تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 198 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میدونی که بغیر از Mana Clash (اونم در شرایط خاص) بالاترین دمیج بازی مال Arrow of Slaying ـه
    مطمئنی . پس final blow چی ؟ تازه توی Awakening یه تلنت واسه روگ میلی داره اونهم رکورد شکنه . من با للیانا تونستم فوقش 256 دمیج بزنم . ولی با این تلنت جدیده تونستم همون دارک اسپاون توی awakening رو که حرف میزد رو با یه ضرب که 263 دمیج وارد کرد بکشم . البته باید خون حریف از یه در صدی کمتر باشه . در کل به عنوان یه ضربه مرگ کار میکنه .

واسه اون مود هم که همون که گفتم رو من استفاده میکنم . cooldown revison فکر کنم اسمش بود . البته واسه همه تلنتهایی کار میکنه که فعال میشن و میمونن که اگه در یه شرایط خاص مثل تعویض اسلحه و ... غیر فعال بشن بتونی سریع فعالشون کنی .

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

مطمئنی . پس final blow چی ؟ تازه توی Awakening یه تلنت واسه روگ میلی داره اونهم رکورد شکنه . من با للیانا تونستم فوقش 256 دمیج بزنم . ولی با این تلنت جدیده تونستم همون دارک اسپاون توی awakening رو که حرف میزد رو با یه ضرب که 263 دمیج وارد کرد بکشم . البته باید خون حریف از یه در صدی کمتر باشه . در کل به عنوان یه ضربه مرگ کار میکنه .

واسه اون مود هم که همون که گفتم رو من استفاده میکنم . cooldown revison فکر کنم اسمش بود . البته واسه همه تلنتهایی کار میکنه که فعال میشن و میمونن که اگه در یه شرایط خاص مثل تعویض اسلحه و ... غیر فعال بشن بتونی سریع فعالشون کنی .
    آره مطمئنم. Final Blow و Mana Clash فقط تو شرایط خاص عمل میکنن. Mana Clash بستگی به مانای میج های دشمن داره و Final Blow هم به fatigue که معمولا اونقدر بالا نیست که بتونه رکورد بزنه.

للیانا با کمان مارژلین که مخصوص خودشه با dex بالا و Master Archer که Arrow of Slaying رو تقویت میکنه به فلمث 560 تا دمیج زد!

اما تو Awakening شرایط فرق میکنه چون لول دشمنا رفته بالا. مثلا دیدم Mana Clash بیشتر از 2000 تا دمیج زد به یکی!!!!
    Heart Seeker هم که مال روگ هست خیلی دمیجش بالاـه ولی بیشترین دمیجی که زد یخورده کمتر از 400 بود.

یه مد هم پیدا کردم که cooldown تلنت های رنجر رو 0 میکنه و به بقیه اسپل ها و تلنت ها کاری نداره. خوشم نمیاد چیزی بهم بریزه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره مطمئنم. Final Blow و Mana Clash فقط تو شرایط خاص عمل میکنن. Mana Clash بستگی به مانای میج های دشمن داره و Final Blow هم به fatigue که معمولا اونقدر بالا نیست که بتونه رکورد بزنه.

للیانا با کمان مارژلین که مخصوص خودشه با dex بالا و Master Archer که Arrow of Slaying رو تقویت میکنه به فلمث 560 تا دمیج زد!

اما تو Awakening شرایط فرق میکنه چون لول دشمنا رفته بالا. مثلا دیدم Mana Clash بیشتر از 2000 تا دمیج زد به یکی!!!!
    Heart Seeker هم که مال روگ هست خیلی دمیجش بالاـه ولی بیشترین دمیجی که زد یخورده کمتر از 400 بود.

یه مد هم پیدا کردم که cooldown تلنت های رنجر رو 0 میکنه و به بقیه اسپل ها و تلنت ها کاری نداره. خوشم نمیاد چیزی بهم بریزه.
    مطمئنی مودی یا تقلبی چیزی نزدی ؟ من با للیانا با arrow of slaying تونستم 256 تا بزنم . دیگه دو برابرش خیلی زیاده . تازه معمولا تیرش هم خطا میرفت . یه بار فقط تونستم همونو بزنم . دکسش که بالا بود تقریبا 60 . ولی دیگه اینقدر خیلی زیاده .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

چند بار بگم از مود و تقلب بدم میاد تو بازی.

فرمول Arrow of Slaying اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی مثلا اگه طرف دو لول از تو پایین تر باشه چیزی حدود 150 تا دمیج بیشتر بهش میزنی. درسته که dex و cun و دمیج خود کمان خیلی مهمه ولی تفاوت لول بین کارکتر و دشمن بیشتر تاثیر داره.

ادیت: راستی یه چیز دیگه. میدونی که Lethality چیکار میکنه... من به للیانا همیشه Lethality رو میدم چون وقتی رومنس میکنی cunning میگیره. واسه همین دمیج کمانش با dex و cun میره بالا که تو اون فرمول دمیج Critical Hit damage رو میبره بالا.
    Last edited by behrad66; 20-09-2010 at 08:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم تا حالا واسه شما اینجوری شده یا نه ولی توی بازی یه حرکت اکروباتیک زیبا از واردن و الیستر دیدم . هم زمان یه Ogre به دست دو نفر کشته شد .

اگه دقت کنین دو نفر روی Ogre هستن . یکی الیستر با زره جاگرنات و من هم توی الیسترم با Dalish Armor .
    تازه قبلش خیلی قشنگ تر بود . موقعی که هر دوتا میپرن روی سر Ogre صحنه جالبی شده بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بدبختا انقدر ذوق کردن یه اگر سفید کشتن که نمیدونستن چیکار کنن.

در ضمن میبینم هنوز داری با روگت میری. دست بردار از این کارکتر غیرمنطقی. آخه اینم شد کارکتر؟ تا دشمن میاد تکون بخوره از صفحه روزگار پاک میشه!!

من که الان با آرشرم خیلی حال میکنم. البته این دفعه اول رفتم Circle Tower بجای ردکلیف واسه همین تو Fade یک کم اذیت شدم ولی بعدش رفتم پیش دیلیش ها و خیلی راحت با کمانی که از Iron Bark ساخته میشه تونستم جنگل رو رد کنم. البته قرار نیست فعلا برم تو Ruins. انصافا خیلی اونجاش سخته.

الانم که لول گرفتم Coercion دادم تا تو ردکلیف راحت بتونم همه رو راضی کنم بیان کمک و شمشیر بابای پسره رو هم بگیرم.

یه دفعه آرشر برو میفهمی چقدر باحاله. سخته و شاید اولش زیاد بهت نچسبه ولی یواش یواش جون میگیره و جذاب میشه. کلا جذابیتش به اینه که باید زحمت بکشی تا بشی یه گری واردن درست و حسابی.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بدبختا انقدر ذوق کردن یه اگر سفید کشتن که نمیدونستن چیکار کنن.

در ضمن میبینم هنوز داری با روگت میری. دست بردار از این کارکتر غیرمنطقی. آخه اینم شد کارکتر؟ تا دشمن میاد تکون بخوره از صفحه روزگار پاک میشه!!

من که الان با آرشرم خیلی حال میکنم. البته این دفعه اول رفتم Circle Tower بجای ردکلیف واسه همین تو Fade یک کم اذیت شدم ولی بعدش رفتم پیش دیلیش ها و خیلی راحت با کمانی که از Iron Bark ساخته میشه تونستم جنگل رو رد کنم. البته قرار نیست فعلا برم تو Ruins. انصافا خیلی اونجاش سخته.

الانم که لول گرفتم Coercion دادم تا تو ردکلیف راحت بتونم همه رو راضی کنم بیان کمک و شمشیر بابای پسره رو هم بگیرم.

یه دفعه آرشر برو میفهمی چقدر باحاله. سخته و شاید اولش زیاد بهت نچسبه ولی یواش یواش جون میگیره و جذاب میشه. کلا جذابیتش به اینه که باید زحمت بکشی تا بشی یه گری واردن درست و حسابی.
    از کجا فهمیدی کاراکترم روگه . این عکس مال اخرای بازی بود که چند روز پیش تموم شد . الان دارم با یه واریور اسلحه سنگین میرم که رسیدم رد کلیف .
    من یکی که خوشم نمیاد یه بار برم جای الفها و یه بار جای دیگه و .... . بازی باید طبیعی باشه . یعنی وقتی میری پیش الفها باید تا اخرش بری . کلا من بازی توی نرمال هم ساده دیدم . خیلی عجیبه . فکر کنم پچ 1.04 که نصب کردم بازی ساده شده وگرنه توی همون ورژن یک خیلی توی نرمال سخت بود واسم . این دفعه هم دارم بازی رو بدون مود میرم . البته غیر از مودهای ظاهری مثل no aura . این دفعه شخصیتم خشنه . هر چند مخالف شخصیت خودمه و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی میخوام ببینم نتیجه خشونت چی میشه .
    تصمیم هایی که دارم :
    توی الفها طرف زاثریان رو میگیرم
    با چنتری مخالف باشم
    maker رو خیلی قبول نداشته باشم
    طرف موریگان باشم
    توی ارزامار طرف بیلن رو بگیرم
    توی انویل طرف برانکا باشم
    خاکسترا جاشونو لو ندم و جنویتی رو بکشم
    توی لندزمیت لوگین رو نکشم
    انورا شاه بشه
    از اخرم خودم ارچ دیمون رو بکشم و بمیرم
    Last edited by Gregar; 20-09-2010 at 22:15.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا من تازه شروع کردم.یه Rogue Archer ساختم.اول از همه این Tamlen زندست یا مرده؟(الف هستم!)
    بعدشم این بازی روند داره یعنی هی خودش ادامه میده داستانو یا نه خودمون باید بریم کوئست بگیریم؟آخه تو WOW میتونیم راهو ادامه ندیم میتونیمم بدیم و کوئست ها رو بریم.این بازی چه جوریه؟خودش منو طبق داستان پیش میبره؟
    ___
    اون اول کار خیلی حال داد!3تا هیومن پیدا کردیم گفت چیکارشون کنیم در جا گفتم 3 تارو بکشیم بخندیم دور هم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا من تازه شروع کردم.یه Rogue Archer ساختم.اول از همه این Tamlen زندست یا مرده؟(الف هستم!)
    بعدشم این بازی روند داره یعنی هی خودش ادامه میده داستانو یا نه خودمون باید بریم کوئست بگیریم؟آخه تو WOW میتونیم راهو ادامه ندیم میتونیمم بدیم و کوئست ها رو بریم.این بازی چه جوریه؟خودش منو طبق داستان پیش میبره؟
    ___
    اون اول کار خیلی حال داد!3تا هیومن پیدا کردیم گفت چیکارشون کنیم در جا گفتم 3 تارو بکشیم بخندیم دور هم!
    خوب خشونت از همون اول بازی هم جای خودش رو داره
    داستان خودش با انجام Main Quest ها پیش میره و کوئستهای فرعی بعضیهاشون توی داستان تاثیر دارن . شما میتونید بسته به انتخابهایی که بعضی مواقع انجام میدید داستان رو عوض کنید که نتیجه اش رو از اخر میبینید .
    البته داستان کلی تقریبا یکی دو ساعت اول بستگی به Race ای که برداشتید با بقیه Race ها فرق میکنه . مثلا اگه انسان بردارید ابتدای داستان شما یه اشراف زاده اید که تمام این داستان های ابتدایی به یه جا ختم میشه که از اونجا به بعد داستان واسه تمام Race ها تقریبا یکیه . یعنی از اونجا که وارد استاگار میشید .
    کوئست هایی هم که خودت قبول میکنی که انجام بدی هم بیشتر جنبه درامد زایی داره و بیشترشون مربوط به داستان نمیشه .
    راجع به این تملن هم وقتی رفتی به منم بگو اخه من هر وقت دیلیش الف رفتم تا همونجا که میخوان برن دنبالش رفتم ولی ول کردم .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

از Rogue Archer خوشم نیومد!میشه آموزش ساخت Rogue معمولی بدید؟طریقه ی پوینت گرفتن و تلنت ها و spec ها و ...
    __
    اون تملن من الآن تا جایی رفتم که با یه زنه رفتیم دنبالش بعد duncan رو دیدیم آینرو شکوند بعد هم بهمون گفت تملن حتما مرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •