تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 326 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این گوشی رو گرفتم ، ممنون میشم به سوالام جواب بدید:

1- من دیروز فارسی ساز EFY arabizer for omnia2 i8000 ریختم، ولی گوشی کمی سنگین تر شده و بعضی وقتا موقع بستن بعضی از برنامه ها (از جمله Media Player و منوی گوشی) Dont send میده. آیا فارسی سازهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟

2- من کیبورد FingerKeyb-2.0-WVGA نصب کردم ولی موقع برگردوندنش کیبورد کوچیک نشون میده. آیا کیبورد بهتری سراغ دارید؟ کیبورد قبلیو چجوری پاکش کنم؟

3- موقعی که یه فایلی رو از یه گوشی دیگه بلوتوث می کنم، همون لحظه اول ارتباط قطع میشه ولی پیغام Recieved میده.

4- فایلهای رسیده از بلوتوث کجا ذخیره میشن؟

5- از چه راهی میتونم برنامه هایی که نصب کردم و تو installed Programs موجود نیستند رو Uninstall کنم؟ (با حذف پوشه فکر نکنم کامل حذف شده باشه)

6- برنامه coreplayer 4 رو نصب کردم ولی موقع پخش فایلهای MP4 و بعضی Divx ها تصویر گیر می کنه. آیا player بهتری سراغ دارید؟

7- از کجا می تونم آپدیتهای این گوشی رو پیدا کنم؟ تو سایت سامسونگ که نتونستم پیدا کنم(منظورم رام جدید نیست ، فایلهای کوچکی که مثل آپدیت ویندوز یه مشکلی از گوشی رفع می کنه. من برای HTC تو سایتش دیدم.)

اگه سوالام زیاد شد یا تکراری بود ببخشید. این اولین تجربه وبندوز موبایلمه و مشکلات زیادی باهاش دارم.

خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من یک پبشتهاد دارم البته می دونم کلوب قیمت گوشی ها داربم و لی فکر کنم اگه هر کی هر گوشی چه این چه گوشی دیگه ای .و خرید وقتی می یاد اینجا قیمتش یگه

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این گوشی رو گرفتم ، ممنون میشم به سوالام جواب بدید:

1- من دیروز فارسی ساز EFY arabizer for omnia2 i8000 ریختم، ولی گوشی کمی سنگین تر شده و بعضی وقتا موقع بستن بعضی از برنامه ها (از جمله Media Player و منوی گوشی) Dont send میده. آیا فارسی سازهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟

2- من کیبورد FingerKeyb-2.0-WVGA نصب کردم ولی موقع برگردوندنش کیبورد کوچیک نشون میده. آیا کیبورد بهتری سراغ دارید؟ کیبورد قبلیو چجوری پاکش کنم؟

3- موقعی که یه فایلی رو از یه گوشی دیگه بلوتوث می کنم، همون لحظه اول ارتباط قطع میشه ولی پیغام Recieved میده.

4- فایلهای رسیده از بلوتوث کجا ذخیره میشن؟

5- از چه راهی میتونم برنامه هایی که نصب کردم و تو installed Programs موجود نیستند رو Uninstall کنم؟ (با حذف پوشه فکر نکنم کامل حذف شده باشه)

6- برنامه coreplayer 4 رو نصب کردم ولی موقع پخش فایلهای MP4 و بعضی Divx ها تصویر گیر می کنه. آیا player بهتری سراغ دارید؟

7- از کجا می تونم آپدیتهای این گوشی رو پیدا کنم؟ تو سایت سامسونگ که نتونستم پیدا کنم(منظورم رام جدید نیست ، فایلهای کوچکی که مثل آپدیت ویندوز یه مشکلی از گوشی رفع می کنه. من برای HTC تو سایتش دیدم.)

اگه سوالام زیاد شد یا تکراری بود ببخشید. این اولین تجربه وبندوز موبایلمه و مشکلات زیادی باهاش دارم.

خیلی ممنون.
    ----------------------------------------------------------------------
    1- منم این مشکل رو داشتم این کارو بکنید حل میشه: اول از همه فارسی ساز رو پاک کنید.

mobidiv multilanguage support 3.0 رو نصب کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گوشی رو ریستارت کنید

eldurazy arabizer for omnia2 i8000 رو نصب کنید

کد:

گوشی رو ریستارت کنید. مشکل حل میشه..
    .................................................. .................................................. ................

