اون طور که من اطلاع دارم در اوایل مهر ماه نسخه اصلی ویندوز 7 منتشر میشه!
اون طور که من اطلاع دارم در اوایل مهر ماه نسخه اصلی ویندوز 7 منتشر میشه!
ممنون که راهنمایی کردین ولی من چون خیلی فوری نیاز داشتم به ویندوز بکاپ رو برگندوندم درست شد.
در ضمن از این ارورا زیاد میده مخصوصا واسه پچ و کرک ها؟!!!ولی خداییش توپه من که دیگه ویندوزای قبلی رو نخواهم دید.
ممون![]()
ورژن ویندوزت 7600 هست دیگه؟
به این روش عمل کردی؟
اون دومی رو هم تست کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا کرک هایی هستن که پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بالاخره راه حلش رو پیدا کردم
همه چیز رو در این تاپیک گذاشتم ببینید
100% کرک کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان راهی براهی برای آپدیت وجود داره چون من می خواستم آپدیت کنم هر کاری کردم نتوانستم
چرا نمیتونی اپدیت کنی مشکلت از کجاست
موفق باشید
اين كرك رو من خودم تست كردم جواب داد فقط قبل از نصب همه كرك هاي قبلي رو بايد پاك كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من ویندوز 7 نسخه 8XTreme ultimate نصب کردم چند ساعت بعد از نصب dial up conection از کار افتاد و ارور 711 داد .ویندوز را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همین مشکل را داشت.کسی میدونه باید چی کار کنم؟
سلام ویندوز هفت من تازگی زیاد هنگ میکنه و پیغام مربوط به بست پنجره close program که بعضی مواقع بالا میاد اگر پنجره را بدون انتخاب یکی از گزینه ها ببندم هنگ میکنه حتی یک فایل ساده روی بعضی از فایلهای ویدوئی بعد از باز کردن هنگ میکنه وقتی به ضرب و زور taskmanager را بالا میاورم cpu=100% شده به چه طریق مشکل را حل کنم از کجا بفهمم این چه برنامه ای یا عاملی باعث هنگ کردن میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)