داریوش خدا بگم چکارت کنه

از دیشب اینترنتم قطع بود تا 5 صبح که کار میکردمم وصل نشد تا مجبور شدم برم بخوابم!
ایول ایول!
حال کردم!×!
هه هه هه! (وابسته به ستاد مفقود النامه! چشم های شور و گربه های سیاه و هاپو کومار و سگه نق نقو و منقاران عقاب!×!)
قالبه که تو دویان آرت بود نتونستم psd پیدا کنم ولی دارم خودم طراحیش میکنم الان اومدم برم چمن پیدا کنم تازه فهمیدم این چمن چه گیاه با ارزشیه!
نمیدونم این سایته یه جاهاییش الگوریتمای پیچیده داره اگه بخوام خیلیل اصولی طراحی کنم انقدر پیچیده میشه که نه به موقع به کار میرسه و نه فکر میکنم اصلاً تا اون حد لازم داشته باشن اگرم بخوام ساده تر بگیرم به دل خودم نمیچسبه برا همین فعلاً گیر دادم به قالب تا یه فرجی بشه بلکه تصمیممو بگیرم
بابا سخت نیس
بیا اینا رو پیدا کردم فکر کنم نیازت را مرتفع!!! نمایند: (مخصوصا دومی)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو ولش کن حالا داریوش ایمیلات توی پوشه اسپم جیمیل من چکار میکنن ها؟
دهه!×! چرا پس؟
چین اونا؟
من چیزی نفرستادم که
************************************************** *
مرسی برای اون چیزایی که تو ظرفه شیرینیه گزاشته بودی!×! تست میکنم ببینم کار میکنه یا نه
************************************************** **
در ابتدا مقادیری اسپم برای جلب توجه!×!:
خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام | خبرنامه میخوام |
خوب بسه!
کی پایس دونه دونه این اسکریپت های خبرنامه رو که تو یه تاپیکه دیگه گزاشتم رو تست کنیم تا ببینیم کدوم از همه بهتره و لا اقل کار میکنه؟ دو تاش رو ریختم رو سرور کار نمیکنن!