تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 261 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون.
    ولی نمیشه. و بدجوری اعصابم را ریخته به هم! همون ورژن آخر را هم دوباره ریختم ولی نشد. تا قبل نصب این ورژن به راحتی می شد downgrade کنم ولی الان نه.در واقع اصلا گزینه New Firmware Found که باید در گزینه setting بیاد اصلا نمیاد.! رو هر فلشی هر ورژنی را ریختم و وصل کردم نشد که نشد.
    شما این فایل رو دانلود کن و جایگزین فایل ای که دانلود کردی کن ببین جواب میده یا نه !
    البته قبلش از zip خارج کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان گل
    یک سوال اینکه آیا مشکل پ ژ گ چ توی فرمتهای srt حل شد یا نه و اگر شده فریمورش اصلی هستش یا خیر
    یه لطفی هم کنید اگر درست شده چه رسمی چه غیر رسمی یه لینک دانلود هم بدید ممنون میشم .

4. این کاربر از MEHDILINDOWS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

سلام.

من هم دوتا سوال دارم !

1- من مدل معمولی این دستگاه رو دارم (همون سری های قبلی که live نداشت) میخوام ببینم با آپدیت جدید زیرنویس فارسی هم پخش میکنه ؟

2- در صفحات قبل گفته شده که با آپدیت به فریمور جدید، دستگاه دچار مشکل میشه، هنوز این مشکلات باقی هست ؟ یا حل شد !؟

6. این کاربر از Alfredo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان گل
    یک سوال اینکه آیا مشکل پ ژ گ چ توی فرمتهای srt حل شد یا نه و اگر شده فریمورش اصلی هستش یا خیر
    یه لطفی هم کنید اگر درست شده چه رسمی چه غیر رسمی یه لینک دانلود هم بدید ممنون میشم .
    بله این مشکل حل شده ،
    آخرین ورژن رو می تونید از اینجا دانلود کنید : ( ورژن 1.05.04 دارای یک باگ کوچک هست ، فقط روی کلید option نوشته ها رو کمی جابه جا نشون میده و برای تعویض کردن صدا و زیر نویس کمی با مشکل مواجه می شید )

کد:
    اما این نسخه 1.04.31 هستش ، در این ورژن هم مشکل زیر نویس حل شده ، و مشکل ورژن جدید رو هم نداره !

کد:
    البته توصیه می شه همیشه به آخرین ورژن آپدیت کنید ، اما اول به 1.04.31 آپدیت کنید ، اگه مشکلی با هاش نداشتید و راضی بودید نیازی نیست که با 1.05.04 آپدیت کنید .

8. 5 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله این مشکل حل شده ،
    آخرین ورژن رو می تونید از اینجا دانلود کنید : ( ورژن 1.05.04 دارای یک باگ کوچک هست ، فقط روی کلید option نوشته ها رو کمی جابه جا نشون میده و برای تعویض کردن صدا و زیر نویس کمی با مشکل مواجه می شید )

کد:
    اما این نسخه 1.04.31 هستش ، در این ورژن هم مشکل زیر نویس حل شده ، و مشکل ورژن جدید رو هم نداره !

کد:
    البته توصیه می شه همیشه به آخرین ورژن آپدیت کنید ، اما اول به 1.04.31 آپدیت کنید ، اگه مشکلی با هاش نداشتید و راضی بودید نیازی نیست که با 1.05.04 آپدیت کنید .
    سپاسگذارم دوست عزیز
    اینها رسمی هستند دیگه
    و اینکه میشه نحوه آپدیت با فلش رو بگین ممنونتون میشم .

10. این کاربر از MEHDILINDOWS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سپاسگذارم دوست عزیز
    اینها رسمی هستند دیگه
    و اینکه میشه نحوه آپدیت با فلش رو بگین ممنونتون میشم .

بله نسخه های ارائه شده توسط خود شرکت سازنده هستند .

