زیاد وسواس به خرج نده جفتشون در یک حد هستند
اتصال دو کامپیوتر با وایرلس یا لن فقط فرقش تو باسیم و بی سیم بودن و تو بقیه موارد از نظر سرعت ترانسفر واشتراک فایل و... یکیه
زیاد وسواس به خرج نده جفتشون در یک حد هستند
اتصال دو کامپیوتر با وایرلس یا لن فقط فرقش تو باسیم و بی سیم بودن و تو بقیه موارد از نظر سرعت ترانسفر واشتراک فایل و... یکیه
دوستان، بعد از اینکه شایعاتی شنیدم در مورد اینکه ورود USRobotics از گمرک جمهوری اسلامی ایران ممنوع شده دست به کار شدم و هم از شرکت معزز "انفورماتیک گستر" و هم از فروشندگان مختلف که پرسیدم نتیجه آخر اینه:
حدود یه ماه پیش شایعاتی ایجاد شده مبنی بر اینکه در محصولات USRobotics شنود وجود داره.. این شایعه رو احتمالا شرکتای چینی اشغال فروشی (که اسامی تعدادیشون رو در نظرسنجی بالای صفحه میبینید) پراکنده کردن (مطمئنا برای اینه که میبینن با حضور مارک های معروف توی بازار ایران هیچ جایی نمیتونن داشته باشن) و از اونجایی که شرکتای آمریکایی هیچ جایی رو برای دفاع از خودشون توی ایران ندارن این افراد راحت میتونن هر تهمتی بزنن... به دلیل همین شایعات و رسوخشون به داخل نهادهای دولتی، سرانجام گمرک جمهوری اسلامی ایران واردات این برند رو ممنوع اعلام کرده و دیگه هیچ مدلی از این برند نمیتونه وارد ایران بشه...
از اونجایی که محصولاتی که شرکت "انفورماتیک گستر" (که تنها وارد کننده رسمی این برند تو ایرانه) فقط مودم های Dial-up و ADSL و کارت های شبکه این برند هستن و محصولات دیگه این برند هیچ کدومشون وارد نمیشدن (از قبیل تجهیزات متفاوت شبکه)، پس عقل عاقل حکم میکنه که در این محصولات هیچ داده ای برای شنود وجود نداره... اصلا داده هایی که از طریق اینترنت عبور داده میشن غالبا کدگذاری شده هستن و یه مودم چجوری میخواد اینهمه داده و اطلاعات رو شنود کنه خدا میدونه... در ضمن برندهای مشابه و حتی گنده تر آمریکایی دیگه ای هم در همه ضمینه ها (از قبیل همین مودم جات) توی بازار ایران ریختن و اگه قرار بر شنودی باشه اونا وضعشون مساعدتره....
اصلا خداییش اونایی که تو گمرک این شایعه رو شنیدن یه لحظه فکر کردن توی یه مودم چه چیزی ممکنه برای شنود وجود داشته باشه...؟؟؟؟؟؟!!!!!
لازم به ذکره که USRobotics یکی از زیر مجموعه های شرکت معظم و معزز و گنده 3com آمریکا هستش که یه چنان شرکتی عمرا دست به چنین کارایی بزنه... در ضمن از اونجایی که تمام محصولات آمریکایی از چین به دبی و سپس به تمام خاورمیانه فرستاده میشن (در واقع از چین به تمام دنیا حتی خود آمریکا... این کار رو همه شرکتای آمریکایی الان میکنن) پس یعنی تمام دنیا خبر ندارن اینجا شنوده و ایران میدونه... برید گمشید بابا...
اگه کار پاپوش چینی چینیا باشه احتمالا چنین سناریوهایی بر سر برندهای دیگه آمریکایی از جمله Cisco (همون Linksys) و بقیه هم اجرا میشه...
احتمالشم هستش که یه نفری یه کرمی با استفاده از یکی از محصولات این برند ریخته باشه و از روی اون کرم این قضییه پیش اومده (منظورم از کرم، شنوده)...
به هر حال اگه دنبال محصولات USRobotics هستید بهتره زودتر دست به کار شید چون مدتیه دیگه وارد نشده و اینایی که تو بازارن دیگه آخریاش هستن و دیگه ته دیگ هستش... باید بازار ایران و فروشگاه های لاوان و پایتخت و رضا رو زیر و رو کنید تا بتونید پیدا کنید... دیگه آخراشه...
لعنت به اینا...![]()
Last edited by Cleeev; 29-12-2008 at 17:28.
دوستان عزیز مودم من smc وایرلس هست.چجوری میتونم روی وایرلسش پسورد بذارم؟
Last edited by soroush1362; 30-12-2008 at 15:31.
ممنون
امروز زنگ زدم شاتل گفتم USRobotic و Linksys چطوره ؟ همچی آژیرشون در اومد که انگار جن دیدن
گفتم خودم شبکه کار کردم و زیاد مزاحمتون نمیشم. آخرش گفت بعضیا تونستن وصل شن و تو سرعت تاثیری نداره ولی dc و اختلال زیاد دارن !
بعد زنگ زدم پایتخت دالای کامپیوتر واسه asus ، گفت ما خودمون از شاتل داریم و داریم از "linksys war200g" استفاده می کنیمآخ هم نگفته و مثل ساعت داره کار میکنه از 9 صبح تا 9 شب !!!!
ولی میگفت برد Asus بیشتر از linksys هستش. البته فعلا هیچ کدوم رو نداشت و گفت هفته بعد ( خود فراژه هم که مرکز پخشه گفت جنسمون تو گمرکه و هفته بعد میآد ).
1) AM604g رو میگفت 110 تومن و Wag200g هم 95 تومن. چطوره؟
2) از بس cleeev عزیز تبلیغ کرده نمیشه usr رو بیخیال شد. نظرتون چیه؟ Asus -Am604 or Usr-9108 or linksys-wag200 ( or WRT540g
(با توجه به اینکه دیگه واسه usr گارانتی رسمی ( انفورماتیک گستر ) رو نداریم و باید با گارانتی متفرقه بگیریم؟ ریسک نیست؟ )
3) البته با سرعت نفتی ایران ، تو سرعت قطعا فرقی ندارن ولی از نظر مسافتی چون خونه دوبلکسه با کدوم میشه همه جه رو پوشش داد ؟
البته با 20 تا 30 درصد اضافه قیمت!به هر حال اگه دنبال محصولات usrobotics هستید بهتره زودتر دست به کار شید چون مدتیه دیگه وارد نشده و اینایی که تو بازارن دیگه آخریاش هستن و دیگه ته دیگ هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم بالا؟
اینا چرا به امارات شک نمیکنن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تبلیغ کجا بود... همشون review بودن... به نظر من Linksys رو بگیر... محصولات USRobotics و همه شرکتای دیگه از جمله Linksys اگه ازشون مطمئن نباشی که واقعی هستن بهت میندازن... توی بازار ایرانم پر شده از ریمارک ها و غیره این برندها... اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که توی ایران محصول بی پدر مادر بگیری تا در آینده پشیمون بشی...
در ضمن یادت نره: Linksys اصل در ایران فقط با گارانتی شرکت "ساخت سیستم" : sakhtesystem.com
اون که آره... مطمئنا
بالا بالا بالا بالا... ااا بپا نیفتی... گفتم اون بالا نه اونقدر بالا....
عرب پرست بودن آقایون...
![]()
Last edited by Cleeev; 29-12-2008 at 17:44.
نقل قول از سایت کیبرد آزاد:
گزارش خبرگزار تابناک از روش جاسوسی جدید علیه ارگانهای دولتی و نهادهای امنیتی
جمعه 14 نوامبر 2008, بوسيله ى جادی
از تابناک براتون نقل میکنم. محض خنده:
نفوذ تجهيزات جاسوسي به سازمانهاي دولتي كشور
كد خبر: ۲۰۹۵۴ تاريخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۰ مهر ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۲۵۳۸۹
كمكاري و سهلانگاري نهادها و ارگانهاي مسئول، سبب شده است تا استفاده از دستگاههاي الكترونيكي و مخابراتي مشكوك با قابليت فرستادن اطلاعات به شركتهاي سازنده در ادارات و سازمانهاي دولتي متداول شود.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، در همين زمينه، از چندي پيش، يكي از برندهاي معتبر سازنده دستگاههاي مخابراتي و مودمهاي رايانهاي، اقدام به نصب تجهيزات الكترونيكي پيچيده در محصولات خود كرده است تا همه اطلاعات دريافتي و ارسالي از سوي اين مودم، با عمليات ويژه به شركت سازنده فرستاده شود و حتي اطلاعات موجود در حافظه اين كامپيوترها نيز تخليه و ارسال ميشود.
اين در حالي است كه به رغم تذكر نهادهاي مسئول، اين نوع مودم، تنها از يكي از سازمانهاي بزرگ دولتي جمعآوري شده و همچنان شيوع استفاده از آن كه به دليل قيمت پايين و قابليت بالا، بسيار جذاب است، در بسياري ارگانهاي دولتي و حتي برخي نهادهاي امنيتي به چشم ميخورد.
بايد خاطرنشان كرد كه مودمهاي شركت «يو.اس...» سازنده انواع بيسيم كه در اينترنت پرسرعت (adsl) و همچنين مودمهاي خانگي (dial-up) مورد استفاده بوده، غالبا از نوع external (خارج از رايانه) مورد استفاده قرار ميگيرد و بازار اصلي فروش اين محصولات در كشورهاي حوزه خاورميانه و جهان سوم است.
اين در حالي است كه پيش از اين، گزارشهايي مبني بر ورود محمولههاي بزرگ گوشي تلفن همراه از عراق و با همكاري نيروهاي آمريكايي به كشور دريافت شده بود كه با قيمت كم، اما قابليت جاسوسي از مكالمات و اطلاعات فرد دارنده گوشي در ايران توزيع شده بود.
------------------------------------------------------------------
شرکت مورد نظر که بدون شک us robotics است که برای سالها پیشرو ساخت مودم در جهان بوده. خبر هم ساخته تابناک که متاسفانه نمیدونم خبرنگارش از کجا این اطلاعات رو کسب کرده (: اصولا نیازی به حرف زدن نیست ولی مینویسم که ننوشته نمونم (:
اولا که اگر قرار باشه مودم من کل اطلاعات کارهای من رو به یک مرکز جاسوسی هم بفرسته، پهنای باندم نصف می شه و مخابرات هم میبینه که از کل ترافیک نصفش داره به یک مقصد خاص میره. در عین حال مودم به حافظه کامپیوتر من دسترسی نداره (: و از اون بامزهتر اصولا مودم اطلاعات به دردبخوری از فعالیت من در اینترنت هم نداره. وقتی من ایمیل میخونم، وقتی به جایی لاگین میکنم و ... اطلاعات در سطح سیستم عامل کدگذاری شدهاند و بعد به مودم داده میشوند و مودم کار خاصی روشون نمیکنه و فقط میذارتشون روی سیم.
در مورد تلفن هم خوبه بپرسیم «چطوری؟» فرض کنید شما میخواهید یک موبایل بسازید که مکالمات مهم بقیه رو منتقل کنه به دشمن! دشمن کجاست؟ نزدیکترین جاش تو خاک عراقه. به شکل منطقی تنها راه اینه که موبایلی که دست شماست، یک فرستنده چند صد کیلومتری هم باشه که مکالمات رو علاوه به آنتن نصب شده توسط سرویس دهنده در ایران، تا خاک عراق هم مخابره کنه! این حتی توی فیلمهای جیمزباند هم پیاده سازی نشده (: اوه.. مگر اینکه خبرنگار عزیز معتقد باشه که سر هر چهارراه یک آنتن نامریی توسط دشمن نصب شده که موبایل اطلاعات رو علاوه بر آنتن اصلی به اون هم بده. در نهایت تنها چیزی که لازمه یکسری کاماندو است که هر چند ساعت یکبار به همه دکلهای سر همه چهارراهها سرکشی کنند و اطلاعات ذخیره شده رو به مقر فرماندهی دشمن برسونند و فایلهاش رو پاک کنند تا جا برای جاسوسی ساعت بعد باز بشه.
معلوم شد شایعه از کجا اومده... از سایت محترم ... تابناک که همیشه در این ضمینه ها در همه ضمینه های کشوری و لشکری پیشتازه و زده رو دست کیهان توی شایعه پراکنی الکی..........
فکر کن با یه مودم dial-up اکسترنال (خارجی) USRobotics (همون مدل خوشگله) آمریکا تمام اطلاعات کامپیوتر شما و تمام اطلاعات کامپیوترای دولت رو برده واسه خودش....![]()
![]()
اون مدل خوشگله :
این یارو تابناکیه حتی نمیدونسته چی مینویسه... کجا مودمای USRobotics ارزونن...؟؟؟ مودمای dial-up ش که به خاطر امکانات بالاشون همه بالای 40 هزار تومنن... مودمای ADSL شم که جزو گرونا حساب میشن... اصلا این یارو خواسته یه چیزی از نوع کیهانی نوشته باشه واسه صفحه پر کنی... چرندیات محض.............
درضمن کاملا با کیبرد آزاد موافقم
اینم لینک این خبر موثق:
برید هر چی دل تنگتون میخواد بهش دری وری بگید... بیسواد... یکی نیست بگه وقتی چیزی در مورد چیزی نمیدونی برای چی شایعه میسازی که یه جماعتی بی USRobotics بشن... :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Cleeev; 29-12-2008 at 19:01.
ميخاستم ببينم ايا تمام اطلاعات در داخل مودمها شبيه هم هستند؟
يا شركت يه شركت فرق داره؟
اين vci يعني چه؟ معني كاربرد شو بگين
ممنون
اغلب مودمهاي adsl قابل تنظيم هستند البته صفحه تنظيمات انها با هم كمي تفاوت داره
vci يه پارامتر مخابراتي مربوط به شركت ارائه دهنده خدمات هست
شرمنده Cleeev جان، یادم نبود کلمه تبلیغ تو فروم جیزززه! از راهنمائیت ممنون.
یا فردا linksys رو از ساخت سیستم میگیرم یا هفته بعد AM604g رو از دالای ( فراژه ) . بعید میدونم این دوتا تقلبی بدن.
راستی:
یه سر رفتم دنبال "ساخت سیستم" واسه linksys به مطلب زیر برخوردم که از مدیرانش بود که میتونیم این روهم کنار شاهکار عزیزان (( ممنوع شدن ورود usrبه ایران )) قاب کنیم بزاریم تو افتخارات ملی :
"جالب است بدانيد هم اكنون تعرفه مودم ADSL در ايران 80 درصد تصويب شده و اين در حاليست كه هيچ توليدكننده داخلي روي توليد اين محصول در كشور كار نميكند و تمام مودمها از خارج به داخل وارد ميشود! اين تعرفه غيرمنطقي موجب شده كه اين سختافزار با قيمتي بسيار بيشتر از آنچه بايد، به كاربران عرضه شود. بنابراين در پايان كاربران اصليترين بازنده در اين دادوستد خواهند بود."
منبع :فکر کنم خود دولت هم از دست ما ملت ایران ذله شده. هرچی فشار میآره جیکمون در نمیآد. تازه بازم میخریم و دنبال USR هم می گردیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم هممون گرم . . .![]()
هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)