ممنون. ولي همينم اولش که بازش کردم ميخواست بره تو اينترنت. منم وصل نبودم و گفتم نه و از بازي خارج شد.
حالا هم که اومدم خونه و وايرلس داره، ميگه:
This is not an original copy of hawx![]()
ممنون. ولي همينم اولش که بازش کردم ميخواست بره تو اينترنت. منم وصل نبودم و گفتم نه و از بازي خارج شد.
حالا هم که اومدم خونه و وايرلس داره، ميگه:
This is not an original copy of hawx![]()
اونجا دو تا فایل هست برای دانلود . یکی apk و دیگری Data File . شما باید apk رو نصب کنید بعد گوشیو وصل کنید به
کامپیوتر و اون فایلای Data File رو بریزید تو پوشه بازی تو sd rom . بعد بازی رو اجرا کنید .
داداش منتظریم !من فردا فیلم می گیرم براتون می ذارم
ببین اول توی SD card یه پوشه به اسم gameloft بساز. حالا این 2تا فایلی که دانلود کردی رو بریز تو اون. گوشی رو روی airplane mode بزار. حالا نصب کن بازی رو. همچنان طیاره مد باشه. حالا بهت پیغام میده که ایرپلین مد فعاله اون موقع گوشی رو فعال میکنی. حالا دکمه home که همون دکمه وسطیست رو نگه دار و hawx رو انتخاب کن و yes رو بزن
نمونه فیلم برداری پس چی شد؟
هنوز داخل تنور هستش
قیمت امروزش شده 460من شیراز
Last edited by farhooode; 28-11-2010 at 18:53.
من فیلم گرفتم ولی الان سرعت اینترنتم افتضاحه. صبح براتون میزارم
بچه ها گوشیه من هاف پک بود و این هدست mw600 توش نبوده .
من برای اینکه موزیک گوش بدم میخوام یه ایرفون creative EP 650 به قیمت حدود 50 تومن بگیرم که تفکیک و بیس عالی داره . میخوام بچه هایی که این هدست رو دارن بگن که کیفیت پخش این هندزفری چجوریه؟ بیس خوب میزنه؟ تفکیکش خوبه؟
اگه کیفیتش خوبه به جای ایرفون این هندزفری رو بگیرم ?
قیمت هنزفری mw600 80 تومنه
واقعا هنزفری معرکه ای هستش من خودم برد بلوتوثشو تا 20 متر هم تست کرد
حتی با وجود دیوار هم بدون اینکه صدا هنگ کنه پوشش صدای صاف و شفاف رو دارین
نه برد بلوتثوثش برام مهم نیست . کیفیت پخش موزیک و بیسش برایم مهمه که نرم باشه و بلند .
من که میخوام خرج کنم اگه کیفیت پخش موزیکش خوبه به جای ایرفون , هندزفری خودشو بگیرم ؟؟؟
هم کیفیت داره هم بلندی هنزفری های کپسولی سونی اریکسون حرف ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)