تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 180 اولاول ... 78128168174175176177178179180 آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

وارهد گرافيكش ك حرف نداشت ...من خودم چن مين فقط ميرفتم ميگشتم...دي! يادمه نيم ساعت فقط شنا كردم...!
    اما اينكه از 2 بالاتر باشه بعيد ميدونم...
    آقا عرفانو برم پيدا كنم!دي!
    Last edited by mjorh; 22-12-2011 at 11:05.

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

وارهد گرافيكش ك حرف نداشت ...من خودم چن مين فقط ميرفتم ميگشتم...دي! يادمه نيم ساعت فقط شنا كردم...!
    اما اينكه از 2 بالاتر باشه بعيد ميدونم...
    آقا عرفانو برم پيدا كنم!دي!
    100% بهتر بود عزیز !! شما یه بار دیگه نصب و بازی کنش !! یا حداقل نظرات و نقد 4 تا سایت معتبر رو بخون چرا که چون اخرین بار نسخه ی 2 رو بازی کردید و از گرافیک زیباش لذت بردید !! اون نسخه ها رو به فراموشی سپردید

شک نکنید تو این قضیه !! چه از لحاظ کیفیت تکسچرها !! چه مراحل بزرگ و پر جزئیات بازی !! چه تخریب پذیری فوق العاده ی بازی !و کلی مسائل فنی دیگه که ممکنه منو شما سر نیاریم و متوجهش نشیم ! و ده ها چه چه دیگه
    +
    اما نسخه ی 2 ! بخوایم ساده بگیم ! کاملا افت کرده بود یا بقول کریتیک بهینه شده بود !! تخریب پذیری که گفتم در حد گوسپند ( دسته کمی از سری cod نداشت تو این ضمینه) !! تکسچرها و جزئیات با پچ و dx11 هم باز در مقابل نسخه ی اول حرفی برای گفتن نداشت !! مثلا تقریبا اکثر مراحل تو نسخه ی 2 اگه دقت کرده باشید !! دور و برتون پر از ساختمون و درو دیوار بود و چیزی جز ساختمون و 4 تا بافت نمیدیدید !! ( در واقع همون چیزی که میدید ساخته شده بود فقط )و پشت اوئن ساختمون ها در واقع هیچی نبود جز خلآصدها دلیل ریز و درشت وجود داره !! و من فقط چز های ظاهری و سادشو گفتم !! باقیشو باید دوستان متخصص شرح بدن

+
    +

در کل بنظرم اون Maximum Game !! کجا و نسخه ی محدود شده و سر و ته زده شده ی 2 کجا !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-12-2011 at 14:02.

4. 5 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بستگی داره چه چیز رو در گرافیک این دو عنوان مد نظر داشته باشیم، اگه انقلابی بودن و تحول مد نظر هست قطعا Crysis 1 از 2 برتره.

ولی از نظر گرافیک کلی، Crysis 2 در سطح بالاتری قرار داره، استفاده از تکنیک های مختلف DX11 بازی رو از نظر تکنیکی و بصری بسیار قدرتمند کرده، و برای مثال از نظر سایه زنی و نورپردازی، شماره دوم پیشرفت خیلی عالی داشته...
    ولی باز به طور مطلق نمیشه گفت 2 از 1 بهتره. چون از نظر تعدد آبجکت ها و تخریب پذیری اون ها 1 از 2 واقعا بهتر هست.

اگه نظر من باشه هرکدوم جایگاه خودشون رو دارن و در زمان خودشون بهترین تجربه بصری و تکنیکی رو تحویل دادن.

پیروز باشید.

6. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

بستگی داره چه چیز رو در گرافیک این دو عنوان مد نظر داشته باشیم، اگه انقلابی بودن و تحول مد نظر هست قطعا Crysis 1 از 2 برتره.

ولی از نظر گرافیک کلی، Crysis 2 در سطح بالاتری قرار داره، استفاده از تکنیک های مختلف DX11 بازی رو از نظر تکنیکی و بصری بسیار قدرتمند کرده، و برای مثال از نظر سایه زنی و نورپردازی، شماره دوم پیشرفت خیلی عالی داشته...
    ولی باز به طور مطلق نمیشه گفت 2 از 1 بهتره. چون از نظر تعدد آبجکت ها و تخریب پذیری اون ها 1 از 2 واقعا بهتر هست.

