دوستان من نصب که میکنم با کرک و بدون کرک این ارور را میده ممکنه فایل توی دی وی دی خراب شده باشه .ممکنه کسی ببینه این فایل توی پوشه ی نصب شدش هست و اگه هست جایی اپلود کنه
![]()
دوستان من نصب که میکنم با کرک و بدون کرک این ارور را میده ممکنه فایل توی دی وی دی خراب شده باشه .ممکنه کسی ببینه این فایل توی پوشه ی نصب شدش هست و اگه هست جایی اپلود کنه
![]()
DirectX داخل دیسک رو نصب کن
یکی سوال ما رو هم جواب بده!
multiplayer کرک شده؟
نخیر مگه کشکه که به این زودی کرک شه![]()
ولی اگه می خواین محیطشو ببینین یه کرک هست که قسمت مولتی رو باز میکنه بدون Steam :
بر گرفته از وبلاگ IR-Blackops
خوب یک خبر خوب برای دوستداران این بازی ، Teknogod از نو یک حرکت درست حسابی از خودش نشون داد و یک لودر برای قسمت مولتی پلی Black Ops به صورت آفلاین منتشر کرد ، برای بازی کردن دیگه نیازی به وصل بودن به نت نیست و منتظر نسخه های جدیدتر آن باشید.
راهنما :( پیشنهاد می کنم که قبل از همه ، از بازی یک Back up بگیرید و کارای زیر رو روی اون انجام بدید )1 - در ابتدا دو فایل زیر را دانلود کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/RIGHT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 - بعد از دانلود هر دو را در محل نصب بازی اکسترکت کنید
3 - در مرحله بعد برنامه BOLoader.exe را اجرا کنید ( برنامه ای شبیه به عکس زیر باز می شود )
5 - بعد از دیدن این برنامه و تغییر گزینه های آن Save/Start را انتخاب کنید
6 - بعد از بالا آمدن بازی کلید ALT+F10 را فشار دهید ( می بینید که کنسول باز می شود و بعد از چند ثانیه وارد مپ می شود )
نکته : اگر بعد از لود مپ با ارور Fatal ERROR در کنسول مواجه شدید فایل زیر را دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ی 3 پارت :
پارت 1 :
پارت 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه : دوستان دقت کنید بعد از دانلود محتوایات پوشه SKIDROW را در محل بازی کپی و جایگزین کنید.
Last edited by keylogger; 09-12-2010 at 11:06. دليل: ویرایش لینکها ...
ما بازی رو نصب کردیم...لگ داشت...
بعدش پچ 2و3 رو ریختیم...
فریم از 10 اومد 30 و نتیجه داد...
یه سوتی دادم ببخشید منظورم قسمت ONLINE Multi player هنوز کرک نشده ولی فکر کنم این بالایی واسه LAN جواب بده![]()
بعد از اینکه پچ آپدیت 2 و 3 رو نصب کردم بازی بدون هیچ افت فریمی اجرا شد.
عالیه
برای من هم درست شد...
وقتی هم رفتم مرحله دوم عالی شد و هیچ مشکلی نداشت...
ممکنه این آقا اشتباه کرده باشه؟
من که بازی را بدون هیچ مشکل و گیر و افت فریمی بازی کردم
خیلی خوب بود ولی خیلی کوتاه بود
دیگه میخوام پاکس کنم
چیز دیگه ای که نداره برای بازی ؟
مثلا مرحله مخفی ای؟
یا دمویی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)