بالاخره ما تکلیفمون چیه؟
بریم بخریم این گوشی رو؟
دیگه قطعا مشکل باتریش حل شد؟
بالاخره ما تکلیفمون چیه؟
بریم بخریم این گوشی رو؟
دیگه قطعا مشکل باتریش حل شد؟
باتری من الان 3 4 روزه که درسته![]()
من screencapture و بستم و power saving و خاموش کردم فکر نمیکنم کار سختی باشه
به نظر من با خیال راحت برید بخریدو حالشو ببریدبه مایکروتلم بگید که مشکل باتریش از چیه
![]()
جالبه هی داره گرون تر میشه دو هفته پیش 8گیگش 480 بود با گارانتی میکروتل امروز قیمت کردم همون 8 گیگ با گارانتی مایکروتل
510 تومن !
مثله اینکه خیلی کم شده !!!
من این گوشی رو خریدم و امروز اومدن یه پست انفجاری بدم !
برای حل این مشکل:
1.پاور سیوینگ رو خاموش کنید
2.گوشی رو به ورژن جدید ( فک کنم 4 بود) آپدیت کنید(در صورت امکان اگه آپدیت بشه بهتره نشه هم زیاد موردی نیست ولی آپدیت کنید 100% جواب میگیرین)
3.بذارید شارژ گوشی خالی بشه تا جایی که خاموش بشه مثلا آهنگ بذارید پخش شه برای خودش
4.گوشی حالا خاموش شده
5.گوشیو بذارید شارژش فول بشه (توجه وسط شارژ برقو قطع نکنید لطفا)
6.شارژش که فول شد گوشیو روشن کنید
7.از گوشی سالم لذت ببرید
لطفا امتحان کنید نتیجرو بگید(اینو یادتون نره من نیاز دارم بدونم کاری که من برای چند نفر کردم و جواب داد برای شما هم جواب میده یا نه)
در ضمن ممکنه تا مر حله 2 گوشی درست بشه!
سلام دوستان من این گوشی رو قبل از عید خریدم از علائدین از گرونترین جای ممکن در ایران(مغازه ارتباط گستر بابک که همه گارانتیا رو داره خریدم 545000 در صورتی که خود مایکروتل میداد 525000 تومان) باطری گوشی روز به روز بهتر شد ومشکلیم نداره توی یک استفاده معمولی تا 2روز دوام میاره تازه اگه زیاد از دوربینش که باطری رو می خوره استفاده نکنی تا 3روز روی شاخشه(من3gغیر فعال کردم)
در رابطه با گارانتی هم بگم من می خواستم اول گوشی رو از دبی با گارانتی بخرم که اگه گوشی مشکلی پیدا کنه حتی سخت افزاری اونو تعمیرش میکنن یا اگه نتونستن گوشی رو تعویضش میکنن ولی به پول ایران که حساب کردم باید 700000 تومان پیاده می شدم اولن که من همچین پولی نداشتم اگرم داشتم حاضر نبودم بدم پس نتیجه اینکه با این پولی که ما میدیم انتظار همچین گارانتی هاییرو نباید داشته باشیم
من خودم از طرفدارای تعصبی نوکیا بودم ولی واقعا یه چیزی رو که فهمیدم این که نوکیا هیچ گوشی رو کامل بیرون نمیده هر موبایلش یک جاش میلنگه هر کس می خواد گوشی بخره این گوشی واقعا سالاره ومثل گوشی های تاچ نیست که با یه زمین خوردن دار فانی را وداع گوید در خریدنش تردید نکنید وحتما از جای معتبر بخرید
یه سوال هم داشتم که چه جوری میشه در هنگام بازی فیفا تصویرو افقی کنی با شتاب سنج نمیشه توی اپشنم پیدا نکردم خیلی ممنون
خب با توجه به رفع شدن 100% مشکل باتری، منم امروز میرم سفارش بدم تا شنبه واسم یه دونه بیارن!
فقط چندتا سوال دارم که باید بهم جواب بدین:
1.گوشی رو با ضمانت نامه بگیرم یا بدون ضمانت؟
2.از کجا گوشی اصلی(کره ای) رو از بدلش(چینی) تشخیص بدم؟
منظورم اینه که گوشی کره ای چه عبارتی پشتش نوشته؟
پشت باتریش چه عبارتی نوشته؟
3.آیا روشی واسه این گوشی هست که بفهمیم گوشی چقدر باهاش کار شده؟(برای اطمینان از نو بودن گوشی)
مثل کد #92702689#* برای گوشی های نوکیا!
1-گارانتیش که خیلی گرون نیست به نظرم با گارارنتی بگیری بهتره
2-من تا حالا چینیشو ندیدم. پشت گوشی نوشته made in korea by samsung پشت باتری cell made in korea finished in china
3-من الان این کدو زدم نوشته life timer : 000002:52
اگه با گارانتی بگیری که نباید اصلاً جعبش باز شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)