اگه نظر من باشه هرکدوم جایگاه خودشون رو دارن و در زمان خودشون بهترین تجربه بصری و تکنیکی رو تحویل دادن.

پیروز باشید.
    عرفان جان با اینکه قبولت دارم اما اصلا باحات تو این مورد موافق نیستم اشتباه میکنی !! مخصوصا این قسمت که گفتی :

از نظر گرافیک کلی، Crysis 2 در سطح بالاتری قرار داره،

اخه چجوری این حرفو میزنی !! اصلا قابل قیاس نیست با warhead یا crysis1 !!

بازم میگم !! بنظرم یه پورت کنسولی که با پچ تکسچر و dx 11 هم نتونست حتی به نصف قدرت گرافیکی نسخه ی قبلی خودشو برسونه !! بخاطر بهینه سازی و سرو ته گرافیک زدن اجرا بهتر رو سیستم ها و در نتیجه فروش بیشتر !
    +
    پیشنهاد میکنم همین امروز فردا warhead رو نصب کنی و 1 ساعت با نهایت تنظیمات بازی کنی و بعد 1 ساعت crysis 2 رو بازی کن !! متوجه ضعف های فاحشش میشی !! قبول دارم نسخه ی 2 هم فوق العاده بود و مخصوصا با نصب dx11 تکنیک های گرافیکی مثه Tessellation خود نمایی میکرد و چشم رو نوازش میداد !! اما اصلا و ابدا در حدو اندازه های نسخه ی 1 و warhead نبود و نیستش !!
    +
    و فکر میکنم حتی مسئولان crytek هم این مسئله رو قبول داشته باشن

+

چون یه جا خودم چند ماه قبل از انتشار نسخه ی 2 خونده بودم یکی از مسئولینش گفته بود ما برای اجرای بهتر و سازگاری با طیف وسیعی از سیستم های خانگی چند برابر این نسخه رو بهینه سازی کردیم این نسخه رو نسبت به نسخه های قبلی که در انحصار pc بود و این حرفا اما با این حال قول یکی از بهترین هارو میدیم و این حرفا !!

و همونطور که میدونیم بهینه سازی تا یه جایی امکان داره !! و باقیش میشه سرو ته بازی رو زدن و فریب مخاطب با 4 تا تکنیک گرافیکی و مراحلی با ابعاد 2 متر در یک متر
    +
    باز نظر هرکسی محترمه
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-12-2011 at 16:04.

8. 5 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جان با اینکه قبولت دارم اما اصلا باحات تو این مورد موافق نیستم اشتباه میکنی !! مخصوصا این قسمت که گفتی :

اخه چجوری این حرفو میزنی !! اصلا قابل قیاس نیست با warhead یا crysis1 !!

بازم میگم !! بنظرم یه پورت کنسولی که با پچ تکسچر و dx 11 هم نتونست حتی به نصف قدرت گرافیکی نسخه ی قبلی خودشو برسونه !! بخاطر بهینه سازی و سرو ته گرافیک زدن اجرا بهتر رو سیستم ها و در نتیجه فروش بیشتر !
    با کدوم قسمت از حرف هام غیر از اون تیکه نقل قول شده مشکل داری، بگو روشون بحث میکنیم

در مورد همون تیکه هم...

Crysis 2 پورت نبود، کنسولیزه شده بود که با آپدیت DX11 به نظرم کاملا برطرف شد.

این که شما میگی به نصف قدرت نسخه قبل برسن نظر شماست، تکنیک هایی مثل Global Illumination و AO در این گیم باعث شدن به طور کلی بازی حالت Real تری پیدا کنه و به واقعیت شبیه تر بشه.

این پست رو هم نگاه بندازید خالی از لطف نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد میکنم همین امروز فردا warhead رو نصب کنی و 1 ساعت با نهایت تنظیمات بازی کنی و بعد 1 ساعت crysis 2 رو بازی کن !! متوجه ضعف های فاحشش میشی !! قبول دارم نسخه ی 2 هم فوق العاده بود و مخصوصا با نصب dx11 تکنیک های گرافیکی مثه Tessellation خود نمایی میکرد و چشم رو نوازش میداد !! اما اصلا و ابدا در حدو اندازه های نسخه ی 1 و warhead نبود و نیستش !!
    سجاد جان Warhead از موقع لانچش تقریبا همیشه روی سیستمم نصب بوده و چند وقت یک بار سراغش میرم

کلا نقاط قوت نسخه اول و دوم فرق دارن، نسخه اول محیط بزرگ با آبجکت های فراوان و با کیفیت با فیزیک قوی و نسخه دوم تمرکز روی محیط های کوچک تر و در عوض استفاده از جدیدترین تکنیک های روز در اون محیط ها...

کامل ترین استفاده از تکنیک های DX11 رو در Crysis 2 شاهد بودیم، از DoF تا AO و Tess گرفته تا Soft Shadow و ...

چون یه جا خودم چند ماه قبل از انتشار نسخه ی 2 خونده بودم یکی از مسئولینش گفته بود ما برای اجرای بهتر و سازگاری با طیف وسیعی از سیستم های خانگی چند برابر این نسخه رو بهینه سازی کردیم این نسخه رو نسبت به نسخه های قبلی که در انحصار pc بود و این حرفا اما با این حال قول یکی از بهترین هارو میدیم و این حرفا !!
    بهینه سازی به خودی خود مشکلی نداره، بله تا قبل از عرضه DX11 من هم همین عقیده رو داشتم ولی پس از اون آپدیت، به نظرم Crytek کاملا خرابکاری رو جبران کرد.

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 22-12-2011 at 20:15.

10. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

کامل ترین استفاده از تکنیک های DX11 رو در Crysis 2 شاهد بودیم، از DoF تا AO و Tess گرفته تا Soft Shadow و ...
    درسته خوب هرچی نباشهDX11 ودر استفاده از تکنیک های روز نرم افزاری دست سازنده بازتره و این راهم میشه قبول داشت که از نظر نور پردازی C2 کمی از WARHED بالاتره
    ولی در عوض پردازش اصلی و کلی گرافیکیWARHED در سطح بالاتری از C2 قرار داره که در نتیجه یک خروجی با تعریف بالا را به ارمغان می اورد ولی در عوض با خواسته ی
    سخت افزاری بالا که من یادمه که وقتی این بازی عرضه شده بود مطلبی در مجله عصر شبکه خواندم که یکی از مدیران استودیو ساخت Crytek گفته بود که نهایت تنظیمات
    این بازی با فریم مناسب وبالااز عهده ی سخت افزارهای امروزی ساقط است و....

برای توجیه مطالبی که گفتم فقط کافی خودتون یک مقایسه البته با دقت بین جزییات این دو بازی انجام دهید
    مثلا وقتی شما در c2 به درختهااز فاصله نزدیک توجه میکنید کاملا بافت برگهای درخت از هم گسیخته میشه و مصنوعی بودن اون خیلی راحت حس میشه ولی در مورد warhed عکس این قضیه صدق میکند و با نزدیک
    شدن به درخت عین همان چیزی است که از دور دیده می شود می باشد مشابه این مثال رو میشه در گل کف زمین ,شفافیت اب در درون , بافت چوبها ,تخریب پذیری اجسام ,شعله های اتش و... دید.
    در واقع جزییات در C2 از فاصله نزدیک از هم فرو پاشیدست مثل سری COD که جزییات از دور طبیعی نمایانده میشوند و وقتی که از نزدیک نگاه میکنی بافت ها از هم باز میشوند البته این قضییه در C2بهتر از COD است.
    Last edited by Karistias; 05-01-2012 at 17:20.

12. 2 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

با کدوم قسمت از حرف هام غیر از اون تیکه نقل قول شده مشکل داری، بگو روشون بحث میکنیم

در مورد همون تیکه ...

Crysis 2 پورت نبود، کنسولیزه شده بود که با آپدیت DX11 به نظرم کاملا برطرف شد.

این که شما میگی به نصف قدرت نسخه قبل برسن نظر شماست، تکنیک هایی مثل Global Illumination و AO در این گیم باعث شدن به طور کلی بازی حالت Real تری پیدا کنه و به واقعیت شبیه تر بشه.

این پست رو هم نگاه بندازید خالی از لطف نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اره قبول دارم !! خیلی تکنیک های گرافیکی جدید و بهتری مثه همون هایی که اشاره کردی اضافه شده بود یا بهتر بگم به روز تر شده بودن !! کاملا درسته !! اما بازم میگم با این پیشرفت ها هم حتی کمتر از نصف قدرت گرافیک نسخه ی قبلی رو داشت !! اگه بازی میخواست اون عظمت نسخه های قبلی رو حفظ کنه به هیچ وجه نمیتونستن بازی رو جمع و جورش کنن و برا همین تمام مراحل رو کردن مراحل 2 متری !! و همش یا تو ساختمون بودی یا تو خیابونی که دور و برش چیزی جز 4 تا اپارتمان نمیدیدی !! و همونطور که خودتم میدونی این مسئله خیلی مهمه و بار پردازش ابجکت ها خیلی سبک میشه چرا که در واقع چیز زیادی برا پردازش نمیمونه جز 4 تا دیوار و اجر !! و بعد اسمشو میزارن بهینه شده !!

سجاد جان Warhead از موقع لانچش تقریبا همیشه روی سیستمم نصب بوده و چند وقت یک بار سراغش میرم
    حدس میزدم - ای کلک

کلا نقاط قوت نسخه اول و دوم فرق دارن، نسخه اول محیط بزرگ با آبجکت های فراوان و با کیفیت با فیزیک قوی و نسخه دوم تمرکز روی محیط های کوچک تر و در عوض استفاده از جدیدترین تکنیک های روز در اون محیط ها...

کاملا درسته ! اما چون 4 سال پیش نسخه ی قبلی ریلیز شده بود !! اصلا اینها دلیل بر برتری محسوب نمیشن !! ( حداقل به نظر من )

+

گذر چند سال و کلی پیشرفت و کشف تکنیک های جدید تر کم چیزی نیست !! اگه تمام این دستاورد ها و بروز رسانی هایی که بعد از این سالها رو تونستن رو یه بازی سرو ته زده شده و کوچیک پیاده کنن و این گرافیک خیره کننده در بیاد !! اگه crysis 1 یا warhead تو سال 2011 با این تکنیک ها و به دور از بهینه سازی های بیش از حد ساخته میشد !! یه بازی درست میشد که تا حداقل 5 سال دیگه هم همرو انگشت به دهن نگه میداشت !! مثه همون کاری که crysis 1 تو دوره ی خودش انجام داده بود و همچنان وقتی اسم گرافیک برتر میاد همه یادش میفتن !! و حتی نسخه ی دومش هم بخاطر بازار یابی و سود نتونست شکستش بده !!! یه چیز طبیعیه که صنعت گیم همیشه در حال پیشرفت و کشف تکنیک های مختلف چه تو گرافیک جه تو ضمینه های دیگه هستش ... با تموم این پیشرفت ها هم بازم تکرار میکنم که نتونست حتی نصف انتظارات نسخه ی قبلی رو که با تکنولوژی 4 سال پیش ساخته شده بود رو بر اورده کنه !!

بهینه سازی به خودی خود مشکلی نداره، بله تا قبل از عرضه DX11 من هم همین عقیده رو داشتم ولی پس از اون آپدیت، به نظرم Crytek کاملا خرابکاری رو جبران کرد.

پیروز باشید.
    به نظر من که فقط تونست نصف خراب کاری رو جمع و جور کنه اونم با ارفاق !!

+
    +
    +
    +
    +

بدون شرح ‍‍...

2011

2007

Last edited by SA.JJ.AD; 23-12-2011 at 13:31.

14. 6 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ببین سجاد جان من خودم از اون دسته از آدماییم که میگم Crysis 1 گرافیک زیباتری نسبت به Crysis 2 ارائه داد.
    ولی به نظر من مقایسه این 2 نسخه نمی تونه زیاد جالب باشه! Crysis 1 محیط های سندباکس و بازی داشت، برعکس اون Crysis 2 محیط هاش بسته تر و خطی تر بود. ما الان نمی تونیم بیایم 2 تا عکس بزاریم بگیم نگا... کرایسیس 1 چقدر قشنگ تر بوده!
    چرا؟ چون اولین چیزی که تو از یه گرافیک خوب تو ذهنت معیار قرار میدی زیبایی اون هست! پس 100% کرایسیس 1 اینجا برنده میشه! برای اینکه محیط های فوق العاده زیبا و تو جنگل های زیبا قرار داشت...
    پس بهتره بیایم دارایی های این 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنیم! یعنی قابلیت هایی که این 2 تا بازی به ما ارائه دادن رو مقایسه کنیم! به این شکل:

محیط بزرگ: Crysis 1
    گرافیک بصری: Crysis 1
    فیزیک: Crysis 1
    کیفیت تکسچر: Crysis 1
    جزئیات بیشتر: Crysis 1

محیط کوچک: Crysis 2
    گرافیک تکنیکی: Crysis 2
    تسلیشن: Crysis 2
    نورپردازی: Crysis 2
    سایه گذاری: Crysis 2
    و ... انواع و اقسام تکنیک های DX11 :ا Crysis 2

پس نگاه کنید! هر کدوم از این 2 تا عنوان یه جا قدرت خودشونو نشون دادن. و نمیشه دقیق گفت کدوم گرافیک بهتری ارائه داده! و این که بیایم بگیم نسخه 2 نصف نسخه اول هم گرافیک نداشت واقعاً ستم ـه !
    کلی بخوایم حساب کنیم Crysis 1 تو محیط های بزرگ و از نظر بصری برتری داره و Crysis 2 هم تو محیط های کوچک و از نظر تکنیکی برتری داره.
    حالا این که شما محیط های بزرگ و زیبای کرایسیس 1 رو بیشتر ترجیح میدی و کرایسیس 2 رو ضعیفتر از نسخه اول جلوه میدید یعنی وارد بحث سلیقه شدید و این یه نظر شخصیه! چون داری گرافیک بصری رو می سنجی.

برای این که حرف های بالا رو هم ثابت کنم عکسای زیر رو میزام:

صجنه هایی از Crysis 2 که نظیرش در Crysis 1 دیده نمیشه!

از یه طرف صحنه هایی از Crysis 1 و Warhead که نظیرش در Crysis 2 دیده نخواهد شد!

در آخر نکته ای رو لازم میدونم که بگم! کرایسیس 1 تو زمان خودش انقلابی در گرافیک به پا کرد! که باعث شد ما تا الان بعد از 5 سال از اون به عنوان یکی از بهترین گرافیک ها یاد کنیم و حتی اون رو با بازی های روز مقایسه کنیم! توجه داشته باشید که نسخه اول چندین نسل از رقبای خودش از نظر گرافیک جلوتر بود.
    اما از طرف دیگه کرایسیس 2 نتونست اون گرافیکی که همه انتظار داشتن رو به نمایش بزاره و در واقع انقلابی دوباره به پا کنه. همین که ما داریم این نسخه رو با نسخه 1 که 5 سال پیش عرضه شده مقایسه می کنیم خودش بیانگر عدم پیشرفت مناسب و بر آورده نکردن انتظارات این نسخه هست.

تو این پست به نحوی خواستم بگم که هر 2 عنوان از جهات مختلف ویژگی ها و نکات مثبتی داشتن و هر کدوم تونستن تو زمان خودشونو تجربه خوبی به بازیباز بدن (از نظر گرافیک)
    Last edited by marmolak kocholo; 23-12-2011 at 16:48.

16. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

ببین سجاد جان من خودم از اون دسته از آدماییم که میگم Crysis 1 گرافیک زیباتری نسبت به Crysis 2 ارائه داد.
    ولی به نظر من مقایسه این 2 نسخه نمی تونه زیاد جالب باشه! Crysis 1 محیط های سندباکس و بازی داشت، برعکس اون Crysis 2 محیط هاش بسته تر و خطی تر بود. ما الان نمی تونیم بیایم 2 تا عکس بزاریم بگیم نگا... کرایسیس 1 چقدر قشنگ تر بوده!
    چرا؟ چون اولین چیزی که تو از یه گرافیک خوب تو ذهنت معیار قرار میدی زیبایی اون هست! پس 100% کرایسیس 1 اینجا برنده میشه! برای اینکه محیط های فوق العاده زیبا و تو جنگل های زیبا قرار داشت...
    پس بهتره بیایم دارایی های این 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنیم! یعنی قابلیت هایی که این 2 تا بازی به ما ارائه دادن رو مقایسه کنیم! به این شکل:

محیط بزرگ: Crysis 1
    گرافیک بصری: Crysis 1
    فیزیک: Crysis 1
    کیفیت تکسچر: Crysis 1
    جزئیات بیشتر: Crysis 1

محیط کوچک: Crysis 2
    گرافیک تکنیکی: Crysis 2
    تسلیشن: Crysis 2
    نورپردازی: Crysis 2
    سایه گذاری: Crysis 2
    و ... انواع و اقسام تکنیک های DX11 :ا Crysis 2

سلام . ارین جان حرفات درست و منطقیه !! اما من همون عکس رو هم که قرار دادم فقط زیبایی و اینا که گفتی مطرح نیست !!

.

بزار سادش کنیم ... ساختن بازی با اون عظمت و با اون همه جزئیات و اون قدرت تخریب پذیری هنره ؟! یا تو یه محیط و مراحل کوچیک یه سری تکنولوژی و تکنیک های روز گرافیکی رو استفاده کنیم ؟! و ظاهر بازی فقط زیبایی داشته باشه و وقتی یه چیز رو از نزدیک نگاه کنی شطرنجی ببینیش ؟!
    +
    اتفاقا بنظرم این crysis 2 هستش که فقط ظاهر زیبایی داره اما در واقع تو خالیه

پس نگاه کنید! هر کدوم از این 2 تا عنوان یه جا قدرت خودشونو نشون دادن. و نمیشه دقیق گفت کدوم گرافیک بهتری ارائه داده! و این که بیایم بگیم نسخه 2 نصف نسخه اول هم گرافیک نداشت واقعاً ستم ـه !
    کلی بخوایم حساب کنیم Crysis 1 تو محیط های بزرگ و از نظر بصری برتری داره و Crysis 2 هم تو محیط های کوچک و از نظر تکنیکی برتری داره.
    حالا این که شما محیط های بزرگ و زیبای کرایسیس 1 رو بیشتر ترجیح میدی و کرایسیس 2 رو ضعیفتر از نسخه اول جلوه میدید یعنی وارد بحث سلیقه شدید و این یه نظر شخصیه! چون داری گرافیک بصری رو می سنجی.

برای این که حرف های بالا رو هم ثابت کنم عکسای زیر رو میزام:

++
    ++
    ++
    د نشد دیگه crysis 2 قدرتشو تو موارد جزئی که همرو به لطف ساخته شدنش تو سال 2010 - 2011 داره !! با این حال هم نتونست تو ضمینه ی گرافیک نسخه ی قبلی خودشو شکست بده و برخلاف crysis 1 که هنوزم که هنوزه هرکی سیستم میخره یا میخواد نهیات گرافیک این نسل رو به کسی نشون بده میره سراغش !!! اما همین Crysis 2 امسال چیزی نمونده بود تو ضمینه ی گرافیک bf3 شکستش بده بره پی کارش و 1 سال هم دووم نیاره تو ضمینه ی گرافیک برتر !!

در آخر نکته ای رو لازم میدونم که بگم! کرایسیس 1 تو زمان خودش انقلابی در گرافیک به پا کرد! که باعث شد ما تا الان بعد از 5 سال از اون به عنوان یکی از بهترین گرافیک ها یاد کنیم و حتی اون رو با بازی های روز مقایسه کنیم! توجه داشته باشید که نسخه اول چندین نسل از رقبای خودش از نظر گرافیک جلوتر بود.

اما از طرف دیگه کرایسیس 2 نتونست اون گرافیکی که همه انتظار داشتن رو به نمایش بزاره و در واقع انقلابی دوباره به پا کنه. همین که ما داریم این نسخه رو با نسخه 1 که 5 سال پیش عرضه شده مقایسه می کنیم خودش بیانگر عدم پیشرفت مناسب و بر آورده نکردن انتظارات این نسخه هست.

تو این پست به نحوی خواستم بگم که هر 2 عنوان از جهات مختلف ویژگی ها و نکات مثبتی داشتن و هر کدوم تونستن تو زمان خودشونو تجربه خوبی به بازیباز بدن (از نظر گرافیک)
    درسته
    +
    منم در اخر اینو اضافه کنم که ممکنه حالا نظر شخصیم باشه !! ...

همین که کریسیس 2 رو هر سیستم معمولی با 60 فریم اجرا میشه !! خودش داره فریاد میزنه من چیزی در چنته ندارم مثه برادر بزرگم و تو خالی هستم و با 4 تا تکنیک گرافیکیه روز سرپا هستم

+

حالا واسه
    بازار اسم بهینه شده روش گذاشتن برا به مسئله ی دیگست///و بنظرم کلاه شرعی محسوب میشه
    Last edited by SA.JJ.AD; 24-12-2011 at 15:28.

18. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

همین که کریسیس 2 رو هر سیستم معمولی با 60 فریم اجرا میشه !! خودش داره فریاد میزنه من چیزی در چنته ندارم مثه برادر بزرگم و تو خالی هستم و با 4 تا تکنیک گرافیکی سرپا هستم
    من کاری به بحث شما و آرین ندارم ولی در توجیه همین یه جمله_تون باید بگم که این حرف شما اصلا قابل قبول نیست!!
    مشکل اصلی crysis1 توی بد فریم دادن سنگینی بیش از حد بازی نیست بلکه بد پورت شدن اونه که هرگز سازنده هاش برای این مشکل کار خاصی نکردند اگه یادتون باشه یکی از دلایل اصلی فروش بالای بازی هم همین بود چون نصف ملت میخواستند ببینند این بازی چیه که هیچ سیستمی قادر به اجرای درستش نیست!!
    در حالی crysis 2 با اینکه در حالت DX11 فوق العاده سنگین تر از نسخه_ی اول بود ولی نحوه_ی فریم دادنش بسیار بهتر بود برای نمونه هم میتونم به این نکات اشاره کنم:
    crysis1 در سنگین ترین جزئیات ماکزیمم 2GB از رم سیستم و یه چیزی حدود 750 مگابایت از رم گرافیک رو میگرفت و حداکثر از 2 هسته cpu برای پردازش فیزیک بازی استفاده میکرد ولی در crysis 2 در DX11 در سنگین ترین حالت 4.5GB رم سیستم رو گلوگاه میکرد و یه چیزی حدود 1.5GB از رم گرافیک رو میگرفت و حداقل به سه هسته Cpu برای اجرای بهینه احتیاج داشت که نشان از سنگینی فوق العاده این بازی میرسونه چیزی که حتی BF3 با اون همه دبدبه و کبکبه حتی بهش نزدیک هم نشد!!!
    ضمنا این رو هم باید بگم که اگه قرار بود crysis 2 هم مثل crysis1 توی یک محیط open world اجرا بشه و همانند نسخه_ی اول تکسچرها در تمام حالات دور ونزدیک محاسبه بشن(چیزی که من در بین کل بازیهایی که انجام دادم فقط توی این بازی دیدم) دیگه حتی یه GTX 580 هم به زور می تونست ازاین بازی 30 فریم ثابت بگیره دیگه کارتهای متوسطی که در زمان نسخه_ی اول برای خودشون high end به حساب میومدند بماند!!!

+++
    ولی این رو هم بگم که من هم با نظر آرین موافقم و مقایسه_ی این دو بازی با هم با این شرایط غیر منطقیه و گرنه از لحاظ بصری این دو بازی فقط همنام هم هستند و خیلی با هم سنخیت ندارند!!

20. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •