لینک زیر رو یه نگا بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر رو یه نگا بنداز
از کجا میتونم قیمت دقیقش رو گیر بیارم؟
چون در یکی از سایت ها 4gig رو زده بود 73 تومن.
ممنون
چیزی به اسم قیمت دقیق نداریم .
یه محدوده قیمت داریم که مشخصا اگه حضوری خرید کنی قیمت دقیقتر و بهتری خواهد بود. مخصوصا اگه از پایتخت خرید کنی.
عمر باتری بسیار بالا 55 ساعت.
کیفیت صدا جزو خیلی خوبهای بازار
کیفیت ساخت مناسب
امکاناتی رو که با این قیمت داره به زحمت تو پلیر دیگه ای پیدا کنی.
قیمت مد نظر شما!
مخلصیم
ببین همشهری
اول چندتا خواهش
فکر خرید پلیر از امیری و کادوس مادوسو اینا رو از سرت بیرون کن
اگه میتونی بودجهتو تا 1 ماه دیگه ارتقا بدی ته 100 منتظر بمون چون تو این محدوده قیمت پلیرها دو جبهه متوسط و خوب تقسیم میشن که مرز باریکی بینشونه که اگه بتونی بودجتو از این مرز عبور بدی میتونی انتخاب خوبی داشته باشه .....
کریتیو موزاییک ... کووان u5 اگه گیر بیاد ... و انتخاب های دیگه که اینا در صورت ارتقا بودجت محقق میشه![]()
سلام
اختلاف صفحه 16 میلیون با 262 هزار حین فیلم دیدن محسوس هست؟ به جهت مقایسه x-fi 2 و x-fi with wi fi پرسیدم
کلا یک مقایسه بین این دو محصول بکنید
من زیاد از پلیر سردر نمیارم فقط می خواستم ببینم بین zen stone plus با اسپیکر و T200 کدومش بهتره؟قیمت هر کدوم رو هم بگید.
فقط اگه ممکنه سریعتر بگید امروز می خوام برم بگیرم.
از T200 منظورت Creative MuVo T200 هست؟!
ببین دوست من هیچ کدوم از این دو مدل دیگه تولید نمیشه و تقریبا تو بازار نیست.
همیشه زیاد نیست چون مشخصات دیگه ای تو کیفیت هم اثر داره گاهی به چشم میاد گاهی نه. به نظر من ارزش اختلافش رو داره مخصوصا این که اندازه صفحه بزرگتر میشه. و صفحه لمسی میشه ولی خوب کیفیت هدفون بدتر میشه تو جدیده ظاهر نرم افزار کمی بهتر شده البته ظاهری که با آپدیت بدست میاد.
تو اینک زیر هم میتونی تفاوت های بیشتری رو ببینی:
تشکرهمیشه زیاد نیست چون مشخصات دیگه ای تو کیفیت هم اثر داره گاهی به چشم میاد گاهی نه. به نظر من ارزش اختلافش رو داره مخصوصا این که اندازه صفحه بزرگتر میشه. و صفحه لمسی میشه ولی خوب کیفیت هدفون بدتر میشه تو جدیده ظاهر نرم افزار کمی بهتر شده البته ظاهری که با آپدیت بدست میاد.
تو اینک زیر هم میتونی تفاوت های بیشتری رو ببینی:
من نیازهام یه مقدار عجیبه
استفاده از پلیر در حالت کلی جهت گوش دادن به فایل های زبان می باشد "که صدای شخص با محیطه" و با بیت ریت 64 می باشد یعنی پلیر نباید خیلی خاص باشد
از طرفی اگر بخواهم موزیک گوش بدهم و یا فیلم ببینم می خواهم کیفیت قابل قبول باشد - شاید سالی 3 بار هم فیلم نبینم ولی همان بار هم باید با کیفیت باشد.
موزیک هم به همین نحو. شاید ماهی 5 بار موزیک گوش بدهم ولی کیفیت بالا و وضوح صدا در همان 5 بار مد نظرم هست
تجربه قبلی از پلیر هم با mp860 ترنسند موزیک گوش دادم که صداش واقعا کم و مذخرف بود. - گوش من بسیار تیز و به صدا های ریز حساس هست
یک مدل کریتیو چندین سال پیش هم گوش داده ام. - اصلا نمی دانم کریتیو اصل بوده یا نه - سایز خیلی کوچکی داشت (مستطیلی شاید 3 سانتی متر یا کمی بیشتر طول با 3 یا 4 دکمه - یه چیزی تو مایه های e2 ولی با یک صفحه ریز) این مدل صدای قابل قبولی داشت و بلندی و وضوح صدا - آهنگ سنتی - قابل قبول بود
با انواع واکمن های گوشی های سونی اریکسون نیز گوش داده ام ولی کیفیت نداشته ان
با گوشی ان 95 8گیگ نوکیا کیفیت قابل قبولی داشتم ولی صداهای محیطی حتی درون اتاق شنیده میشد. بلندی صدا قابل قبول نبود - برای آهنگ های alternative
من بلندی در عین حفظ کیفیت می خواهم
نظر خودم روی j3 cowon و همین x-fi2 است. در ضمن با توجه به خواسته هایم نمی خواهم پول اضافه بدهم. یعنی اگر کیفیت محسوس افزایش می یابد j3 گزینه بهتری است (نه مثلا داشتن بدنه خاص!)
سلام دوستان
من یه MP3 player می خوام که ضبط صدای خوبی داشته باشه
چون بیشتر از ضبط صدا اونم برای تار و ستار و اینا میخوام استفاده کنم
یه سری رفتم دنبال sony px720 ولی دیگه تولید نمی شه و پلیر هم که نداره
حالا چی پیشنهاد میدید شما؟
Iriver ها ضبطشون بهتره یا سامسونگ یا سونی یا ...
حدود بودجه 70000 ولی 50000 بشه خیلی بهتره
ممنون از راهنماییتون
Last edited by mr.net; 29-08-2010 at 12:22. دليل: سلام نکرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)