نحوه آپدیت هم ، بعد از دانلود فایل ها باید آنها رو از حالت فشره خارج کنید یا به اصطلاح Extract کنید . فایل ها رو درون فلش می ریزید ( توجه کنید درون پوشه نباید باشد )
    فلش رو به دستگاه وصل می کنید
    دستگاه رو روشن می کنید
    بعد از بالا آمدن دستگاه دکمه Home رو می زنید و بعد وارد منو Setting می شوید .
    گزینه New Firmware Found رو انتخاب می کنید
    از شما سوال پرسیده می شود که میخواهید آپدیت رو انجام دهید یا خیر تایید می کنید .
    از اینجا به بعد دیگه هیچ کاری رو انجام ندهید دستگاه یک بار Reboot می شود و بعد از بالا آمدن به صورت اتوماتیک شروع به آپدیت می کند . بعد از اینکه عملیات آپدیت کاملا انجام شد . شما می توانید از دستگاه استفاده کنید .

توجه کنید در هنگام انجام عملیات آپدیت از جدا کردن دستگاه از برق یا جدا کردن فلش جدا خودداری کنید

12. 3 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما این فایل رو دانلود کن و جایگزین فایل ای که دانلود کردی کن ببین جواب میده یا نه !
    البته قبلش از zip خارج کن
    کد:
    آقا دمت گرم با این فایلی که فرمودید و البته مال ورژن costum هست مشکلم حل شد. ممنونم ازت. ولی کلا نمی دونم دستگاهم چی شده که حتی پس از درست شدن دستگاهم فقط با همین فایلی که دادید می تونم به ورژن های قبل برگردم؟
    البته پس از این کار در About ورژن فایل آپدیت را درست می نویسه و نه ورژن اون فایلی که شما دادید که این خوبه.
    و تا حالا هم از بابت این فایل VER جدید، مشکلی در دستگاه ندیدم.
    باز هم ممنون از شما.

14. این کاربر از ehsanhp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام.

من هم دوتا سوال دارم !

1- من مدل معمولی این دستگاه رو دارم (همون سری های قبلی که live نداشت) میخوام ببینم با آپدیت جدید زیرنویس فارسی هم پخش میکنه ؟

2- در صفحات قبل گفته شده که با آپدیت به فریمور جدید، دستگاه دچار مشکل میشه، هنوز این مشکلات باقی هست ؟ یا حل شد !؟
    پشتیبانی نسل ۱ و ۲ بدون این که مشکلاتش کامل رفع بشه به پایان رسید و مدل لایو وارد بازار شد.

16. 4 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا دمت گرم با این فایلی که فرمودید و البته مال ورژن costum هست مشکلم حل شد. ممنونم ازت. ولی کلا نمی دونم دستگاهم چی شده که حتی پس از درست شدن دستگاهم فقط با همین فایلی که دادید می تونم به ورژن های قبل برگردم؟
    البته پس از این کار در About ورژن فایل آپدیت را درست می نویسه و نه ورژن اون فایلی که شما دادید که این خوبه.
    و تا حالا هم از بابت این فایل VER جدید، مشکلی در دستگاه ندیدم.
    باز هم ممنون از شما.
    نه این فایل تغییری در دستگاه شما ایجاد نمی کنه ، چون توی حالت استاندارد و طبق توصیه شرکت شما نمی تونید به ورژن های قبلی دانگرید کنید ، این فایل فقط ورژن های قبلی رو به عنوان ورژن جدید به دستگاه می شناساند و شما گزینه New Firmware Found رو می تونید ببینید و Downgrade کنید به ورژن های قبلی !

نگران نباشید .

18. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون این ورژم 1.04.31 خیلی خوبه
    ولی یه مسئله که من موقعی که فایل رو دان کردم و ریختم توفلش میزه ورژنه 2.04.31 قضیه چیه آپگریدش هم که کردم به ورژن1.04.31 آپدیت شده ولی دوباره new frimware میده به ورژن 2.04.31 کسی به این قضیه برخورده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •