تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 804 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

1

براي من همه موارد اتفاق اوفتاده ولي اين سومي اين طور كه ميگيد نيست. ( چه sms باشه چه نباشه آروم خاموش روشن ميشه مثل قبل از

آپديت ) ولي اگه باشه تند تر خاموش روشن ميشه تقريبا به فاصلا 4 ثانيه

چي كار كنم ؟؟
    به نظرم یکبار از قسمت setting و بعد قسمت notification light این قسمت را غیر فعال کنید و سپس گوشی رو reset کنید شاید درست شه اگر درست نشد بهتره به یک تعمیر کار مراجعه کنید (البته نگران نباشید نباید احتمالاً مشکل خاصی باشه)

راستی نکنه بلوتوث بازی می کردید یک فایل بلوتوث تو اینباکستون باشه که هنوز بازش نکردید و مانند یک پیام باز نشده باشه یا چه میدونم یک پیامک دارید که ته لیست هست و هنوز بازش نکردید و از این قبیل اشتباهات؟

2. این کاربر از behzadbusiness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dsa

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

4 موزیک های اورجینال 5800

سلام دوستان گوشی من خود به خود ریست شد و مموری کارت هر چی موریک اورجینال گوشی بود پرید
    البته موزیک ها عربی بودند
    از کجا می تونم موزیکهای اورجینال اونو دانلود کنم مرسی
    اگر موزیک های اورجینال رو تو وب پیدا نکردی بگو تا برات آلبوم هایی رو که می خوای آپلود کنم من همشون رو دارم در حدود یک سی دی یعنی 6xx مگابایت
    البته خداییش چند تا از آهنگ عربی هاش واقعاً قشنگن

4. این کاربر از behzadbusiness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

6 bezi

چه جوری میشه توی 5800 زبان فارسی نصب کرد به طوریکه توی SMS هم بشه از تمام حروف فارسی استفاده کرد؟
    همچنین میخواستم بدونم نسخه کامل آفیس و آکروبات ریدر رو از کجا میشه پیدا کرد به طوری که موقع نصب توی موبایل ارور Expired Certificate رو هم نده. ضمنا من به تازگی فیرمور گوشی رو آپدیت کردم.
    برای فارسی کردن که از قرار باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی و بعد هم آپدیت کنی(البته مال من هم بعد از آپدیت پرید ولی هیچ آدم با سوادی نبود بگه چیکار کنم یا اینکه حال نداشت بگه آخه بعضیها در زمینه اطلاعات خسیساً دست خودشون نیست دیگه!)

و انا برای آفیس و برنامه های دیگر برای گوشیت میتونی به سایتی که آدرس اون رو در عکس زیر نام کاربری من وجود داره مراجعه کنی و در بخش دانلود ، برنامه سیمبین سری 60 v5 رو بزنی بعد هر چند تا برنامه خواستی برای گوشیت بگیر (البته برای اون پیغام ارور باید گوشیتو هک کنی ولی تو سایتی که گفتم خیلی برنامه ها هست که بدون هک هم نصب میشه) آدرس سایت bezi دات ir هست

6. این کاربر از behzadbusiness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یک
    چیزو رو هم بهتون بگم این گوشی آخرش من adsl رو از طریق وایرلس گوشی استفاده کردم واقعاً عالی بود و آخر سرعت اینترنت رو گوشی اگر خواستید بگید آموزش استفاده از اینترنت روی 5800 رو براتون بزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای فارسی کردن که از قرار باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی و بعد هم آپدیت کنی(البته مال من هم بعد از آپدیت پرید ولی هیچ آدم با سوادی نبود بگه چیکار کنم یا اینکه حال نداشت بگه آخه بعضیها در زمینه اطلاعات خسیساً دست خودشون نیست دیگه!)

و انا برای آفیس و برنامه های دیگر برای گوشیت میتونی به سایتی که آدرس اون رو در عکس زیر نام کاربری من وجود داره مراجعه کنی و در بخش دانلود ، برنامه سیمبین سری 60 v5 رو بزنی بعد هر چند تا برنامه خواستی برای گوشیت بگیر (البته برای اون پیغام ارور باید گوشیتو هک کنی ولی تو سایتی که گفتم خیلی برنامه ها هست که بدون هک هم نصب میشه) آدرس سایت bezi دات ir هست
    دوستان برا اینکه گوشی کاملا فارسی بشه باید با نرم افزار فونیکس اخرین اپدیت گوشی رو که ورژن 21 هستش یا ورژن قبلش که 20 هست و هر دو ورژن فارسیش موجود هستش(تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه) بریزید رو گوشی یعنی دقیقا اول باید نرم افزار فونیکس رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید و بعد اپدیت جدید گوشی رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید و بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
    موفق باشید.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این سایتو خود شما راه انداختین؟
    بهرحال اطلاعات خوبی توشه و امیدوارم در آینده آفیس و آکروبات ریدر رو هم به لیست نرم افزارهای S60 v5 اضافه کنید.
    راستی چند وقت یکبار چیزای جدید توش قرار میگیره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان برا اینکه گوشی کاملا فارسی بشه باید با نرم افزار فونیکس اخرین اپدیت گوشی رو که ورژن 21 هستش یا ورژن قبلش که 20 هست و هر دو ورژن فارسیش موجود هستش(تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه) بریزید رو گوشی یعنی دقیقا اول باید نرم افزار فونیکس رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید و بعد اپدیت جدید گوشی رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید و بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
    موفق باشید.
    من به تازگی فیرمور گوشی رو به ورژن 20 آپدیت کردم.
    لطفا مشخصات انگلیسی اون نرم افزاری رو که اسم بردید بگید.
    آیا خودتون روی یک گوشی 5800 نتیجه این روش رو عینا دیدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 007saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرم یکبار از قسمت setting و بعد قسمت notification light این قسمت را غیر فعال کنید و سپس گوشی رو reset کنید شاید درست شه اگر درست نشد بهتره به یک تعمیر کار مراجعه کنید (البته نگران نباشید نباید احتمالاً مشکل خاصی باشه)

راستی نکنه بلوتوث بازی می کردید یک فایل بلوتوث تو اینباکستون باشه که هنوز بازش نکردید و مانند یک پیام باز نشده باشه یا چه میدونم یک پیامک دارید که ته لیست هست و هنوز بازش نکردید و از این قبیل اشتباهات؟
    Settings>Phone>Notification Lights
    تو این قسمت یه گزینه جدید اومده به نام Stand by br. light
    که همون چشمکیه که قطع نمیشه.مال آپدیت جدیده و تازه به گوشی اضافه شده.یه
    چیزیه تو مایه ها گوشی N73با اون چراغ استندبای که داره.
    برین و Breathing light را Off کنین.وقتی که مسیج یا emailیا میسد کال میفته
    بر حسب گزینه انتخابی چشمکش دوتا پشت سر هم میشه.
    در ضمن من به همه توصیه میکنم با خود گوشی آپدیت کنن.
    چون کل حجم آپدیت 3867 کیلوبایت بود و منم با همراه اول که آپدیت کردم

کلا 5 دقیقه طول کشید.

12. این کاربر از 007saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dsa

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ولی آپدیت از طریق PC حجمش 119 مگا بایت بود که نزدیک 1.5 ساعت برام طول کشید و از طریق Nokia Software Updater انجام شد.من از ورژن 11 به 20 آپدیت کردم،حالا قابلیتهای جدیدی که به گوشی اضافه شدن چی هست؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

در ضمن من به همه توصیه میکنم با خود گوشی آپدیت کنن.
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •