1
3
2
اینم اولویتهای منه
باهات موافقم
در مورد خنده با صدای بلند خود من هم هیچ وقت دوست ندارم با صدای بلند بخندم . چه اینجا چه ایران
منظور من این بود که طرز فکر ها فرق میکنه هر جا.... و اینجا هیچ کس به خودش اجازه نمیده که با یک حرکت کسی در موردش قضاوت کنه
ممنون سما جان فعلا بحث در مورد اول یعنی رفتار خانمها هست تا دو روز
خوب به نظر من هم خندیدن بلند در حضور دیگران برای یک خانم زشت هست ولی نمی تونه برای یک پسر هم زشت باشه؟
به نظر من درکشورهای دیگه اگه شوخی میشه برای جلب توجه بقیه نیست ولی در کشوری مثل ایران که اینقدر بایبند مسائل اخلاقی هستن و البته خوب هم هست چون نمیتونن این خندیدن ها رو جلویه خانواده انجام بدن بس ببخشید عقده ای میشن و برای جلب توجه دیگران مخصوصا اقایون این اجاز ه رو به خودشون بدن که هم خودشون به گناه آلوده بشن هم اون اقا
من خودم 10 سال ژاپن بودم. سال اولی که برگشتم ایران، خیال میکردم اینجام مثه اونجاسکلی قانونو رعایت می کردم.
اما بعده چند وقت شدم مثه خود مردم
برای ریشه کن کردن عادات و فرهنگ نادرست، باید از خونه و خونواده و مخصوصن مدرسه شروع کرد
باید پدر و مادر رعایت کنند همه چیز رو تا بجه هم یاد بگیره و به بچه ی خودش یاد بده و این تا آخر یعنی نسلها و نسلها ادامه پیدا می کنه
وظیفه ی مدرسه هم که آموزش صحیح برای زندگی بهتر !!
به نظر من وقتی خانواده به اون دختر خانوم زور میکنه که باید همون تر که ما میگیم لباس ببوشی بس در نتیجه دختر عقیده ای میشه و به به این فکر میکنه که چجوری خودشو خالی کنه بس با جلب توجه به خاستش میرسه
درسته در مدرسه باید اموزش داده بشه ولی متاسفانه در ایران همه چی با زور هست در مدارس برای مثال برای حجاب میگن اگه حجابتو رعایت نکنی از مدرسه اخراجی بنابر این اون دختر زده میشه
خوب خانواده صلاح بچه هاشو می خواد اگه نگه پس فردا بعد تر از اینا می شه تکلیف خانواده ها این وسط چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)