اینم اپرا مینی 6 که من استفاده میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اپرا مینی 6 که من استفاده میکنم:
اپرا واسه من خيلى جالب شده! وقتى تو اتاقم هستم وصل نميشه، اما تا ميام تو پذيرايى زود وصل ميشه! الانم با جى پى آر اس اومدم! تو پذيرايى ام! :دي
Last edited by m2fard; 07-04-2011 at 13:58.
دوستان خودتون را عزیت نکنید دیگه اوپرا مینی به درستی کار نمی کنه
پیشنهاد می دم از ucweb browser استفاده کنید
لینک آخرین ورژن مخصوص نوکیا با سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن5 را براتنون می زارم
دوستان دیگه هم می تونن از سایتش نسخه مخصوص گوشیشون را دانلود کنن
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرورگر جالبی هستش، واقعا امکانات جانبیش خیلی خوبه
مخصوصا تم حالت شبش خیلی به درد میخوره، واسه وب گردی تو شب
ولی یه سری بدی هم داره، مثلا ویدئو نمیتونه پخش کنه، و از همچنین لینکهای غیر مستقیم رو نمیتونه دانلود کنه، مثلا مدیا فایر یا رپید شیر
ورژن 7.6.1.82 رو دانلود کنید:UC Browser (formerly known as UCWEB) is a Web and WAP browser with fast speed and stable performance. It supports video player, website navigation, Internet search, download, personal data management and more functions.
من آخرین ورژنشو از خود سایتش گرفتم، ولی بازم ویدئوهای یوتیوب رو پخش نمیکرد
سلام
کسی از دوستان میدونه که چطوری میشه حافظه اصلی گوشی رو پاک کرد؟
خبری از اپدیت جدید نیست؟
![]()
[QUOTE=crack;5998227]مرورگر جالبی هستش، واقعا امکانات جانبیش خیلی خوبه
مخصوصا تم حالت شبش خیلی به درد میخوره، واسه وب گردی تو شب
ولی یه سری بدی هم داره، مثلا ویدئو نمیتونه پخش کنه، و از همچنین لینکهای غیر مستقیم رو نمیتونه دانلود کنه، مثلا مدیا فایر یا رپید شیر[/
سلام من این ورژن رو نصب کردم ولی نوشته های فارسی رو برعکس نشون میده لطفا اگه میشه کمک کنید که درستش کنم
[QUOTE=sepah65;6008631]فکر کنم اینم جزو مشکلاتش باشه، چون منم هرچی گشتم تنظیماتی مربوط به encoding پیدا نکردم
شاید بقیه دوستان بدونن راه حل چیه
[QUOTE=crack;6009092]
سلام
فارسی را ساپورت نمیکند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)