اول اینکه دوربینش واقعا 5 مگا پیکسل نیست و خیلی کمتره . دوم اینکه قطعات به کاربرده شده اش خوب نیستند . سوم و مهم تر از همه اینکه قبلا 200 تومنی گرانتر بود اما به دلایل بالا فروش نمیرفت برا همین قیمتشو پایین آوردند .
اول اینکه دوربینش واقعا 5 مگا پیکسل نیست و خیلی کمتره . دوم اینکه قطعات به کاربرده شده اش خوب نیستند . سوم و مهم تر از همه اینکه قبلا 200 تومنی گرانتر بود اما به دلایل بالا فروش نمیرفت برا همین قیمتشو پایین آوردند .
G700 چطوره نسبت به G900 بهتره؟؟؟؟؟؟
کلا هیچ کدوم به اندازه گوشی ها همنوعشون خوب نیستن ولی به هر حال جی 900 امکاناتش از جی 700 بیشتره مثلا جی 900 : دوربینش بهتره _ فوکوس اتوماتیک و حالت ماکرو داره _ وایر لس داره _ زوم 16 برابر اپتیکال داره _ اسکن کارت ویزیت داره . ولی جی 700 نداره .
چرا اينقدر ناراحتي؟
دنيا که به آخر نرسيده.يه راه داري.
اول کار بايد برنامه ي فارسي رو روش نصب کني.اگه فايلش رو نداري بهم يه ايميل بزن برات آپلودش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد کافيه بري توي منوي جنرال و زبون گوشي رو فارسي کني.گوشي ري استارت ميشه.بعد که روشن شد ميتوني فارسي تايپ کني.
اما يادت باشه.اونوقت اين مشکل رو با زبون انگليسي داري.اين اول.
دوم اگه از منوي فارسي هم خوشت نمياد مجبوري باهاش بسازي.
ببخشید من یه کم گیج شدم شما که گفتید دوربین G900 خوب نیست!!!!!!
یعنی دوربینش از 3.2 بهتره؟؟؟
دوربین جی 900 از 3.2 یی ها بهتره ، من جی 700 نداشتم ولی فکر کنم که اونم دوربینش از 2 مگا پیکسلیا بهتره ، بهر حال از اونجایی که یکی از دوستام جی 700 دارخ ، اونطوری که من دیدم دوربین جی 900 بهتره ، تنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره .به طور کل اینا گوشی های خوبی از کار در نیومدن .
اگه میخوای بخری بهتره یکی از سری دبلیو برداری .
![]()
دوربین جی 900 از 3.2 یی ها بهتره ، من جی 700 نداشتم ولی فکر کنم که اونم دوربینش از 2 مگا پیکسلیا بهتره ، بهر حال از اونجایی که یکی از دوستام جی 700 داره ، اونطوری که من دیدم دوربین جی 900 بهتره ، تنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره .به طور کل اینا گوشی های خوبی از کار در نیومدن .
اگه میخوای بخری بهتره یکی از سری دبلیو برداری .
![]()
سلامتنها مزیت جی 700 به جی 900 اینه که لرزش گیر تصویر داره
g900 هم لرزشگیر داره دوست من
براي فارسي تايپ کردن دوستان ميتونن از کيبرد مجازيه فارسي که در سايت خودمون هم هست استفاده کنن.
نمیدونم والا تو مجله اینطور نوشته بود ، اگه واقعا اینطور باشه جی 900 بهتره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)