اون بستگي داره دانلود فقط زياد دارين يا مي خواين صفحه بازكنين با اعصاب راحت باز كنين. من كه 64 شاتل بودم ناراحتي اعصاب گرفته بودم!!!![]()
اون بستگي داره دانلود فقط زياد دارين يا مي خواين صفحه بازكنين با اعصاب راحت باز كنين. من كه 64 شاتل بودم ناراحتي اعصاب گرفته بودم!!!![]()
نه به جون خودم من فقط تو این پی سی میام و بلاگفا و یکی دو سایت دیگه
دوست عزیز هر صفحه ای که شما بز میکنید هر نوع فایلی که در اون لود میشود و یا هر آپلود یکه شما انجام میدهدی جزو ترافیک ماهانه می باشد.
ببینید دوستان؛
الان سرویس 3 ماهه 128 نامحدود خانگی، دقیقا میشه 51 تومن. (بدون احتساب هزینه را اندازی)
از طرفی هم من خودم که مصرفم خیلی زیاده، هر روز 100 مگ مصرف دارم. (این صد مگ هم فکر نکنم بیشتر بشه. شاید بعضی روزها بشه 120 مگ. در عوض بعضی روزها هم کمتر میشه)
در هر حال هر روز 100 مگ، برای سه ماه میشه 9 گیگ.
خب اگه بخوام با سرعت بالا بگیرم، میرم 512 با محدودیت 10 گیگ برای سه ماه میگیرم که میشه دقیقا 50 تومن. (1000 تومن هم کمتر از سرویس نامحدود 128)
اینطوری هم از سرعت بالا استفاده میکنم و هم هر اندازه که دلم میخواد وبگردی میکنم.
البته ببخشید از طرف خودم گفتمااااا.
موفق باشید
از نرم افزار های مدیریت حجم دریافتی و ارسالی در اینترنت که تو بخش درخواست نرم افزار می تونی درخواست بدی( یا خودت تو بخش نرم افزارهای اینترنتی بگردی پیدا کنی یا اینکه از نرم افزاری که تو تاپیک مقاللات در یکی از مقالات موجود است ) استفاده کن .اگر مصرفت زیاد بوده باید تنظیم کنی کم مصرف کنی اگر کم بوده که به شرکت زنگ بزن بگو.
100 مگ روزانه زیاد نیست من کم کم روزی 2گیگ دانلود دارم.
ولی اگر ببینی میتونی تحمل کنی و زیاد دانلود نکنی 100 درصد حجمی برات مناسب
دوست خوبم، من روزها اصلا دانلود نمیکنم.
تمام دانلودم رو میذارم برای شبانه.
میدونم 100 مگ خیلی زیاده. ولی مطمئنم که در وب گردی عادی، بیشتر از 150 مگ در روز نمیشه مصرف کرد.
چون ساعتها در وب هستم. سر جمع بای هر روز میشه 100 مگ.
خواستم یه مثالی بزنم برای اونایی که مثل من نمیتونن مصرفشون رو کم کنند. و علاوه بر اون، میخواهند سرعتشون بالا باشه.
از شما هم خیلی ممنونم.
موفق باشید![]()
یه سوال برای منی که وبگردیم فقط گشتن تو فرومها(مثل اینجاو شونصد فروم دیگه) هست به نظرتون حجمی 2.5گیگ کافیه؟ ینی روزی 85 مگ؟؟
از اول ابان سرویسم میشه Eco512!!!!!!!
از الان میترسم که کم بیارم ولی خوب الانی که 128 دارم بارها و بارها شده که تونستم خودمو کنترل کنم(با اینکه ترافیک مجازم 10گیگه)
خب! وبگردی من هم تقربا همونطوره.
ولی شما که میتونید مصرفتون رو کنترل کنید، روزی 85 مگ خیلی هم عالیه.
فکر کنم اگه 3 ساعت وب گردی کنید، حجم مصرفی تون میشه 85 مگ.
راستی! اگه 10 گیگ براتون اضافی هست، چرا پول اضافی میدین برا فضا (Host)؟
خوب ببین من شاتل دارم ماه اول اینطوری گرفتم اگه میخواستم از سرویسهای معمولی eco بگیرم باید 25تومن هزینه راه اندازی میدادم (خوب زورررمم میاد)
ولی در مورد 3ساعت فکر کنم بیشتر بشه ها؟؟
ینی من گاهی 5-6 ساعت وبگردی میکنم هنوز به 60 مگ به زور میرسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)