با این دلیل موجه مشکلی نیست.
با این دلیل موجه مشکلی نیست.
از روز اول هم نداشت دوست من.
یه قانون بود که تا 1 سال تخلف نکنید برای برون شهری اویل این قانون بود اما بعدا برداشتن.
من تازه گرفتما از این ب1 جدید (الکترونیکی یا همون هوشمند ) مشکلی نداره ؟
نه دوست من مشکلی نداره خیالت راحت شما میتونی در تمام جاده های کشور تردد کنی البته با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی
امروز صبح زود ساعت 11:30 بزور بلند شدم برم مدرسه واسه گواهی اشتغال به تحصیل...
رفتم اومده داره مینویسه بعدش میگه تاریخ تولد میگم 73/5/30 میگه نه تو نمیتونی امتحان بدی...میگم خوب شما گواهی رو بده اونا اصلا حتی نمیذارن من کلاس برم...میگه نمیدیم...میگم چه ربطی داره من 18 سالم نشده ولی محصل اینجا که هستم!
ال و بلا میگه نه!ما گفتیم الان بریم کارامونو انجام بدیم که از 30 ام کلاسا شروع بشه که من به مهر نخورم.چون مبرم یه شهر دیگه و باز دردسر دوباره کلاس رفتن و ... رو دارم!
این قانونه که اشتغال به نحصیل فقط واسه 18 سال به بالا میدن؟!
بله اونا درست میگن.
باید حتما به سن قانونی برسید تا طبق تاریخ تولدت برات گواهی صادر کنن و برای بالای 18 سال هست زیر 18 سال که
گواهینامه نمیدن اصلا
منم میدونم گواهی نامه نمیدن...
میخوام برم ثبت نام کلاس...کلاس حداقل یه هفته باید تو نوبت باشی...که هفته دیگه دقیقا تولدمه.در هر صورت اونا که نمیتونن تعیین کنن من میخوام با گواهی چکار کنم! فوقش من میرم گواهی رو میدم به راهنمایی رانندگی میگه قبول نیست دیگه!
تو گواهی مگه قید نمیشه که این دانش اموز مدرسه ماست و به تحصیل اشتغال دارد دیگه!نمینویسه گواهینامه طرف رو بدین!
اشتباه میکنم؟!
تو گواهی استغال به تحصیل مینویسن : جهت ارائه به راهنمایی و رانندگی
باید قید کنن اینجور نیست که شما گواهی بگیری و خودت ببری هرجا تحویل بدی.
امروز بابام رفت عین ادم گفتن چرا نمیدن...گفتن چون اموزش پرورش باید تایید کنه اونوقت اموزش پرورش هم تایید نمیکنه تا 18 سالت نشه...اگه عین ادم بگن که خوبه...رفتم هی میگه 18 سالت نشده برو!!!
سلام، من یه ماهه گواهیناممو گرفتم، ازیناست که از اول 5 سالست ، ب 1
میخواستم ببینم میتونم تو آزادراه تهران پردیس رانندگی کنم؟ ( منبع معتبر میخوام ) توی اینترنت هرچقدر گشتم هیچ منبع موصقی پیدا نکردم، اونهایی هم که بود برای سال 88 و اوایل 89 که هنوز گوااهینماه یکساله مقوایی میدادن بود.
چه مملکتیه که یه قانون ساده رانندگیش معلوم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)