تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 334 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان از کنترل کیفیت سایپا تماس گرفتن کلی سوال در مورد کیفیت تیبا پرسید از تاریخ تحویل تا رضایت از ماشین و چیزای دیگه
    امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه
    براي من كه چند روز پيش اومدن دم خونه فرم دادن پر كردم
    فرداش هم اومدن فرم نظرستجي رو گرفتن و رفتن
    از بازرسي كنترل كبفيت بودن ،سايپايي نبودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و خوبم
    امروز دیگه یه چیزی دیدم که مطمئن شدم اکثریت تیبا داران با این لاستیکای ایرانی روی تیبا مشکل دارن....
    یکی از کارمندای شرکتی رو میشناسم که اولین دریافتی های تیبا تو منطقه ما بود
    شاید 2 3 تای اول
    حدود چندین ماه بود که ماشینشو داشت
    و دست به لاستیک و رینگشم نزده بود....
    اون اولا که تیبا کم بود ماشینشو بیشتر میدیدم...
    امروز دیدم سر محل پارک همیشگیش پارک بود و واقعا تعجب کردم که دیدم هر 4 لاستیکش عوض شده...
    دیگه شما فکر کن یه نفر چه قدر میتونه از لاستیک ناراضی باشه که بعد 4 5 ماه استفاده و به ضرر زیاد لاستیکا رو حاضر بشه رد کنه و لاستیک نو بخره!!!!!
    حالا وقتی ماشین 0 هست لاستیکای خودشوخوب برمیدارن
    اما بعد 5 ماه استفاده !!!!!!
    واجب شد حتما وقتی ببینمش حتما ازش بپرسم که چی شده بوده که بعد این همه مدت عوض کگرده!!!!
    اما قبل پرسیدن حدسای خودمو براتون مینویسم:
    لاستیکی که گذاشته بود این بود:
    205/60/13 یعنی 3 سانت عریض تر از لاستیک خود تیبا و از مارک سومیتوهو ژاپن بود.
    حدس من اینه که یا از ترمز گیری ناراضی بوده که با توجه به اینکه الان هنوز تابستونه بعیده...
    احتمالات قوی تر اینه که از فرمون پذیری و کنترل ناراضی بوده.
    مورد قوی تر اینه که از ظاهر شدیدا ناراضی بوده و یا از خشکی شدید لاستیکای ایرانی و سفت بودن ماشین.
    و این موارد اون قدر قوی بودن که حاضر شده هزینه ی بیشتر و ارزون خریدن لاسنیکاشو که بارز بود به جون بخره و همین طور افزایش مصرف سوخت رو ارجح ندونه.
    قابل تو.جه دوستانی که لاستیک عریض تا این حد رو میپسندن:
    اگه احیانا دیگه میخواستین زیر تیبا 195 / یا 205 بندازین بهترین گزینه همینینه که ایشون گذاشتن.
    یعنی بازم من انداختن رینگ 14 رو توصیه نمیکنم.
    هم از نظر تئوری لاستیکای موجود تو بازار که با رینگ 14 بندازی خیلی از اندازه ی استاندارد ماشینو دور میکنن و احتمال داشتن مشکلات زیاد میشه
    هم اینه 195/55/14 رو به چشم دیدم روی تیبا خیلی خوب نبود به نظرم....
    اما اینی که امروز دیدم 205/60/13 همه فاکتوراش خوب بود .فقط اگه (اگه) میخواین لاستیک عریض بندازین اینو توصیه میکنم که این شماره استاندارد ترین لاستیک عریضه برای تیبا
    ارتفاع ماشین فقط نیم میلی متر!!!!!!!!! (تعجب نکنین فقط نیم میلی متر) بالا میره
    و قطر لاستیک هم 1 میلی متر بیشتر میشه یعنی 1 میل از فضای بالای لاستیک تا گلگیر کم میشه
    خلاصه: لاستیک کاملا معادل لاستیک خود تیباست از نظر ارتفاع و هیچ مشکلی برای نه ترمز
    نه کیلومتر شمار ایجاد نمیکنه
    فقط تنها مطلب منفیش همونه که به نظر من سوخت رو زیاد میکنه و دیگه 205 و 195 برای تیبا عریضه دیگه
    اما اگر عریض میخواین این بهترین سایزه برای نظر شما.
    همون کاری که رینگ 14 میکنه رو براتون میکنه نه هزینه رینگ میدین.نه خرج اضافه.ظاهرشم به مراتب ازونا بهتر میشه
    سنگین هم نمیشه مثل اون ها.برعکس اون ها تنظیمات رو هم اصلا به هم نمیزنه
    براتون چند عکس هم گذاشتم ازین تیبایی که بعد از چندین ماه استفاده به این نتیجه رسیده که لاستیکای تیبا مشکل داره:

(اگه تونستم حتما نظرای ایشون رو خواهم پرسید و دلیلش رو خواهم پرسید)حتما حرفای ایشون که بعد از چند ماه به حرف بقیه رسیده شنیدنی خواهد بود)
    (هرچند با اینکه ظاهر ماشین کاملا خوب بود به نظرم زیاده روی کرده باز و 205 دیگه شاید خیلی برا تیبا عریض باشه و مصرفو عوض کنه گرچه این سایز کاملا استاندارد هست و فقط نیم میلی متر که اصلا هیچی نیست ارتفاع رو تغییر داده و اصلا به چشم نمیاد)

Last edited by TIBA-NAVID; 20-07-2011 at 10:15.

3. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند[/QUOTE]

من ارديبهشت 88 ثبت نام كردم ، 2 تا دعوتنامه واسم اومد
    اولي ارديبهشت 90 بود براي رنگ سفيد : پيش پرداخت = 5 ميليون ؛ هديه مشاركت = 1275000 تومن ، تخفيف = 500000 تومن ، تاخير در اعلام = 862000 تومن ، ما به تفاوت = 3973000 تومن ، قيمت تمام شده = 8973000 تومن .
    كه من سفيد نخواستم . و دعوتنامه دومم هم بهم زنگ نزدن خودم زنگ زدم كلي قاطي كردم پشت تلفن گفتن بيا تا دعوتنامتو صادر كنيم (22 تير )، بهم فقط برگه واريز به بانكو دادن كه مبلغ 3894000 تومن بود ( رنگ نوك مدادي)- فكر كنم بعد از دعوتنانه اول جريمه تاخير ديگه بهم ندادن .
    Last edited by a5_big; 20-07-2011 at 11:03.

5. این کاربر از a5_big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه کنترل کیفیت واقعا میخاد از اوضاع با خبر بشه بهتره یه سر به سایتها و نظرات کاربران بزنه یا یه بازرسی از نمایندگیها بکنه اونوقت میاد دستش که چه خبره
    اینم یه موردش :
    دردسرهای خرید خودرو از سایپا

سرویس با بینندگان «تابناک» ـ در ادامه پیگیری مشکلات مردم توسط «تابناک»، مطلبی از سوی یکی دیگر از کاربران محترم از طریق ایمیل اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دست ما رسید که تا حد امکان پیگیری لازم برای پاسخ گرفتن از دستگاه مربوطه انجام شد.

به گزارش «تابناک»، متن این درخواست به همراه پاسخ مربوطه به شرح زیر می آید:

احتراماً به استحضار می رساند اینجانب در بهمن ماه سال 89 اقدام به خرید یک خودرو ایرانی تیبا (مینیاتور) به مبلغ 11 میلیون و 700 هزار تومان کردم. از ابتدا موتور خودرو صدای بسیار بلندی داشت. درب ها خوب بسته نمی شدند. درجه بنزین خراب بود. شیشه بالابر بسیار کند عمل می کرد. گیر بکس مشکل داشت. در سربالایی صدای بسیار بدی می داد. زیر درب صندوق شکسته بود. داخل چراغ ماشین آب جمع می شد. فرمان قفل نمی شد و ....

در اولین مراجعه به نمایندگی تنها سرویس اولیه که شامل تعویض روغن بود انجام شد و برای بقیه موارد تاکید کردند که باید به نمایندگی تهرانپارس یا شماره 3 کرج برویم که خدمات تیبا را داشته باشند.

2 بار به نمایندگی تهرانپارس رفتیم . قبول کردند موتور صدای غیر عادی دارد 2 روز ماشین خوابید اما خدماتی ندادند. چیزی درست نشد. درب ها را هم درست نکردند گفتند باید در سرویس اولیه درست می شد. الان شامل هزینه می شود. گفتند بروید نمايندگي3 کرج. نزدیک عید شد و همه جا تعطیل. رفتیم سفر. نزدیک جنوب که بودیم ماشین تقریبا صدای تراکتور می داد. به امداد خودرو زنگ زدیم پس از بررسی مشخص شد ماشین یک قطره هم روغن ندارد.!!! چرا؟؟؟ بروید نمایندگی سایپا. روغن ریختیم و برگشتیم تهران. نمایندگی هم گفت بعد عید. الان همکاران شیفت کارهای جزئی را قبول می کنند.

بعد عید بارها به نمایندگی 3 کرج مراجعه کردیم. بار اول گفتند صدای موتور عادی است. صدای سربالایی ایراد اگزوز است که با یک فراخوان همه را عوض می کنیم. بعد از 2 روز خوابیدن ، ماشین را تحویل دادند فقط قفل ها را کامل عوض کردند. حتی سپر ماشین را هم می خواستیم تعویض کنیم گفتند قطعه نداریم. مگه خودرو تولید داخلی نیست؟؟؟!!

بار دوم گفتند صدای موتور هم غیر عادی است.! چون افراد زیادی برای آن مراجعه کرده اند!!!!! اما قطعات و سرویس تیبا را نداریم. اگر می خواهید ماشین بخوابد؟؟؟!!!!

بار سوم گفتند شما درست می گویید. تاکنون چندین نفر مراجعه کرده اند بابت روغن کم کردن. ماشین همزمان با بنزین روغن هم می سوزاند.!!!!! اما درب سوپاپ نداریم.

همانجا مراجعه و شکایت کردیم. دیروز تماس گرفته اند که ماشین را ببرید نمایندگی تهرانپارس تا قطعاتش بیاید. گفتیم اگر قطعه اش یک ماه دیگر بیاید؟؟؟ می گویند هزینه خواب ماشین را می دهیم. شما بگویید چه کنیم؟

توجه 1: این خودرو را صفر کیلومتر خریدیم. فکر نکنید خودرو فرسوده بوده که الان دود می کند.

توجه 2: ساعت مراجعه به نمایندگی ها 6 صبح است. درنظر بگیرید برای هر بار مراجعه ساعت 5:30 راهی شده ایم و تا 10 صبح معطل.

توجه 3: این خودرو دارای کارت نارنجی 6 ستاره است.

به دلیل کیفیت بد، قیمت ماشین هم پایین آمده. الان 10 میلیون از ما می خرند. چه کسی جوابگوی این همه ضرری است که در 4 ماه از نظر هزینه و زمان متحمل شده ایم. کاش حداقل سالم بود، ضرر مالی اش اهمیت نداشت. واقعا اگر نمی توانند چرا تولید می کنند؟؟!!! شما کمک کنید.

باتشکر و احترام

توضيحات تابناك :

پس از ارسال نامه به شماره 108/ت در تاريخ 90/2/31 به شركت محترم سايپا، پيگيري هاي لازم جهت دريافت توضيحات انجام گرفت كه پاسخي از مسئولان محترم آن شركت ارسال نشد و تنها به دريافت شماره تماس فرد معترض اصرار داشتند.

اما چنین کاری ممکن نبود؛ زیرا سايت تابناك خود را متعهد به حفظ شماره هاي تماس بينندگان گرامي مي داند و بدون رضایت ایشان نمی تواند شماره تماسشان را در اختیار شخص یا سازمانی قرار دهد؛ و از طرف ديگر مشكلات مطرح شده هيچكدام جنبه فردي ندارد و ممکن است از آن دسته مشكلاتي باشد كه روزانه هموطنان عزيزمان با آن دست و پنجه نرم مي كنند.

اگر چنین مشکلاتی وجود داشته باشد، شایسته است شركت سايپا به حل زيربنايي آن و سروسامان دادن به نمايندگي هاي موجود در سطح كشور بپردازد تا اينكه مترصد حل مشكل افراد بصورت موردي باشد. البته اين كار هم در جاي خود جاي تقدير و تشكر دارد.

به هر صورت سايت تابناك مشكلات را بدون جواب در تاريخ 90/04/12 منتشر كرد كه پس از انتشار مطلب در سايت مسئولين سايپا طي تماسي متعهد شدند پیگيري لازم را انجام دهند و جوابيه را در اسرع وقت ارسال كنند. آنچه در پی می آید، پاسخ شرکت محترم سایپا است که عينا منتشر مي گردد.

جوابيه شركت سايپا

مديريت محترم سايت خبري تابناك

با سلام و احترام
    پيرو انتشار مطلبي با عنوان دردسرهاي خريد خودرو از سايپا، كه از سوي كاربران و توسط ايميل اختصاصي دريافت گرديده است ذكرچند نكته لازم است:

شركت سايپا به جهت انعكاس مشكلات مردم و بخصوص دارندگان محصولات سايپا از آن رسانه وزين بسيار سپاسگذار است و اميدوار است كه همراهي وهمكاري آن رسانه جهت تسريع مشكلات و خواسته هاي مردم با اين شركت همواره ادامه داشته باشد.

و به همين منظور طي درخواست هاي مكرر از دوستان وهمكاران رسانه اي سايت تابناك نسبت به ارائه شمار هاي تماس و يا آدرس جهت دسترسي به نامبردگان، اقدامات مجدانه صورت گيرد اما تا كنون هيچ گونه شماره يا آدرسي جهت حل مشكلات دريافت نگرديده است !

بر همين اساس از دوستان عزيزان هموطن در خواست مي كنيم كه با ارائه شماره هاي تماس و يا آدرس ما را در حل مشكلات خود همراهي نمايند.

در پايان باز هم از همكاري و پيگيري سايت خبري تابناك جهت حل مشكل اين عزيزان سپاسگذاريم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali1323; 20-07-2011 at 11:07.

7. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

9

خداکنه تا زمانی که ما تحویل میگریم اکثر این ایرادات برطرف شده باشه

دوستانی که جدید تحویل گرفته اند صدای موتور و کم کردن روغن رو مشاهده کرده اند یا نه؟

Ali
    Last edited by captainpersian; 20-07-2011 at 12:22.

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    گرون تر که میخرن بله همین حدود
    اما کلا اگه قصد فروش داری 2 پیشنهاد بهت میدم
    فعلا تا 1 سال اینده خذید و فروش تیبا رو از سرت بیرون کن
    چون نا اشنا هستن ملت و بازارش فعلا خوب نیست
    2:اگه هرماشینی میخوای بفروشی و به قصد اون ثبت نام میخوای بکنی نه به قصد نگه داشتن
    سفیدشو بگیر
    چون تو بازار ارزونیو بیشتر میخوان تا رنگ متالیک

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

سلام
    ممنون از شما
    و اینکه تازه به جمعمون اضافه شدین
    ازتون ممنونیم بابت عکس
    لاستیک خودرو همون تحویلی کارخونس؟
    اگه اشتباه نکنم همون بارزه درسته؟
    ممنو از شما دوست عزیز.بله همون بارزه به درد نخوره.منم میخوام عوضشون کنم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان از کنترل کیفیت سایپا تماس گرفتن کلی سوال در مورد کیفیت تیبا پرسید از تاریخ تحویل تا رضایت از ماشین و چیزای دیگه
    امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه
    شما چی گفتی بهشون ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند
    من ارديبهشت 88 ثبت نام كردم ، 2 تا دعوتنامه واسم اومد
    اولي ارديبهشت 90 بود براي رنگ سفيد : پيش پرداخت = 5 ميليون ؛ هديه مشاركت = 1275000 تومن ، تخفيف = 500000 تومن ، تاخير در اعلام = 862000 تومن ، ما به تفاوت = 3973000 تومن ، قيمت تمام شده = 8973000 تومن .
    كه من سفيد نخواستم . و دعوتنامه دومم هم بهم زنگ نزدن خودم زنگ زدم كلي قاطي كردم پشت تلفن گفتن بيا تا دعوتنامتو صادر كنيم (22 تير )، بهم فقط برگه واريز به بانكو دادن كه مبلغ 3894000 تومن بود ( رنگ نوك مدادي)- فكر كنم بعد از دعوتنانه اول جريمه تاخير ديگه بهم ندادن .

دعوت نامه اولی را خیلی دقیق و منصفانه حساب کردند و تا تاریخ 15 خرداد 90 برات سود در نظر گرفتند
    اما دعوت نامه دوم را تا 15 مرداد حساب کردند ولی برات جریمه تاخیر در نظر نگرفتند. حدود 179000 تومنی میشه. جوری که من پرس و جو کردم حق چنین کاری را نداشتند. نمایندگی موظفه هر رنگی که مشتری میخاد تهیه کنه و تا زمانی هم که ماشین تحویل نشده برای مشتری تاخیر حساب میشه
    در ثانی قبل از ارسال و چاپ دعوتنامه و فاکتور نمایندگی باید به صورت مکاتبه یا تلفنی با خریدار در مورد رنگ و بقیه آپشن ها توافق کنه
    این مشکل اوناست که نمی تونند رنگ مورد نظر شما را تحویل بدند نه شما. مگه شما موقع ثبت نام رنگ خاصی انتخاب کرده بودی ؟
    حالا اگه 179000 برات ارزش داره پیگیری کنی میتونی حقت را بگیری
    موفق باشی
    Last edited by ali1323; 20-07-2011 at 15:54.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

12:43 | 1390/04/29

توسط رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صورت گرفت

تایید نقص فنی در خودروهای سایپا

پرشین خودرو: رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران درباره فراخوان خودروهای شركت سایپا گفت:‌ این فراخوان به دلیل نقص در واشر ترمز خودروهای سایپا بوده است.
    به گزارش «پرشین خودرو»، نظام‌الدین برزگری توضیح داد: ما براساس گزارش‌های مردمی متوجه وجود نقص در برخی از خودروهای سایپا شدیم كه این موضوع را به مسوولان شركت اعلام كردیم.
    او با اشاره به وجود نقص در واشر ترمز برخی از خودروهای سایپا افزود: بر اثر این نقص و به دلیل بی‌كیفیت بودن واشر ترمز، روغن ترمز این خودروها چكه كرده و باعث ایجاد مشكلاتی می‌شود.
    برزگری با بیان این كه فراخوان خودروهای معیوب از سطح بازار امری طبیعی در سطح جهان است، اظهار كرد: البته نقص خودروهای سایپا را نباید خیلی بزرگ كرد، زیرا سیستم ترمز این خودروها به طور كلی مشكلی نداشته كه نقص در این خودروها را بتوان بازی با جان مردم توصیف كرد.

13. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با تشکر از علی اقا
    خدمت دوستان عزیزی که این مطلب رو مخونن عرض کنم که مواردی که در بالا ذکر شدن بصورت موردی بودن و شامل همه تیباها نشدن.مثلا ماشین من تحویل 13/2/90 بوده که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداره.در ضمن مصرف سوخت من در شهر 7.05 شد.(326 کیلومتر 23 لیترسوزوند)

15. 2 کاربر از mohzoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •