لینک دانلودی اگه ازش داری برام پ خ کن
با تشکر فراوان
لینک دانلودی اگه ازش داری برام پ خ کن
با تشکر فراوان
این برنامه داخل دیسک بازیتون حتما موجود هست! نیازی به دانلودش نیست. حتی اگه دیسک GTA IV رو دارید به داخل اونها هم نگاهی بندازید.
چرا سیوهای من بعد از تعویض ویندوز کار نمی کنه؟
یعنی یه جی تی ای باز خفن اینجا نبود مارو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان بعد از مدت ها وقت کردم می خوام بازی کنمGTA به سیستمی نیاز داره یعنی مشخصات سیستمی چی می خواد بعد این بازی رو از کجا میشه تهیه کرد با اینکه می دونم خیلی به سختی گیر میاد این بازی
لینک سایت رو تو پروفایلم بدید
باتشکر
سلام دوست عزیز سیستم مورد نیاز بازی
Minimum System Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
RAM:1.0 GB (Windows XP) 1.5 GB (Windows Vista
VGA:256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
DX:DirectX 9.0c
OS:Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
HDD:16 GB of free space
Sound:100% DirectX 9.0c compliant card
Network:Internet connection required for activation and multiplayer
آدرس سایت فروش هم توی پروفایلتون میذارم
موفق باشید
اینجا که کسی نبود جواب مارو بده
یه سوال دیگه؟
من با اینکه سیستمم خیلی قویه آپ دیت گرافیک رو هم گرفتم پچ ها رو هم نصب کردم
اما وقتی کیفیت سایه های روز رو Very High می کنم یه کم کند می شه (البته خیلی کمه اما محسوسه)
اما تمام تنظیمات دیگه رو که تا آخر بردم هیچ مشکلی پیش نیومده و همه رو رو Very High گذاشتم
اما Shadoe Detail رو فقط رو High می شه گذاشت
سلام
اینجا هم خیلی گفتم اما کسی جواب نداد
راستی وقتی سیوهارو تو محل خودش کپی می کنم تمام تنظیماتی که خودم تغییر داده بودم مثل گرافیک همه هست
یعنی فقط سیوهارو نمی شناسه
خطایی هم که وقت لود سیو می ده یه بار می گه رو این هارد هیچ سیو گیمی نیست یه بار هم می گه سیو گیمی ارائه نشده اینجا
ببین دوست عزیز قبلا گفتم دوباره هم میگم اگه شما این نسخه رو بدون پچ بازی میکنید نیازی به Xlive نیست و فقط باید از این مسیر سیو هاتون رو بر میداشتید
C:User/User name/AppData/Local/Rockstar Games
این فولدر که قرمز کردم رو باید برمیداشتید و دوباره بعد از نصب بازی یا ویندوز توی همین آدرس یعنی
C:User/User name/AppData/Local/Rockstar Games
این فولدر رو کپی میکردید
که با این کار اگه سیو ها برای یک ویندوز باشند و زمانی که سیو بازی رو برمی داشتید بازی رو با پچ اجرا نمیکردید
این سیو عمل خواهد کرد
ولی اگه با پچ بازی رو اجرا میکردید یک فولدری رو به نام Xlive باید از این آدرس به غیر از فولدر اصلی سیو بر میداشتید تا بعد از جایگزینی سیو و Xlive بتونید از سیو هاتون استفاده کنید
C:User/User name/AppData/Local/Microsoft/Xlive
ایشالا که مشکلتون حل بشه اگه نشد من سیو دارم که برای ویندوز 7 هست و بدون پچ اجرا میشه براتون میذارم ولی همه مراحل تمام شده و فقط مأموریت های متفرقه مونده خواستید بگید آپلود میکنم میذارم براتون
موفق باشید
سلام
گفتی 2 تا پچ داره به شک افتادم رفتم نگاه کردم
پچ واسه همین بازیه. یه تکست هم باهاشه که هم نوشته EFLC هم تغییراتی که ایجاد می کنه رو گفته
از تو پراپرتیز فایل ستاپش ورژنش هم این بود 3.2.6.0 با حجم 116 مگ
هم اون فایل اکس لایوی که آدرسشو دادی کپی کردم هم بی اون امتحان کردم
شاید مشکل از همین پچه باشه
راهی هست که بشه پچ رو Uninstall کرد؟
الان تو سایت خود بازی یعنی راک اند رول نگاه کردم پچ این بازی با ورژن Patch 1.1.2.0 و همون حجم 116 مگه
پس این پچ 7 که همش گفته می شه چیه
سلام من بازی Grand Theft Auto IV رو نصب کردم همه ی مرال نصبش رو انجام دادم ولی موقع اجرا این error رو میده اگه می تونید کمک کنید. GTA IV FATAL ERROR: RMN40
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)