تو گوگل سرچ میکردی پیدا میکردی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو گوگل سرچ میکردی پیدا میکردی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سایتها یا کار نمیکنه یا درست نشون نمیده متاسفانه....
-------------
کسی میدونه چطور میشه به کشوری که از اونجا داره اون ایدی چت میکنه با ما کجاست؟یعنی من الان ایران هستم طرف بتونه بفهمه از کجا چت میکنم؟(در حالی که تو قست کشور زده باشم امریکا)؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟
در قسمت رومها اين اعداد بيانگر چي هستن:
XXXXXXXXXX(34)
[w123]
سلام
قبل از انتخاب روم در قسمت سمت چپ معنی هر کدوم رو نوشته.
اگه منظورت همون Invisible هست از سایت زیر میتونی برسی کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی بخوای وارد روم بشی اونجایی که asia رو انتخاب میکنی و هنوز وارد نشدی سمت چپ دقیقا توضیح داده که اینا چی هستن
چطور میشه فهمید کشور واقعی ایدی مورد نظر کجاست(در صورتی که تو قسمت تنظیمات الکی زده باشه)؟یعنی من الان ایران هستم طرف بتونه بفهمه از کجا چت میکنم؟(در حالی که تو قست کشور زده باشم امریکا)؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟
Last edited by ardavan_2008; 21-12-2009 at 12:05.
سلام دوستان....من با yahooo messenger 10 به مشکل برخوردم.....وقتی یه اکانت یا ویندوز جدید میزنم و نصبش میکنم براحتی میشه sign in کرد اما بعد از گذشت چند روز همینجوری خود به خود وقتی میخوام sign in کنم این ارور رو میده:
به نظر شما مشکل از چیه؟....لطفا راهنمایی کنید.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)