امروز ورقه ی منو به خاطر 3 ثانیه تاخیر! مراقب نگرفت و دنبالش رفتم و تو قسمت امتحانات گذاشتم رو میزش و از ما اصرار و از ایشون انکار....کلی هم تهدید کرد که صورت جلسه میکنم و از این حرفا و گفتن که بررسی میکنیم و خلاصه اینکه جواب درستی ندادن و بنده رو هم به بیرون هدایت کردن!
احتمالش هست که واقعاً قبول نکنن؟یا سرکاری بوده؟ من شنیدم اگه دانشجو مشکلی داشته باشه موقع صورت جلسه حتماً باید ازش امضا بگیرن و جلسه تشکیل بدن.درسته؟
به نظر شما من از کجا پیگی کنم؟
اگه دانشگاه آزادی که خیالت راحت هیچ کاری نمیکنن
مسول امتحانات از من تقلب گرفته گفت بهم بی خیال ادامه بده![]()
اره ،ازاد هستم.ولی با من خیلی بد برخورد کردن.
امکانش هست که برگه من رو تحویل استاد ندن؟
اگه تخلف داشته باشی باید مدرکش ضمیمه پرونده ات تو بایگانی بشه، در غیر اینصورت فاقد اعتبار و قابل پیگیری هستش، من خودم تجربه دارم.![]()
سلام
دوستان معلوم نشد ثبت نام کنکور آزاد (کارشناسی 89) کی شروع میشه؟
این دانشگاه آزاد چرا اینقدر اطلاع رسانیش ضعیفه یه سایت درست و حسابی هم که ماشا... نداره
والا میگن این تاخیرا به خاطر یه تغیر کلیه که میخوان تو دفترچه ها بدن حالا شایعه شده که میگن انتخاب رشتش میخواد مثل دولتی بشه که خیلی عالی میشه البته در حد شایعسسلام
دوستان معلوم نشد ثبت نام کنکور آزاد (کارشناسی 89) کی شروع میشه؟
این دانشگاه آزاد چرا اینقدر اطلاع رسانیش ضعیفه یه سایت درست و حسابی هم که ماشا... نداره
برای انصراف از دانشگاه ازاد چقدر باید پول داد؟
یک ترم بیشتر نخوندیم.
چه قانون هایی! برای انصراف هم باید پول بدی.
شهریه ثابت؟
Last edited by Life24; 22-01-2010 at 00:12.
انتقالی چقدر هزینه داره؟
کارت ورود به جلسه منو بخاطر دست دادن با یکی از دخترا بیرون دانشگاه نگهبانمون که همه ی دانشجو یان لاهیجان میشناسن گرفت چهار شنبه گرفت هرکاری کردم نداد گفت برو شنبه بیا
برای اولین بارم بود
کارتو از تو سایت هم بخاطر 5 تومن بدهی نمیتونم چاپ کنم
اگه هم برم دنبال کارت هی میگه اون دختره کی بود نمیخوام پای اون باز بشه
بنظرتون برم کارتو بگیرم یا برم دفتر دانشکده بگم از بهم کارت بدین ؟ اولین بار از خود دفتر از ارشیو برام پرینت کردن
اون کارتم دستش باشه چیکار میتونه بکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)