2-همین عربایزر کیبورد عربی خیلی خوبی داره با قابلیت چرخش اتوماتیک و کامله. هیچ کیبوردی رو نصب نکنید چون موقع تایپ اس ام اس اذیت میشید و کند میشه!. برای پاک کردن کیبورد به قسمت

setting ویندوز برید و سپس به قسمت system برید و سپس remove programs برید و کیبورد رو از نصب خارج کنید.قبلش باید کیبورد فعال نباشه.
    -----------------------------------------
    3- رابطه قطع نمیشه . شما نمیبید و انتقال فایل در پشت زمینه انجام میشه به محل ذخیره فایلهای بلوتوس برید میتونید فابلتون رو ببینید.

-----------------
    4-

bluetooth----menu ---Device service----Object Push ---option----Shared folder

میتونید مسیر پیش فرض ذخیره فایلهای بلوتوس رو ببینید

--------------------------
    5-اگر در مسیر زیر اسم برنامتون در لیست بود که میتونید از نصب خارج کنید . در غیر اینصورت نمیتونید . بهتره هارد ریست کنید
    setting ویندوز ---- system قسمت -remove program

--------------------------------

6- بهترین player همین core player باید تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

Menu---Tools---setting---Select page---Video (Video Input irect Draw-Video Quality:High-Smoooth Zoom:on -Dither:off)

select page---Direct Draw ---Har 3 Tik Off --Overlay Format :Auto)

---------------------------------------------------------

7- سامسونگ اشکالات خودش رو در غالب رام جدیدی که میده بیرون رفع میکینه. پیشنهاد میکنم حتما رام گوشیتون رو عوض کنید و یک رام لایت نصب کنید.

-------------------------------------------------------------

4. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظرم شما mobidiv بریز من ریختم عالیه اصلاً کند نمیکنه و باگ نداره تو اپرا موبایل خیلی عالیه فقط تو اپرا مینی بر عکس نشون میده که اینم میشه باهاش کنار اومد
    منم فینگر کیبرد ریختم البته فک کنم ورژن 2.1 بود و خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره

سعید جان برنامه ای هست که واسه دریافت بلوتوث نیازی به pair شدن نباشه ؟
    Last edited by ~ARDESHIR~; 11-05-2010 at 23:40.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سعید سلام
    من تا امروز نتونستم سر بزنم
    5 6 صفحه آخر رو خوندم هم از شما که تلاشتونو کردید و ههم از دوستانی که مدل اصلی گوشیشونو گفتن تشکر میکنم
    راستی هنوز پیدا نکردی
    من پنجشنبه میرم نمایندگی نمیدونم یا قبول میکنه گوشی رو درست کنه یا نه اگه قبوال کرد که هیچ اگه قبول نکرد یارو رو میفرستم سینه قبرستون چون 80 هزار تومن بابت گارانتی دادم

حالا اگه شما رام اصلی رو جستید که ممنون میشم بذارید اگرم نجستید یه رمی بذارید که همه برنامه ها رو از اول رو داشته باشه و هم لیست ویندوزی داشته باشه و هم سامسونگی {حتما اون مکعب و تاسکینگ و تاچ ویز رو داشته باشه} کلا همه چیز رو داشته باشه سنگین بودنشم همه نیست
    اگه میشه تا شب چهارشنبه بذارید
    سپاس

متاسفانه نیست! و تنها راه اینه که یک نفر گوشیشو به من بده تا رامش رو استخراج کنم.

این رام رو نصب کنید به نظر من تقریبا مشابه همون چیزی که مایکروتل نصب میکنه و کامله:

eboot: ا

کد:

phone

کد:

csc:

کد:

pda:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

من یک پبشتهاد دارم البته می دونم کلوب قیمت گوشی ها داربم و لی فکر کنم اگه هر کی هر گوشی چه این چه گوشی دیگه ای .و خرید وقتی می یاد اینجا قیمتش یگه

باشه عزیز. من شروع میکنم. من این گوشی رو تاریخ اذر 88 خریدم 550 بدون گارانتی

7. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این رام رو نصب کنید به نظر من تقریبا مشابه همون چیزی که مایکروتل نصب میکنه و کامله:

eboot: ا

کد:

phone

کد:
    csc:

کد:

pda:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

این رام شباهتی به رام مایکروتل نداره اما رام خیلی خوبیه ..... .

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeedm1727
    1- منم این مشکل رو داشتم این کارو بکنید حل میشه: اول از همه فارسی ساز رو پاک کنید.

mobidiv multilanguage support 3.0 رو نصب کنید.

کد:

گوشی رو ریستارت کنید

eldurazy arabizer for omnia2 i8000 رو نصب کنید

کد:

گوشی رو ریستارت کنید. مشکل حل میشه..

2-همین عربایزر کیبورد عربی خیلی خوبی داره با قابلیت چرخش اتوماتیک و کامله. هیچ کیبوردی رو نصب نکنید چون موقع تایپ اس ام اس اذیت میشید و کند میشه!.
    خیلی ممنون ظاهرا درست شد.
    برای پاک کردن کیبورد به قسمت setting ویندوز برید و سپس به قسمت system برید و سپس remove programs برید و کیبورد رو از نصب خارج کنید.قبلش باید کیبورد فعال نباشه.
    واقعیتش من تو setting گزینه system رو نتونستم پیدا کنم ولی تو قسمتی که مقدار main storage رو نشون میده لیست برنامه هام رو پیدا کردم و گزینه delete دارن و مشکلم حل شد (اگر بگید که منوی system دقیقا کجاست ممنون میشم)

3- رابطه قطع نمیشه . شما نمیبید و انتقال فایل در پشت زمینه انجام میشه به محل ذخیره فایلهای بلوتوس برید میتونید فابلتون رو ببینید.
    متاسفانه گوشی که ارسال می کنه هشدار قطع ارتباط رو میده و هیچ فایلی به گوشی من نمیاد. (با 2تا گوشی تست کردم: Cookie و k750)
    6- بهترین player همین core player باید تنظیمات زیر رو اعمال کنید:

Menu---Tools---setting---Select page---Video (Video Input irect Draw-Video Quality:High-Smoooth Zoom:on -Dither:off)

select page---Direct Draw ---Har 3 Tik Off --Overlay Format :Auto)
    متاسفانه با این تنظیمات هم نتونستم فایلهام رو بدون مشکل پخش کنم و هیچ فرقی نکرد.

7- سامسونگ اشکالات خودش رو در غالب رام جدیدی که میده بیرون رفع میکینه. پیشنهاد میکنم حتما رام گوشیتون رو عوض کنید و یک رام لایت نصب کنید.
    به خاطر گارانتیش نمیتونم رام غیر رسمی بریزم.

داره خودمونی میشه mahyar_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من 16/1/89 با گارانتی مایکروتل خریدم 505

11. 2 کاربر از mahyar_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

خیلی ممنون ظاهرا درست شد.

واقعیتش من تو setting گزینه system رو نتونستم پیدا کنم ولی تو قسمتی که مقدار main storage رو نشون میده لیست برنامه هام رو پیدا کردم و گزینه delete دارن و مشکلم حل شد (اگر بگید که منوی system دقیقا کجاست ممنون میشم)

متاسفانه گوشی که ارسال می کنه هشدار قطع ارتباط رو میده و هیچ فایلی به گوشی من نمیاد. (با 2تا گوشی تست کردم: Cookie و k750)

متاسفانه با این تنظیمات هم نتونستم فایلهام رو بدون مشکل پخش کنم و هیچ فرقی نکرد.

به خاطر گارانتیش نمیتونم رام غیر رسمی بریزم.

منظورم SETTING خود ویندوزه . مگه شما 2 تا ستینگ ندارید؟ .

تنظیمات بلوتوس ر انجام دادید؟ باید قسمت DEVICE INFO قسمت eNABLE VISIBILITY TO OTHER DEVICE

رو فعال کنید تا دستگاهای دیگه بتونن ببینن. درضمن مسیر فابلهای دریافتی رو به حافظه 16 گیگ بدید.

من با کور پلیر تغریبا هر فایلی رو پخش میکنم. شما شاید فایهاتون از 1000 پیکسل بالاتره. یه چک بگنید خبرشو رو بدید

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من ارومیه ام و نمیتونم گوشی رو بدم
    ولی اگه یه آموزش خیلی ساده بزاری (و تمضین بی خطر بودن) میتونم رام گوشیم خودم رو که عوض هم نشده رو استخراج کنم

14. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •