وحید این آپشن فایل بایرن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید این آپشن فایل بایرن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهاب رفت.سه بازیکن از سه پست در قبال یه دونه.چرا شما هرپیشنهادی که بهتون میشه رد میکنین.تا الان فقط یک نقل و انتقال صورت گرفته بین بچه ها.اونم بین من و حسین.اینجوری یه هفته هم اضافه کنیم هیچ تغییری صورت نمیگیره.
حسین جان لطفا اینهارو برای من ثبت کن:
Upson 9.6$
Totti 42$
روی هم 51.6 که از 110 کم میشه.
-------------------------------------
محمد! جان.اینو جواب ندادی:
والدز + پویول + 10 میلیون === چک + تری
Last edited by mohammad_87; 27-02-2010 at 00:40.
سیدورف و زامبروتا رو نمیدم . فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم .
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
سیدورفو با کی عوض میکنی ؟
چه قدر اونو می فروشی؟فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم
حسین 2-2 مساوی !
صاحب منچستر کیه ؟ رونی رو می خوام آنلکا + مالودا + 100 میلیون میدم
فکر کنم قیمت بازیکن ها + 100 میلیون روی هم میشه حدود 180 میلیون !!
هر چی بیشتر بهتر من کلا از پول بدم نمیاد .
حالا جدا هافبک دفاعی خوبی هستش؟ سیدوروف گفتی می فروشی. من حاظرم با شوان اشنایدر اونو عوض کنم. بعد بهت یه جا یه پولی برای سیدوروف و فلامینی میدم.فقط یه قیمتی بگو.
رونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .
منم قبول دارم. ولی جدا نباید تعداد بچه ها این قدر زیاد می شد. من همون اول چلسی رو برداشتم نمیدونم چرا یه دفعه برای محمد شد. میگم اگه تعداد زیاده می خوای من این دوره انصراف بدمرونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .![]()
محمد! جان.اینو جواب ندادی:
والدز + پویول + 15 میلیون === چک + تری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)