باتریت چیه ؟ صبا فابریکی هست؟ به احتمال زیاد از دینام هست که باتری رو شارژ نمیکنه.بدید نمایندگی.شامل گارانتی میشه.باتری هم خشک (اتمی) 62 امپر بگو واست بندازه دوامش بیشتره.با گارانتی هم بگیر(اصلس یا پاتریس خوبه),.باتری خودشون 55 امپر هست.
باتریت چیه ؟ صبا فابریکی هست؟ به احتمال زیاد از دینام هست که باتری رو شارژ نمیکنه.بدید نمایندگی.شامل گارانتی میشه.باتری هم خشک (اتمی) 62 امپر بگو واست بندازه دوامش بیشتره.با گارانتی هم بگیر(اصلس یا پاتریس خوبه),.باتری خودشون 55 امپر هست.
132 اس ایکس برای باطری هزینه میگیره ؟
نمیتونم نوبت از اینترنت بگیرم حالا همین جوری بدون نوبت میتونم ببرم ؟
معمولا باتری شامل گارانتی هست.به نمایندگی شهرتون بستگی داره.برید ببینید بهتون چه جوابی میدن!
باطری تا یکسال شامل گارانتی میشه البته فکر کنم محدودیت کیلومتر هم داره تا یکسال که باید زیر 24000 باشه
بردم نمایندگی دزگیرو چک کنه برداشت ببره شرکت شاید درست بشه
پرايد من 38000 تا كاركرده ----- بنزين را تازه عوض كردم ديسك و صفحه رو هم چند هفته پيش.اما در حالت درجا انگار ماشين مي لرزه رو فرمان ميشه بخوبي اين حالت لرزش رو حس كرد به نظر شما مشكل از چيه؟
یه همچین اتفاقی برای یکی از آشنایان ما افتاده بود پیچ های موتور که روی شاسی بسته شده یا روی اتاق دقیق نمیدونم رو کدومه شل بود و واشرهاش خراب شده بود باعث لرزش میشد که با برطرف کردن این مورد مشکلش حل شد
اولین احتمال مشکل در سیستم برق رسانی (کوئل دوبل) و سپس انژکتورهای بنزینه.
مرحله بعد احتمال مشکل در سیستم سوپاپها (فیلر)، ایراد شمعها، و کاتالیست می تونه باشه.
در مرحله سوم احتمال سوختگی سوپاپ و جابجایی تسمه تایمینگ مطرح میشه و در نهایت در مرحله آخر شکستگی رینگ پیستون.
هر کدوم از اینها علائم خاصی دارن. شما احتمالا درگیر یک مشکل در همون مرحله اول هستید.
Last edited by heinrich_himmler; 12-02-2011 at 22:45.
دوستان آنتن راديو پرايد من برقيه،مدتيه بازو بسته نميشه!
علت چي ميتونه باشه؟ آنتن فيوز داره؟ چكار بايد كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)