد استفاده کنین میشه گفت ایسوس کمترین خرابی و بهترین کیفیت رو داره و واسه کار سنگین از همه بهتره. یه دو هسته ای ایسوس فکر کنم بهتر از همه باشه.

من خودم روزی 10 ساعتی روشنش میذارم ولی کار سنگین بهش نمیسپرم. اگه بسپرم یه جای خنک میذارمش و کول پد هم باید بگیرم که مشکلی پیش نیاد.

تو بازیها قطعا کم میاره. شما واسه بازی ها باید یه گرافیک 5870 داشته باشی. قیمتش هم حداقل 2 تومن میشه. ولی بین مدلای موجود بهترین گزینه تا یک و هشتصد همین هستش.

واسه وسایل جانبی این مدل یه یو اس بی تری داره و دو تا هم پورت یو اس بی داره. خروجی اچ دی ام آی واسه تلویزیون فول اچ دی هم که داره. لن هم داره البته وایرلس نت ورک هم داره. فکر کنم کامله دیگه.
    من با مودم وایرلس شبکه کردمش و اینترنتم هم از مخابرات گرفتم. تو خونه همه جا میذارم و میرم تو وب. واسه ایرانسل و این جور چیزا هم هیچ مشکلی نداره، خیالت راحت باشه.

البته الان دوست خوبمون وایومن هم همین مدل رو تائید کردن ولی این داغی که من گفتم برای این بود که راحت چند سال باهاش کار کنین وگرنه با یه کم ریسک بدون کول پد هم میشه استفاده کرد به شرطی که نذارین تو یه جای گرم همه هسته ها استفاده بشه و کم بیاره.
    در مورد برنامه ها دیدم از یه هسته استفاده میکنن ولی نه رو نسل جدید core iX رو مدل ها و معماری های قدیمی .
    ولی اگه بازم حق با شما باشه و دو هسته ای بهتر باشه برای بازی فکر نکنم مناسب باشه چون اکثر بازی ها الان دیگه 4 هسته ای می خوان .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •