تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 275 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه hoomantab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که چنین مشکلی ندارم....تو شارژ رو تست نکردم ولی موقع کار کردن یه کم داغ میشه که طبیعیه.

سیستم تاچ حرارتیه به هم می ریزه یعنی چی اونوقت؟؟؟

حالا منظورش از این حرفا چی بود؟؟؟ می گفت نخر؟؟؟ یا یه گوشی ایراد دار می خواست بندازه بهت؟؟؟

آره میگفت diamond2 بخر
    تابلو بود میخواد بندازه
    آخه HD2 کم شده تو بازار. فکر کنم نداشت و فقط می خواست یه چیز بفروشه

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره میگفت diamond2 بخر
    تابلو بود میخواد بندازه
    آخه HD2 کم شده تو بازار. فکر کنم نداشت و فقط می خواست یه چیز بفروشه
    اگه دلت با اچ دی2 هست بخر من که آدم ایراد گیری هستم تا الان هیچ ایرادی به این گوشی نگرفتم
    فقط باید با سایزش کنار بیای

فقط حواست باشه اگه فروشنده گفت باید برنامه بریزمو نمی دونم آنلاک کنمو ...فارسی ساز بریزمو ....بدون اینا نمی فروشم بگو منم نمی خرم.
    پول اضافه بابت هیچی نده....فقط گوشیو آکبند تحویل بگیر بیا خودم با 100 تومن رات می ندازم

3. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

آقاون اساتید مخصوصا اقا مهدی
    آیا این گوشی وایمکس هم داره ؟ میشه باهاش از اینترنت وایمکس استفاده کرد ؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

آقاون اساتید مخصوصا اقا مهدی
    آیا این گوشی وایمکس هم داره ؟ میشه باهاش از اینترنت وایمکس استفاده کرد ؟
    نه نداره.

6. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من يه مشكلي دارم :

چرا هر وقت سوالي دارم بايد حد اقل 4 5 بار پست بدم تا يكي از اساتيد جواب بده ؟

آقا دو سوال داشتم :

1- آيا كم و زياد كردم سرعت cpu دراين گشي امكانش هست ؟ يعني مثلا اينكه بهش بگيم واسه يه نرم افزار چند درصد از spu رو استفاده كنه .

اگه هست به چه شكل ؟

2 - از كجا ميتونيم حساسيت تاچش رو كم و زياد كنيم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا من يه مشكلي دارم :

چرا هر وقت سوالي دارم بايد حد اقل 4 5 بار پست بدم تا يكي از اساتيد جواب بده ؟

آقا دو سوال داشتم :

1- آيا كم و زياد كردم سرعت cpu دراين گشي امكانش هست ؟ يعني مثلا اينكه بهش بگيم واسه يه نرم افزار چند درصد از spu رو استفاده كنه .

اگه هست به چه شكل ؟

2 - از كجا ميتونيم حساسيت تاچش رو كم و زياد كنيم ؟
    سلام دوست گرامی.ببخشید که جوابتون به تاخیر افناد.اولا cpu این گوشی کهsnapdragon هست از یک نسل جدیده که به اصطلاح system on chipe هست.یعنی داخل چیپستcpu علاوه برسی پی یو,GPU+GPS+RADIO+DSP+...هست وچون نسل جدیده وعین اینCPU نبوده واسش نرم افزار اورکلاک یا تنظیم فرکانس CPU فعلا" نیومده.ثانیا"نیازی واسه همچین نرم افزاری نیست چون معمولا"CPU فرکانس یاسرعت خودشو باتوجه به کاری که ازش خواستن تنظیم میکنه.مثلا زمانی که یهMP3پخش میشه زیر400-500MHZهست اما وقتی یه گیم باگرافیک خفن باز میکنید یا یه فیلمHD میبینید CPU به1GHZمیرسه.پس خودکاره.این ازاین.2-اولا حساسیت تاچش بینظیره حتی بهترازآیفونه شک نکن .ثانیا"اگه میخوای رام نشدنی بشه نرم افزار HTC-Touchscreen-v2 استفاده کنید.یا HD2TWeak راستش گزینه آپلود پیدا نکردم که آپ کنم.

9. این کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام دوست گرامی.ببخشید که جوابتون به تاخیر افناد.اولا cpu این گوشی کهsnapdragon هست از یک نسل جدیده که به اصطلاح system on chipe هست.یعنی داخل چیپستcpu علاوه برسی پی یو,GPU+GPS+RADIO+DSP+...هست وچون نسل جدیده وعین اینCPU نبوده واسش نرم افزار اورکلاک یا تنظیم فرکانس CPU فعلا" نیومده.ثانیا"نیازی واسه همچین نرم افزاری نیست چون معمولا"CPU فرکانس یاسرعت خودشو باتوجه به کاری که ازش خواستن تنظیم میکنه.مثلا زمانی که یهMP3پخش میشه زیر400-500MHZهست اما وقتی یه گیم باگرافیک خفن باز میکنید یا یه فیلمHD میبینید CPU به1GHZمیرسه.پس خودکاره.این ازاین.2-اولا حساسیت تاچش بینظیره حتی بهترازآیفونه شک نکن .ثانیا"اگه میخوای رام نشدنی بشه نرم افزار HTC-Touchscreen-v2 استفاده کنید.یا HD2TWeak راستش گزینه آپلود پیدا نکردم که آپ کنم.
    ولی من دیدم Toshiba TG01 هم که از همین CPU استفاده میکنه تو تنظیماتش داشت یه گزینه واسه درصد استفاده از CPU.

11. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا دست شما درد نكنه

ممنون از توجهتون .

13. این کاربر از meshki5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقا دست شما درد نكنه

ممنون از توجهتون .
    برای تشکر کردن از این استفاده کن

15. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا دست شما درد نكنه

ممنون از توجهتون .
    خواهش این دوست خوبمون که فرمودن یه برنامه ای توtoshiba tg01 دیدن که سرعتcpuرو کم وزیاد میکنه ابدا امکانش نیست خوب حالا شاید این دوست عزیزمون بپرسن چرا؟چون اولا"در سایت مرجع ما کهXDA هست واطلاعاتمونو ازاونجا میگیریم هیچ برنامه ای برای تنظیم سرعت اینcpu رام نشدنی نتونستن بسازن(اگه به این رام نشدنی بگیم پس بهcpu snapdragonجدید کهDual core 1.5GHZ چی بگیم).حتی یکی از کوکرهایXDA ادعا کرده که کلاک اینCPUروHTC عمدا"756MHZگذاشته ومیخواد توWINse7en کلاکشو1ghzکنه وخودشم تازه یه رام ساخته وادعا کردهcpu=1ghz اما اساتبد دیگه حرفشو قبول ندارن.شما ازهمین جا میتونید بفهمید که هنوز هیچ نرم افزاری نیست که بتونه سرعت یافرکانس اینcpu نشون بده یا کم وزیاد کنه والا که اصلا لازم نبود بحث کنن. من احتمال میدم دوستمون درتوشیبا دربرنامه تسک منیجر که نشون میده هربرنامه چنددرصد ازcpuرو استفاده میکنه دیدن که گوشی ماهم داره اما چون درتوشیبا شکلش فرق میکنه فکرکردن تنظیم سرعتcpuهست.فقط درگوشیOMNIA2 فرکانس سی پی یو در 3فرکانس قابل تنظیمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •