تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 228 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

این چیز خاصی نیست ، توی تعرفه هاش هست دیگه ، این سرویسی که شما گرفتید من قبل از تخلیه می‌گرفتم ۴۲ تومن ، گرون کرد منم تخلیه کردم اومدم داتک راضی ترم
    تو تعرفه هاش نیست

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم .
    من دیده بان دارم وقتی کانکشن L2TP میسازم تو ویندوز ، pre shared key رو هم میزنم کانکت میشه اما جایی رو باز نمی کنه ، مال شما هم همین طوره ؟
    علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید .

Last edited by George Shelly; 18-09-2019 at 19:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم .
    من دیده بان دارم وقتی کانکشن L2TP میسازم تو ویندوز ، pre shared key رو هم میزنم کانکت میشه اما جایی رو باز نمی کنه ، مال شما هم همین طوره ؟
    علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید ، روانیم کرده این دیده بان از بس اختلال MTU داره ...

نه مشکلی نداره
    شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
    حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
    خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم

4. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم .
    علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید ، روانیم کرده این دیده بان از بس اختلال MTU داره ...

نه مشکلی نداره و سایتها باز میشن ... dns رو تو مودم تغییر بده اینا رو بذار 1.1.1.1 و 1.0.0.1 دوباره یه تستی بزن

6. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه مشکلی نداره
    شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
    حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
    خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم
    نه مشکلی نداره و سایتها باز میشن ... dns رو تو مودم تغییر بده اینا رو بذار 1.1.1.1 و 1.0.0.1 دوباره یه تستی بزن
    ممنون از هر دو ...
    نه مشکل چیز دیگه ای هست مربوط به dns نمیشه ...
    l2tp سرعتش بهتزه ، من چون توی روتر استفاده می کنم اگر pptp ست آپ کنم سرعت یک سوم میشه ...
    سمت من نمی دونم چیه، مشکل mtu دارم رو l2tp همه سایتا باز میشه جز یوتیوب و تلگرم ، با ریبوت درست میشه بعد از مثلا 7-8 بار باز برمیگرده ..

8. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

روی ۴ مگ vip بزن هست همون مقدار حجمی که به شما داده و همون مقدار پول

10. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ممنون از هر دو ...
    نه مشکل چیز دیگه ای هست مربوط به dns نمیشه ...
    l2tp سرعتش بهتزه ، من چون توی روتر استفاده می کنم اگر pptp ست آپ کنم سرعت یک سوم میشه ...
    سمت من نمی دونم چیه، مشکل mtu دارم رو l2tp همه سایتا باز میشه جز یوتیوب و تلگرم ، با ریبوت درست میشه بعد از مثلا 7-8 بار باز برمیگرده ..

الان تست کردم برای منم همین مشکل وجود داره و یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه وقتی l2tp میزنم تو مودم ...با open vpn مشکلی وجود نداره سرعتش هم برای من بهتر از l2tp هست مودم من asus dsl-n16 هست... از سرور uk نورد استفاده میکنم سرعتش بد نیست سریع کانکت میشه .فقط چون خطم نویز داره نمیدونم حداکثر سرعتش چقده ... اما زمانی که ریت خطم 6.5 مگ بود تست سرعت که گرفتم حدود 5.2 مگابیت سرعت میداد با وایفای...

12. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امشب درست در این زمان سرعت اینترنت (بین الملل، گفتنش هم مسخره است) تقریباً 1 م.بیت است. با پشتیبانی صحبت کردم گفتن مشکل هست و سعی در رفعش دارند. دقیقاً همین جمله بیشتر از دو هفته است که داره به من گفته میشه. باز باید توو سایت 195 شکایت ثبت کنم.
    Last edited by shahram83; 18-09-2019 at 21:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان تست کردم برای منم همین مشکل وجود داره و یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه وقتی l2tp میزنم تو مودم ...با open vpn مشکلی وجود نداره سرعتش هم برای من بهتر از l2tp هست مودم من asus dsl-n16 هست... از سرور uk نورد استفاده میکنم سرعتش بد نیست سریع کانکت میشه .فقط چون خطم نویز داره نمیدونم حداکثر سرعتش چقده ... اما زمانی که ریت خطم 6.5 مگ بود تست سرعت که گرفتم حدود 5.2 مگابیت سرعت میداد با وایفای...

پیشگامان داری شما هم ؟
    پس معلوم میشه اینا مشکل اساسی mtu دارن چون با ایرانسل اصلا اینجوری نیست ...
    تمامش سر mtu بین مسیری هست اگر چند بار ریبوت کنی شاید درست شه ولی این راهش نیست و باید پیگیری کنم بیشتر از قبل ...
    نه ovpn سرعتش خیلی بده شما چون ریت خطت پایینه متوجه نمیشی من 16 دارم و بیشتر از 500 کیلو نمیده با نورد ، حالا با چیز پی ان های دیگه بسته به شدت رمزنگاریش تا 1مگابایت دانلود هم میده که ولی نورد همون 500-600 .....
    L2TP راحت تا 1700 گیلو به من میده ولی لنتی اذیت می کنه این آی پی هایی که ما داریم ...
    من الان ریبوت کردم چند بار درسته به محض اینکه نت قطع و وصل شه همون آشه ...
    اینجوری نمیشه یا باید جمع کنم یا درست کنن
    ---------------------------------------------------------
    من قبل دیده بان پیشگامان داشتم از اون فرار کردم اومدم اینجا نمی دونستم قراره دوباره همون داستانا تکرار شه برام نتش برای من خیلی بد بود .
    Last edited by George Shelly; 18-09-2019 at 19:48.

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

پیشگامان داری شما هم ؟
    پس معلوم میشه اینا مشکل اساسی mtu دارن چون با ایرانسل اصلا اینجوری نیست ...
    تمامش سر mtu بین مسیری هست اگر چند بار ریبوت کنی شاید درست شه ولی این راهش نیست و باید پیگیری کنم بیشتر از قبل ...
    نه ovpn سرعتش خیلی بده شما چون ریت خطت پایینه متوجه نمیشی من 16 دارم و بیشتر از 500 کیلو نمیده با نورد ، حالا با چیز پی ان های دیگه بسته به شدت رمزنگاریش تا 1مگابایت دانلود هم میده که ولی نورد همون 500-600 .....
    L2TP راحت تا 1700 گیلو به من میده ولی لنتی اذیت می کنه این آی پی هایی که ما داریم ...
    من الان ریبوت کردم چند بار درسته به محض اینکه نت قطع و وصل شه همون آشه ...
    اینجوری نمیشه یا باید جمع کنم یا درست کنن
    ---------------------------------------------------------
    من قبل دیده بان پیشگامان داشتم از اون فرار کردم اومدم اینجا نمی دونستم قراره دوباره همون داستانا تکرار شه برام نتش برای من خیلی بد بود .
    بله فعلا pishgaman دارم اما قصد جمع اوری دارم ... pptp که میزنم کانکت نمیشه اصلا فقط l2tp و ovpn وصل میشن ..که l2tp هم یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه ...

17. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •