بهرحال هرچی باشه بازم به قیافش نمیاد شادبروکر باشه![]()
بهرحال هرچی باشه بازم به قیافش نمیاد شادبروکر باشه![]()
اون که صددرصد
این هاربرینگر هم به قیافش نمیخوره تونسته باشه کالکتورها که قبلا همون پرومتان ها بودن علیه انسان ها تحریک کنه یعنی تو مس افکت 3 من حالی ازش بگیرم![]()
میدونی از چی عصبانیم ؟
تو آخر مس افکت 2 اجازه ندادم سربروس اون سلاح ها و تکنولوی های کالکتورهارو برداره اما حالا پشیمونم
این سربروس بخاطر برگردوندن شپرد کلی خرج کرد کلی زحمت کشید درگیری خود ایلیوسیو من تو این قضیه باعث شد سربروس کلی از سرمایه شو از دست بده اما آخرشم من بهش ندادم اون تکنولوژی ها و همه رو نابود کردم
از طرفی آلیانس هم خیلی بزدل و احمق بودن و من نمیدونستم
ما داریم با کالکتورها و ریپرها می جنگیم اون وقت اینا دلیل ناپدید شدن کلونیست های فضایی رو دزدان دریایی میدونن !
توی نسخه بعدی اصلا به هیچ آلیانسی رحم نمی کنم
کلا نه الاینس بدرد شپرد میخوره نه سبروس ولی من با یک سیو نگه داشتم و با یک سیو دیگه از بین بردم
ولی تو سه احتمالا همه با هم متحد شن بیان پشتت. ولی امیدوارم تهه 3 بچه شپرد و میراندا رو نشون بده![]()
پس اگه اینطور در مورد سیو من باید بچه شپرد و جک رو نشون بده
چه بچه ای بشه اون بچهحاصل پیوند شپرد و جک
![]()
حاصل پیوند شپرد با تالی چی میشه؟
ولی فکر کنم 3 بیشتر اکشن باشه تا نقش افرینی![]()
بابا من انتظارم از مس افکت 3 اینه که دیگه دنبال نیرو جمع کردن نریم
اگه مثلا داستان بازی تو کره زمینه همه جمع بشن یا اونایی که میخوان با شپرد بمونن اعلام کنن مخالفا هم اعلام کنن
اما در یک جبهه بجنگن بجای اینکه بریم دنبال یار جمع کردن بریم به نقاط مختلف کره زمین که ریپرها حمله کردن و باهاشون بجنگیم
مثلا یه مرحله پاریس باشه فرانسه کوههای آلپ با اون گرافیک عالی مس افکت
مرحله دیگه چین باشه نبرد نیروهای چین و مقاومت که شپرد میره کمکشون می کنه
یه مرحله آمریکا باشه یه مرحله دریاهارو نشون بده و جنگ های دریایی
وای چی میشه اگه بشه
منظورم اینه که بازی حماسی باشه و جای جای تلاش انسان ها برای نجات رو نشون بده
بازی هم اینقدر پتانسیل اکشن داشته باشه که گیمر حسابی سر شوق بیاد
به نظر من این بهترین مس افکت میتونه باشه
یارا عوض نمیشه دیگه همینها هستند مگر اشلی و رکس اضافه شن که اونم احتمالش کمه فکر کنم اشلی فرمانده گروه الاینس ها شه که به کمک شپرد میان و رکس هم فرمانده گروه کرگن ها .ولی جزو یارای خودت نیستن و طبق ماموریت میرن یک جای دیگه. مثل مرحله اخر 2 که مثلا میراندا فرمانده گروه 2 بود و از طرف دیگه میجنگید.
شاید یکی دوتا یار اضافه شه اونم احتمالا !
در ضمن بازی بهرحال نقش افرینی خودش رو داره چون ما نزدیک به 1000 تصمیم گیری که تو 1 و 2 کردیم رو تاثیرش رو تو 3 میبینیم.
یک ایران هم شپرد بیاد قم هم بره تو راه حوزه رو منفجر کنه!![]()
نه اینا که درسته و من هم امیدوارم همینطور باشه البته امیدوارم به جز کاراکترهای قبلی چند کاراکتر جدید هم باشن تو بازی که مثلا تو زمین باهاشون آشنا میشیم
بعدشم این ریپرها به یه جا حمله نمی کنن که همونجا جمع بشن ما بریم بکشیمشون
اگه یادت باشه ما به کالکتورها تو سفینه خودشون حمله کردیم و راه فراری واسشون نبود اما این بار ریپر ها دارن میان به زمین ما و یک محیط باز
امیدوارم داستان پیچیده و نفس گیر باشه مثلا یه سفینه ریپر تو آمریکا فرود بیاد یکی چین یکی استرالیا
خلاصه جای جای کره زمین رو نشون بده که انسان دارن مبارزه می کنن و جنگی حماسی در بگیره
آخرین خبری هم که من خوندم اینه که تو 3 یک سری قابلیت هایی که توی 2 بود نیست و به جاش یک سری قابلیت جدید وجود داره و خط سلامت شپرد و مقدار تیر باقی مونده مثل dead space میره رو لباس شپرد کاری که قرار بود تو 2 انجام بشه.
مطمئنا بازی تو امریکا هم خواهد بود ولی مطمئنا بایو ور برای این شاهکار که حالا به جرات میشه گفت دراگون ایج هم بهش نمیرسه پایانی فوق العاده خواهد داشت از dlc ها معلومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)