دوستان یکی متن ها رو ترجمه کنه ببینیم چه اتفاقات جدیدی افتاده ... فعلا که همه چی به جز مسترلیگ و گرافیک بازی تکراری بوده ... و البته لیسانس شدن استادیوم الدترافورد !
لیسانس شدن تیما مثل پارسال بوده و فرقی نکرده
دوستان یکی متن ها رو ترجمه کنه ببینیم چه اتفاقات جدیدی افتاده ... فعلا که همه چی به جز مسترلیگ و گرافیک بازی تکراری بوده ... و البته لیسانس شدن استادیوم الدترافورد !
لیسانس شدن تیما مثل پارسال بوده و فرقی نکرده
من این ویدئو رو چند بار تماشا کردم علارغم اینکه از روی صفحه مانیتور گرفته شده اما کیفیتش خیلی خوبه و سایز تصویر بزرگ .
از روی این ویدئو تا حد زیادی میشه حرکاتو تشخیص داد .همونطوریکه گفتم من این ویدئو رو چند بار نگاه کردم .این انیمیشن های جدیدو توش تشخیص دادم :
-یک انیمیشن جدید دویدن
- حداقل دو نوع انیمیشن جدید راه رفتن .
- 2 یا اگه اشتباه نکنم سه نوع انیمیشن جدید پاس دادن که یکیش با بیرون پا بود .
- یک انیمیشن جدید استپ کردن و کنترل توپ
- یک انیمیشن جدید چرخیدن
- یک انیمیشن جدید هد زدن
- انیمیشن جدید حرکت و ضربه به توپ که توی این حرکت توپ فاصله زیادی با بازیکن میگیره .
اما بعضی از حرکات خشک و ربات مانند نسخه قبلی هنوز توش دیده میشه .بطور کل من سه نوع انیمیشن توی این کلیپ ویدئویی و در واقع توی این ساخت 70-80 درصدی بازی دیدم :
یک دسته حرکات عادی مربوط به نسخه قبل .یک دسته حرکات خشک و نه چندان جالب نسخه قبل مثل دویدن های مسخره که بازیکن موقع دویدن قوز میکنه ( این دو بخش بیشتر انیمیشن ها رو شامل میشه )و یک سری انیمیشن های جدید که بعضیاش جدا قشنگ و طبیعی هستن .
یک نکته هم به ذهنم رسید من فکر میکنم کونامی توی این نمایشگاه اقدام به بازخورد گیری از گیمرها میکنه یعنی عکس العملشونو بررسی میکنه و احتمالا به اصلاح نکات ضعف بازی اقدام میکنه ( البته این نظر شخصی من بود و ممکنه اینطور نباشه ) .
مصاحبه seabass با وبسايت اسپانيايي meristation
محتوای مخفی: Meristation Interview Seabass at gamescom
به گفته ايشون امسال بدون شك سال pes است.
البته به گفته ايشون!
متاسفانه فکر کنم امسال هم PES 2010 نتونه به خوبیه FIFA 10 باشه گرافیک بازی کوچکترین تغییری نکرده البته گیم پلی تا حد زیادی بهبود پیدا کرده ولی خوب باز هم به خوبی گیم پلی فیفا 10 نیست البته من چون گیم پلی هر دو رو دیدم این اظهار نظر می کنم چون فعلا باید منتظر کار تکمیل شده باشیم احتمال ناقص بودن هر دو زیاده. ولی چیز آزار دهنده PES همون شادی بعد از گل فوق العاده یخ بازیکنان هست که خیلی بی تفاوت پشت به دوربین می دون که دقیقا توی قبلی هم بود این مسئله. نکته قابل توجه توی PES 2010 حرکت های زیبای بازیکنان در حین دریافت توپ بود بسیار زیباتر و بهتر شده که باعث می شه بازی حرفه ای تر بشه نحوه حمل توپ هم خیلی بهتر شده مثل قبل حرکت یکنواخت و ماشینی نداشتن بازیکنان درست عین یک روبات که با سرعت ثابت می دویدن نیست و بازیکنان در هنگام حمل توپ مثل واقعیت دچار افت و خیز هستند و استارت زدن هاشون در حین حمل توپ بسیار واقع گرایانه شده که اینها همگی در بالا رفتن نمره PES 2010 نسبت به ورژن قبلیش تاثیر خواهد داشت اما اینکه می گم نمره PES 2010 به فیفا 10 نخواهد رسید منطقی هست چون یک مود جدید به فیفا اضافه شده که درست عین مود BAL هست که باعث میشه فیفا نسبت به PES این کم و کسری رو هم نداشته باشه و از لحاظ گیم پلی و فیزیک بازیکنان بسیار طبیعی کار شده که این احتمال میره رقابت تنگاتنگی در مورد نمره نهایی این دو بازی صورت بگیره فقط امیدوارم بتونیم از هر دو بازی لذت ببریم. حتی امیدواری هایی هم برای فیفا کارنت ایجاد شده که باید منظر موند و دید که آیا فیفا کارنت می تونه کاری کنه که PC بازها PES رو ول کنند و برن به طرفش یا نه. پارسال که فیفا کارنت نتونست باعث بشه من به طرفش برم و PES رو ترجیح دادم. امیدوارم هر دو بازی تا حد زیادی پیشرفت داشته باشن تا بعد از مدت ها بتونیم از 2 بازی لذت ببریم.
Last edited by Spaniuly; 20-08-2009 at 12:00.
منظور گرافیک PES 2010 بود؟گرافیک بازی کوچکترین تغییری نکرده
به نظر من امسال صرف نظر از لیسانس!
تنها برتری فیفا به Pes همین تعداد بیشتر انیمیشنها خواهد بود و خوب چیز طبیعی هست چون 3 سال دارن روش کار میکنن و کونامی همین که امسال شروع به موشن کپچر کردن کرد خودش نوید این رو میده که هر سال تفاوتهای زیادی را خواهیم دید!
Last edited by joey jordison; 20-08-2009 at 12:52.
من عرض کردم گرافیک تغییر نکرده. نگفتم انیمیشن اضافه نشده چیزهای جالبی اضافه شده حرکات بدن نحوه حمل توپ جدید اینا جزو گرافیک نیستند که اینا جزو گیم پلی بازی هستند اضافه شدن انیمیشن های جدید ربطی به گرافیک بازی نداره به گیم پلی ربط داره یعنی سیستمی که شما الان باهاش PES 2009 بازی میکنید می تونید 2010 رو هم بازی کنید. موتور گرافیکی مشخصا همونه. و نمای ظاهری بازی همون 2009 هست. البته توی فیفا 10 هم موتور بازی تغییر نکرده و همون سیستم که باهاش میشه فیفا090 رو اجرا کرد. فیفا 10 رو هم اجرا می کنه. ولی خداییش گیم پلی PES خیلی تمیز و باحال شده. واقعا کار کردن فقط امیدوارم باگ های گرافیکیش برطرف بشه که تا بازی عرضه نشه نمیشه فهمید این مسئله رو. 100 تا تریلر هم ببینیم نمی تونیم بگیم باگ هاش رفع شده یا نه. منظورم از باگ گرافیکی فرو رفتن دست و پای بازیکنان توی هم دیگه اس حتی یه عکس دارم میناندا با پاش توپ رو کامل به سیخ کشیده یه ریپلای داشتم بازیکن شوت کرد از تو شکم مدافع رد شد و اونطرف افتاد زمین توپ
usian bolt ركورد دار دوي صد متر طرفدار بازي pes
[
محتوای مخفی: usian bolt is a pro fan
Last edited by farryad; 20-08-2009 at 13:07.
میشه یکی بگه نسخه پی سی چه فرقی با کنسول داره امسال ؟؟
یعنی اینم شد مثله فیفا که روی پی سی فرق داره؟
خیر دوست عزیز کی چنین حرفی زده PES نسخه PC و XBOX360 و PS3 هر سه بهترین کیفیت رو دارند و نکست جنریشن هستند و یکسان هستند هر سه
بچه ها هیچ میدونستین تا الان حدود 300 حرکت و انیمیشن جدید به بازی اضافه شده .اینو سیباس توی کنفرانس دیروز گفته بود :
PES 2010 will see an additional 300 movements and individual feint moves.
من اول شک کردم رفتم از بقیه پرسیدم گفتن درسته تا الان این تعداد اضافه شده .میگم چطوریه که اصلا به چشم نمیاد این تعداد ؟
راستی آدام یک تاپیک باز کرده و بازخورد گیمرها رو داره میگیره اگه عیب و ایراد بزرگی توی این ویدئو گیم پلی هایی که دیدین وجود داره بگید من اونجا بزارم . من مطمئنم کونامی به این بازخورها و فید بک ها توجه داره .
بعضی از ایراداتی که کاربرا گرفتن ایناست : مثلا توی بخش انیمیشن گفتن کونامی توی این بخش خوب کار کرده امابعضی از انیمیشن های دویدن هنوز اصلا خوب نیست و گفتن نوع دویدن baywatch که حرکت مسخره ایه کلا باید حذف بشه یا گفتن داور هنوز خیلی کارت زرد میده و چیزای دیگه .
Last edited by 4039; 20-08-2009 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)