setting>general>about
setting>general>about
خب هر وقت سوال عوض شد و کسی نیاز داشت بگه تا من یا دوستان دیگه پاسخ جدید رو بذاریم.
بچه ها از کجا کیس برا دستگاه بگیرم؟
رفتم علا الدین همش واسه ای فون بود
واسه ای فون به ای تاچ میخوره؟
هرروز خش پشت دستگاه بیشتر میشه
کمک لطفا
چه جوری روی ایپادم اهنگ بریزم؟؟ چه جوری برنامه بریزم روش؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید یا یه لینک که ساده گفته باشه بدید...
جیلبریک شده..اکانت ایتونزم دارم
چند تا بازی از توی apple store ریختم روش . حالا مثلآ بخوام یکیشو پاک کنم چی کار باید بکنم؟؟
واقعا ممنون. خیلی حرکته قشنگیه.![]()
تو پایتخت هر مغازه ای حدااقل یک مدل برای آیپاد تاچ داره. فقط حواست باشه حتما برای تاچ نسل سوم باشه. روس پکیجش می نویسند. نسل سوم کمی باریکتره.
شما از بالای ایتونز گزینه file رو بزنید بعد add folder or add files رو بنابه انتخابت کلیک میکنی و موزیک رو تو library ادد میکنی ... بعد پلی لیست میسازی از تو ایتونز و بعد اهنگ های تو library رو تو پلی لیست میکشی ...
بعد ایپادو وصل کن به ایتونز برو به سربرگ summary/music رو اسم پلی لیست در اون صفحه تیکش رو بزن بعد sync کن ...
...........
دستت رو روی ایکون نگه دار تا تکون بخورن برای برنامه ها یه ضربدر ظاهر میشه که میتونی روش کلیک کنی و برنامه رو پاک کنی .
سلام دوستانصدای اسپیکر ipod کمه و کیفیتش هم وقتی زیاد میکنی خیلی بد میشه ؟؟؟( چون مال من اینطوریه )بلندی صداش در حد n85 نیست درسته ؟؟؟
سلام
اسپیکر اپل اصلا جالب نیست
نترس دستگا هت مشکلی نداره
اینکه گفتی نقطه ضعفه !!!
باتریش چطوره چقدر شارژ در حالت بازی و ویدیو نگه میداره و در کل چقدر ؟؟؟
(چند ساعت؟؟؟؟)
هر وقت وصلش میکنم به کامپیوتر شارژ میشه راهی است که هر وقت خواستم فقط شارژ بشه ؟؟؟(توی عمر باتری اثر داره؟؟؟؟)
ویه سوال دیگه برای چی با ایتونز بکاپ میگیرن ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)