ممنون
با مستر ریست مشکلی برای زبان فارسی گوشی که پیش نمیاد؟
contact و sms و notes بعد از ریستور کردن بطور کامل برمیگردن؟
یه سوال دیگه؟ این گوشی باید wmv پخش کنه یا نه؟ این الان پخش نمیکنه!!!
ممنون
با مستر ریست مشکلی برای زبان فارسی گوشی که پیش نمیاد؟
contact و sms و notes بعد از ریستور کردن بطور کامل برمیگردن؟
یه سوال دیگه؟ این گوشی باید wmv پخش کنه یا نه؟ این الان پخش نمیکنه!!!
پسوند و فرمت مهم نیست!
کدک مهم هست! مثلا همین حالا اگه فرمت MP4 رو با کدک X264 بریزی نمیتونه اجرا کنه! در حالی که خودش با فرمت MP4 داره فیلم برداری میکنه!
سلام، 5800 رو فلش کردم، الان سیستمش، سیستمه n97 mini
ویجت اضافه از کجا دانلود کنم؟![]()
عزیز من شما 5800 رو فلش کردید، سیستمش شده N97 mini ، چه ربطی به N97 معمولی داره!؟
چون هر جفتشون یه سیستم نرم افزاری دارن!تنها تفاوت در سخت افزاره.
عزیز در اسرع وقت گوشیت رو به فریمور عادی 5800 برگردون! هر چیزی بحر کاری ساختن... 5800 رو چه به N97؟؟؟
چیزی جز هنگ های پیاپی، نبود امکانات فارسی، خرابی شبکه وایرلس، کند کاری GPS و... دیگه هیچ ثمری نداره. ارزش نداره به خاطر یه هوم اسکیرن مزخرف این همه خودت رو به دردسر بندازی!!!
{{{ من خودم دارم این فریمور رو... در اسرع وقت فلش می کنم }}}
شاد باشین![]()
هفته پیش گرقتم..
پارچه رو نداشت..
بجاش هلدر داشت..
گارانتی اصلی 460000 ت!!
سلام دوستان،
وقتی یه ویدیو کلیپ با کامپیوتر رو گوشیم میریزم تا یه جاهاییش میاد بعد تصویر هنگ میکنه ولی صدا میادش.
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
چجوری باید جی پی اس رو فعال کنم ؟؟؟ من نقشه رو دانلود کردم ویس رو هم دانلود کردم ولی کار نمیکنه !!
Last edited by huggy; 10-10-2010 at 17:21.
خوبه 10 15 هزار اختلاف ق معقوله ... مگه از کجا خریدی ؟ با اون مشخصات که من گفتم میخونه ؟
لوازم: البته بیشتر سری اولا اینطور بود منم طبق سری اول و فنلاندش بیشتر گفتم الان دیگه نوکیا کم کم داره بعضی از لوازم همراه گوشی کم میشه که (مثل کابل و سی دی و شارجر فندکی...) البته اونم بستگی به جاش داره ...
Last edited by MTM 1; 11-10-2010 at 15:38.
دوستان سلام من امروز رفتم ساری تا قیمت این گوشی رو بگیرم رفتم پیش یه نفر گفت با گارانتی اصلی بالای 490گفت قیمت گوشی کشید بالا
![]()
گوشی که دو هفته ای است کشیده بالا، منم 10 روز پیش بدون گارانتی رو گرفتم 430 ، قیمت پایین میاد ولی معلوم نیست چه زمانی... میشه از روی قیمت دلار دنبالش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)