من رسیدم به اون قوله که بعد از اینکه با دختره حرف میزنی میاد!!!
هرچی میزنم نمی میره!!!
اصلا حال کرک عوض کردن ندارم.
غول بعد از حالت نامرعی (ALT) میاد.
من رسیدم به اون قوله که بعد از اینکه با دختره حرف میزنی میاد!!!
هرچی میزنم نمی میره!!!
اصلا حال کرک عوض کردن ندارم.
غول بعد از حالت نامرعی (ALT) میاد.
این مرحله آخر واقعا اعصاب خرد کن هست
هر کار می کنم نمیتونم از آبشار ها رد شم![]()
ابشار کجا بود مرحله اخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
من این بازیو خیلی مدت پیش توش گیر کردم...وتااینکه امروز که ناگهانی چشمم به این تایپک افتاد یادش افتادم...
ممکنه این سوالو قبلن دوستان جواب داده باشن ولی اگه کسی لطف کنه و یکبار دیگه جواب بده ممنون میشم
من توی یه جائی که شبیه تئاتر میمونه گیر افتادم همون جائی که 3تا ازاون احضار کننده ها بالاش هستن...بعد ازکشتن اون 3تا واون جکو وجونورا یکیشون روی یه صفحه ظاهر مشه که باید با جهش به طرفش واون حرکت جالب هم اونو بکشی هم خودتو به اون بالا برسونی حالا من هرچی روی اون دکمه میرم هیچ اتفاقی نمی افته...البته من یه جا قبلشم گیر کردم همونجائی که باید دکمه رو بزنی و بعد ازرو سیخا رد بشی بری طرف در...اونجا با تغیر دشواری بازی در باز شدو ردش کردم ولی اینجا دیگه نمیشه اونم تغییر داد...البته یک دوتا کرک هم امتحان کردم ولی جواب نداد...حالا اگه کرک سالم هم گیر بیاد امکان حذف سیوها هست؟![]()
همون چند آبشاری که کنار همند وسطشون هم یه فوارست دوباره چد تا آبشار![]()
منم اینجا گیر کردم. پایین دوتا دکمه هست که میزنه بعد باید بری خودت رو به یه دسته آویزوون کنی و پرت کنی بالا. ولی اون دکمه هه رو کی میزنم منم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
توی این سایت ترینر به همراه چگونگی کار باهاش رو به صورت فارسی نوشته اگه بهش عمل کنید به راحتی ردش میکنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا مرحله اخر نیستهمون چند آبشاری که کنار همند وسطشون هم یه فوارست دوباره چد تا آبشار![]()
![]()
ای لعنت.....بر هرچی بازیه بدون موضوعه!!!
من تیکه تیکه گیر میکنه حالا بهر برنامه ای شده ردش میکنم.
رسیدم یه جایی که همش آبشاره.
بیخال
با بدبختی رفتم بالا پام رو زدم به دکمه دیدم به به...
همین حرکت رو دوباره باید انجام داد.
فکر کنم اگه بخواد اینطوری پیش بره بازی دیگه روی زمین راه نمیری. همش باید دستت به Shift باشه و Alt و راست کلیک و Space.
این همه زور میزنیم زنه باز میاد میگه افرین تو اینطروی انطوری!!!!!!!!
Ubi - نا امیدم کردی...
میتونست از این بهتر باشه... ولی خوب جریان جالبی که بشه تو بازی بهش پرداخت ، نبود.
فقط غول ها زیاد میشن ( منو نمیتونی شکست بدی)
آخرش هم حتما میری مالک رو میکشی.
کسایی که تمومش کردن بگن آخرش چی میشه چون من دیگه ادامه نمیدم متاسفانه![]()
چرا دیگه The Final Climb آخرشه
حالا سیوی نیست که اون یه قسمت رو رد کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)