من یه تلویزیون ال ای دی 40 اینچ میخوام که بیشتر فرمت ها رو از رو یو اس بی ساپورت کنه کیفیت صدا و تصویر عالی داشته باشه لطفا زودتر راهنمایی کنید چون میخوام بخرم.
من یه تلویزیون ال ای دی 40 اینچ میخوام که بیشتر فرمت ها رو از رو یو اس بی ساپورت کنه کیفیت صدا و تصویر عالی داشته باشه لطفا زودتر راهنمایی کنید چون میخوام بخرم.
-samsung 40c6900
این مدلی که پیشنهاد دادین در مورد ساپورت فرمت با سری 7 فرقی نداره؟
اگه با همین مشخصات ال سی دی بخوام چی پیشنهاد میدین؟
-نه منتها فكر ميكنم در پخش usb براي فيلمهايي كه صداي dts دارند در سري هاي جديد c ديگه مشكلي نيست
-samsung c650
در برند ال جي هم وجود داره مدل هايي كه usb قابليت پخش فيلم داشته باشند با رنج وسيع فرمت مشابه سام
سلام
یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه چرا مدل 46سام c6960 با اینکه دارای کنتراست 1:7000000 است قیمتش پایین تر از مثلا مدل47 ال جی lh 900 با کنتراست 1:5000000 هستش و حتی پایین تر از مدل 46سام b8000 هستش به نظر شما به چه دلیله؟؟
-اولا كه مهدي جان همونطور كه بارها عنوان ميشه مقياس عددي در كنتراست ها باعث افزايش قيمت نيست صرفا
-يكي از علتهايي كه به نظر خودم مياد اينه كه:
-خيلي از مدل هاي قديمي تر مثل همين lh90 كه يكي از شاهكارهاي فراموش نشدني ال جي هست و همينطور b8000 بدليل خارج شدن از خط توليد قيمتهاشون ثابت مونده تا حدودي
سلام دوست گرامی
شما بین مدل سام c6960 و ال جی lh90 کدوم رو انتخاب می کنین و به چه دلیلی ؟؟
-هر چند lh90 مدل قديمي تري هست منتها چيزي از ارزش هاي اين پنل كم نميكنه
در مقايسه بايد بگم شما كنتراست lh90 رو نميتونيد روي c6960 داشته باشين به همون علت تفاوت در نوردهي بك لايت ها يكي lcd و ديگري led حاشيه اي
-lh90 كنتراست فوق العاده خوبي داره ودقت در رنگ هاي بي نظير
-منتها مشكلاتي نظير زاويه ديد كمتر و گران قيمت بودنش مطرح بود
نه عزیزم، علاقه مند نیستم که هیچ، بدم هم میاد.
ولی وقتی محصول خوب باشه برند رو میتونم تحمل کنم. ببینید چه محصولی (از هر برندی که میخواد باشه)، بهترینه و اونو بهم معرفی کنید.
فقط قیمت رو تا 5 میلیون در نظر بگیرید (یکم بالا یا پایین تر موردی نداره). متشکرم
-3d بودن مهم براتون؟
led ويا plasma چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)