سلام
بستگی داره که صورتتون به تیغ واکنش نشون میده یا نه
اگه بعد از زدن صورت با تیغ ملتهب و دچار جوش میشید از ریش تراش استفاده کنید
در غیر این صورت میتونید از تیغ هم استفاده کنید!
استفاده از ریش تراش راحت تر و خطر بریدگی هم کمتر هست.
سلام
بستگی داره که صورتتون به تیغ واکنش نشون میده یا نه
اگه بعد از زدن صورت با تیغ ملتهب و دچار جوش میشید از ریش تراش استفاده کنید
در غیر این صورت میتونید از تیغ هم استفاده کنید!
استفاده از ریش تراش راحت تر و خطر بریدگی هم کمتر هست.
دوستان کرم مرطوب کننده دست و صورت چی بگیرم؟
سلام خسته نباشید.24 ساله هستم. از دوران بلوغ همزان با صورت کمرم شروع به جوش زدن کرد حالا جوش های صورتم خوب شده ولی هنوز کمرم جوش می زند (البته نه مثله سابق) و مهتمتر از آن اینه که جای همه آن جوش ها روی کمرم مونده و به صورت تغییر رنگ یا برجستگی باقی مانده است.
به نظر شما چطور می تونم این مسئله رو برطرف کنم؟
کسی نظری نداره؟
سلام
بنده از این کرم استفاده کردم خوب بود
کرم ایرانیِ آردِنِ
( کولاژن دار )
در داروخانه ها و دراگ ستورها هست
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-11-2013 at 15:13. دليل: تصحیح
دوستان لطفا به قوانین بیشتر توجه کنید
قرار دادن لینکهای اینترنتی ممنوع هست
شما به راحتی میتونید با قرار دادن اسم کامل محصول و یا آوردن عکسی از اون منظورتون رو برسونید
ممنونم که از این به بعد بیشتر توجه خواهید کرد!
سلام...یه سوال داشتم که ممنون میشم کمک کنین...من برای جوش های زیر چونم رفتم پیش متخصص پوست و ایشون برام علاوه بر کپسول A - CNOTRENایزوترتینوئین برای من پماد تتراسایکلین 1٪ هم تجویز کردن که روزی 2 بار روی جوش ها بزنم..ولی تو توضیحات درون بسته گفته نباید این دو تا باهم مصرف بشه و عوارض زیادی داره و حتی باعث ایجاد فشار به درون سر و ایجاد تومور مغذی کاذب میشه..من الان استفاده کنم و ادامه بدم یا نه؟ میشه کمک کنین؟
با سلام به دوستان عزیز
2 سوال از خدمت دوستان داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
1- واسه اگزمای پوست دست یک پماد elocom ointment 0.1% تجویز شده . تو نت خوندم که حاوی کورتون هست و همچنین دفاع ایمنی پوست رو کاهش میده که به این صورت جلوگیری کنه ازایجاد اگزما. آیا این موضوع صحت داره؟
2-بین محصولاتی که ذکر شده کدوم مورد بعد از اصلاح صورت توصیه میشه؟ واسه رها شدن از جوش های بعد از اصلاح صورت و همچنین قرمزی و التهاب پوست.اگه دوستان از محصولاته دیگه ای استفاده می کنن و راضی هستن هم عنوان بفرمایند.
از توجه و لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام برای لکه های سیاه روی بینی باید چیگار کنم ؟؟؟ آیا لایه بردار خوبه؟خالی کردنش چطور آخه بعد از خالی کردن حفره هایی باقی میمونه.
اگه توسط پزشک تجویز شده پس نگران نباشید چون دوره ای مصرف میشه و جای نگرانی وجود نداره
بعد هم فکر نمیکنم درصد کورتون اونقدر بالا باشه که مشکلی ایجاد کنه...
در مورد سوال بعدیتون من اطلاعات خاصی ندارم اما این افترشیو رو برادرم مصرف میکرد و راضی بود((اولی منظورمه))
این پست احتمالا کمکتون میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)