سلام
من تو اين قسمت گشتم پيدا نكردم.
اگه ممكنه منو در استفاده از gps گوشي راهنمايي كنيد.(اصلا وارد نيستم تو اين كارا)
يا اگه تاپيكي وجود داره كه من نديدم لطفا لينكشو بذاريد.
ممنونم
سلام
من تو اين قسمت گشتم پيدا نكردم.
اگه ممكنه منو در استفاده از gps گوشي راهنمايي كنيد.(اصلا وارد نيستم تو اين كارا)
يا اگه تاپيكي وجود داره كه من نديدم لطفا لينكشو بذاريد.
ممنونم
سلام
من هم امروز یک فروند X6 16G به قیمت 360 هزار تومن با گارانتی اصلی خریدم
توی بسته فقط هولدر بود و از شارژفندکی خبری نبود
اس ام اس هم فاستادم و 14 ماه گارانتیش مونده درسته؟
یک کیف مناسب برای حمل در جیب معرفی کنید
ممنون
سلام
من تو آدرس زیر بهتر جواب گرفتم
اگه دوستان در مورد اینکه به یه سایت دیگه راهنماییتون میکنم ازم خرده نگیرن
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_3001; 29-08-2010 at 18:30.
اصلا ازش خبری نیست که نیست
آخرین ورژن NOKIA OVI Suite 2.2.0.245
آخرین ورژن فریم ویری نوکیا ایکس 6 16 گیگ و 32 گیگ (به احتمال قوی هم 8 گیگ) 21.0.004
آخرین نقشه های OVI Map برای ایران 27.1 مگابایت و آخرین راهنمای صوتی برای رانندگی 6.20مگابایت هستش
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
به جون مامان جونم مال من ترازه مگر اینکه بخوای کولیس و ریزسنج بزاری!البته باید بگم دقیقا مونتاژش مثل ان95 هستش و اگه خیلی خیلی دقت کنی شاید ببینی که یه جوریه! ولی بیخیال زیاد سخت نگیرین.
یادمه 6700 خریده بودم که خیلی گوشی پرستیژداریه ولی متوجه شدم قاب پشتت درست و حسابی چفت نمیشه... کاریش نمیشه کرد
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
مال من چینیه یعنی گارانتی اصلی فقط ساخت چین هستش.
قبلا 32 گیگ ها ساخت کره اومده بوند
ساخت مجارستان هم تو بازار زیاده ولی مشکوکه!
ساخت هند هم تو ایران ندیدم
اونایی که دیجی و گوشی شاپ میدن هم گارانتی اصلیه هم قاچاقی یا همون پارسه و بدون فارسی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
مبارکه 360 خیلی گرونه شده بود 335 تومن ! ولی بازم گرون شده بازم مبارکه
شارژر فندکی باید باشه وگرنه یا برداشته شده توسط فروشنده یا اینکه تو پکش از اول نبوده و یا اینکه نوکیا دیگه نمی زاره! ولی هادر ماشین بدون شارژر فندکی معنی نداره این دم و دستگاهها واسه جی پی اسه دیگه چون باتری زیاد مصرف می کنه تو ماشین باید حتما شارژر باشه
والا 14 ماه زیاده باید 12 یا 13 باشه به 200023013 فرستادی؟ اگه گفته که درسته بله درسته
کیف گلا یا آکرون ورلد مناسبه
قربانت
دوستان عزیز من در تنظیمات استفاده از اینترنت مشکل دارم , اگر ممکن است من را راهنمائی بفرمائید.
کاری از خودم
این معرفی و یکم تنظیمات اولیه
اینم تنظیمات خاصکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم آخرشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون داداش اینا حاصل چند وقت بی خولابی دربه دری و گشت و گذارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون
در مورد گارانتی مطمئنم به خود 200023013 اس دادم
----------
میشه عکسی از این کیف ها بزاری؟
طبقه سوم وچهارم ویا زیرزمین پر کیف گوشیی هستند رنگ ووارنگ
الان همون360 فول پک می فروشن
فول نبوده ناقص بوده
دمت گرم داداش! حالا کدومش بهتره! والا این X6 که من دارم 16 گیگ اما مدل 205 روشه!! X6 8گیگ که تازه اومده و جدیدتره! به نظر شما کدوم هدفون بهتره؟؟ 205 یا 701!
ممنونم![]()
------
فیلم زیر را دانلود کن و ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)