از شتاب سنج گوشی به غیر از silent شدن و rotate صفحه چه استفاده دیگه ای میشه ؟
از شتاب سنج گوشی به غیر از silent شدن و rotate صفحه چه استفاده دیگه ای میشه ؟
Last edited by Spak; 23-02-2009 at 15:31.
چه جوری sms فارسی رو میشه خوند همش مربع شده نمیخوام گوشیم فارسی بشه همین که نشون بده کافیه کیبورد فارسی هم نصب کردم ولی همه حروف جدا جدا نشون میده؟
برای بازی که کاربرد داره. واسش در آینده برنامه هم نوشته خواهد شد. الان اگه اشتباه نکنم یه ماشین حساب هست که از شتاب سنج استفاده میکنه.
فارسی ساز تو همین کلوپ معرفی شد. زحمتش یه سرچ هست
سلام.این فایلهارو به ترتیب نصب کن هم فارسی می تونی بخونی، هم بنویسی.
منم این مشکلارو داشتم ولی با این حل شد.
در ضمن از علی آقای گل که این برنامه رو بهم داد ممنونم.
اینم پروفایلش
خیلی مخهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همین فارسی ساز رو نصب کردم گوشی رفت رو هوا!!
مجبور شدم پاکش کنم!
چه جوری هارد ریستش کنم وقتی میرم رو هارد ریست میگه 1234 رو بزن از کجا!
الان تماس هم نمیتونم بگیرم
بالاخره خودم درستش کردم
Last edited by AliROCK; 24-02-2009 at 18:39.
شتاب سنج این گوشی چجوریه؟ جریان 2 بعدی و سه بعدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال فنی : بچه هایی که دارن هنوز ازش راضین و خسته نشدن !؟ منظورم اینه که این گوشی تا چقدر تازه هست و تکراری و یکنواخت نمیشه؟
سلام دوستان
بالاخره بعد مدتی گشتن تو فروم من هم دیروز omnia گرفتم فقط یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنین
-واسه این نوع گوشیها مساله شارژ اولیه گوشی به مدت طولانی مطرح هست یا اصلا نیازی نیست و برای اولین بار به محض پر شدن باطری باید از شارژ بکشمش؟
-چرا تو تاریکی دکمه های End call و call و 3-4 تا دکمه دیگش نور نداره و وقتی باهاش کار می کنی روشن نیست؟اگه راهی داره لطفا کمکم کنین.
-چرا وقتی کسی بهم یه فایل از طریق بلوتوث میفرسته بدون تایید از طرف من فایل رو دریافت می کنه؟ باز هم اگه راهی داشت بگین.
-تو Inbox نمیشه sms هارو از حالت conversation درآورد و بصورت گوشیهای سیمبیان و جاوا هر sms بصورت جداگانه باشه؟
بازم تشکر
راستی رام گوشی من JVH12 هستش.چطوره؟آپگریتش کنم؟
همه جی پی اس ها رایگان هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)