تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 196 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب کاربری در مورد استفاده از محصول کاسپراسکای، جویای نظر شدند و شما در جواب ایشون علاوه بر استناد به این تیتر مربوط به سایت دیسنا، در تاپیک دیگرمون هم فرمودید که : کسپرسکی یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود است.

یعنی :

کاسپراسکای همیشه و لااقل در اکثر اوقات، من جمله حال حاضر دارای باگ های متعددی هست که لابراتوار کاسپر از شناسایی یا رفع آنها عاجز هست و لذا مانع تامین امنیت کافی توسط محصول میشوند.

این مدعا نیازمند اثبات هست. شواهدی که برای این موضوع آوردید :

- اشاره به گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com مربوط به شناسایی یک باگ در دسامبر 2010

- اشاره به ترجمه فارسی قسمتی از گزارش در سایت دیسنا

- اشاره به -ه ک- شدن های متعدد سایت و سرور های آپدیت کاسپر و خبر ساز شدن اونها

- اشاره به نگفته شدن ضعف های کاسپر در ایران، به علت پوشش و پشتیبانی وسیع کسپرسکی در بازار

- اشاره به وجود موارد دیگری از این دست با جستجو در گوگل و قرار دادن چندین نمونه

- اشاره به خواندن خبری در یکی از سایت های امنیت خارجی، مربوط به کناره گیری نماینده های کسپرسکی در کشور هایی مانند انگلیس، آلمان، امریکا ، اسپانیا و... از نمایندگی این شرکت به دلایل مشکلات متعدد این آنتی ویروس مخصوصا در آپدیت های اشتباه و باطل کردن لایسنس های معتبر

- اشاره مجدد به عدم امکان انتشار خبر های مربوط به نقایص کاسپر در فضای مجازی، به دلیل داشتن طرفداران زیاد در ایران

بعضی از موارد بالا از نظر من یا موثق نیستد یا موثق هستند ولی منطقی نیستند که اینجا به هیچکدوم اشاره نمیکنم، چون حتی اگر تمامشون هم از صحت و منطق کافی برخوردار باشند، هیچ ربطی به اثبات مدعای گفته شده مبنی بر یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود بودن کاسپر ندارند.

اون چه که از نظر من اثبات این مدعا خواهد بود این هست :

شرح فنی باگ و یا باگ هایی که با نصب و آپدیت محصول حال حاضر کاسپرسکی مشاهد میشوند و توضیح اینکه لابراتوار کاسپر تا کنون قادر به شناسایی و یا رفع این باگ ها که مانع تامین امنیت سیستم میشوند، نشده است.

همونطور که گفتم دلایل گفته شده از نظر من، بدون ربط با موضوع قلمداد میشوند و صحبتی دربارشون نمیکنم.
    اما تنها مورد مرتبط، گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com هست.

در شرح باگی که آورده شده، متوجه شدند که کاسپر هنگام لود کردن یک فایل تنظیمات دست کاری شده، ( و نه فایلی که کاربر توسط خود کاسپر اون رو تهیه کرده) با اشکالات امنیتی گفته شده رو به رو میشه. خب اهمیت این موضوع حتی در حد یک باگ مربوط به محصول، از نظر من ناچیز و نزدیک به صفر هست. چون این کار مستلزم دسترسی فیزیکی شخص خرابکار به سیستم هست تا بتونه فایل دستکاری شده خودش رو توسط کسپر لود کنه.
    با دسترسی فیزیکی هم شخص میتونه هر بلایی بخواد سر هر محصولی بیاره و این دیگه ربطی به داشتن باگ نداره.

علاوه بر این، با جستجویی که کردم، همین مورد هم گویا با انتشار پچ های ورژن 2012 برطرف شده، و شخص آقای کاسپرسکی در یکی از توییت هاشون به برطرف شدن این مشکل در حدود یک سال قبل اشاره کردند، اما چون فقط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبنی بر رد این موضوع برخورد کردم، نمیتونم شخصا 100 درصد به گفته ایشون استناد کنم. بر خلاف شما که صرف وجود مسایل گفته شده ای در بعضی سایت ها رو ملاک اعتبار کامل برای دلایلی که گفتید میدونید که همونطور که گفتم در صورت صحت 100 در صد هم ربطی به موضوع بحث ندارند.

حتی اگر هم مورد گفته شده در گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com برطرف نشده باشه هم، با توضیحی که دادم اصلا مساله اهمیت داری نیست تا بتونه در حد یک عدد باگ قلمداد بشه.

کاسپراسکای یک برند معتبر خارجی هست و نقاط بارز ضعف و قوتش از قبل شناخته شده هست.

آوردن این مدعا، که یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود هست و یا حفره های امنیتی خطرناکی در محصولات 2012 کاسپر، مشاهده شده است، نیازمند اثبات اون هم هست و گر نه صرف بیان دلایلی تایید نشده و حتی تایید شده ولی بدون ربط با این مدعا ،فقط باعث ارایه اطلاعاتی غلط به کاربرای مبتدی میشه .
    Last edited by omid-p30; 05-01-2012 at 13:04.

2. 6 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من وقت ندارم انقدر متن بنویسم

خب کاربری در مورد استفاده از محصول کاسپراسکای، جویای نظر شدند و شما در جواب ایشون...
    اما کسی جویای نظر نشد در پاسخ به این مطلب بود

کسپر اسکای از جهات بسیاری نسبت به نورتون برتری داره و بنده به دوستان مختلف کسپر رو توصیه میکنم . در ضمن به جای استفاده از محصولاتی که کشور ما رو تحریم میکنن از کسپر استفاده کنیم که به کاربر های ایرانی احترام می زاره و در داخل نمایندگی داره که میتونید انلاین ازش خرید کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اونجا هم یادم رفت بگم که کسپر یه کاربر های ایرانی احترام نمی زاره. تنها فروش برای این شرکت ها مهمه. البته تکنولوژی روسیه در حدی نیست که برای من مورد قبول باشه! حالا تجریم کنه یا نکنه.
    اصلا مورد قبول نیست که شرکت نورتون غول فروش دنیا رو با یک شرکتی که بیشتر فروش 2011 آن در کشور های جهان 3 هست مقایسه کنید.
    مدتی هم قرار بود به دلایلی جاسوسی روس ها استفاده از این آنتی ویروس به دلایل مختلف در ادارات ممنوع بشه!
    شما از حاشیه مشکلات لایسنس این شرکت خبر ندارید.
    علاوه بر اون همین چند سال پیش که آواژنگ نماینده انحصاریش در ایران بود و کلی براش تبلیغ کرد یک باره چندین نمایندگی که حتی برخی از اون ها در حتی نمایندگی روستایی هم نیستن به سایتش اضافه کرد.

من هیچ وقت از دید یک یوزر یا کسی که طرفدار برنده مطلبی ننوشتم. این مطلب ها اتفاقاتی است که در بازار ایران دباره این محصول افتاده و همین طور تحقیقاتی که در مورد باگ های اون شده.
    یادتون نرفته که یکی از کارمندان همین کسپرسکی سورس های این برنامه رو منتشر کرد!!

علاقه ای هم به این بحث ندارم.
    فقط خواستم یک نتیجه گیری بشه که کسپر در مقابل سیمانتک اصلا حرفی برای گفتن نداره.

وگرنه من میتونم درباره مشکلات کسپر در طول 5 سال اخیر یک کتاب بنویسم. مهم ترین دلیلشم اینه که شرکت هایی که از موتور کسپرسکی استفاده می کردند قرار داد حودشونو فسخ کردند. که بزرگترینشون GDATA بود سال 2008 موتور این شرکتو حذف کرد

بزرگ ترین قرارداد کسپرسکی هم با یک شرکت سخت افزاری شاید با GIGABYTE بود که اینم فسخ شد.

پیروز باشید.
    Last edited by arfnpm; 05-01-2012 at 14:49.

4. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ویرایش.....

بنا به دلایلی خاص !
    Last edited by Karkas20; 05-01-2012 at 15:18.

6. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

arfnpm عزیز...

شما گفتین که :
    فقط خواستم یک نتیجه گیری بشه که کسپر در مقابل سیمانتک اصلا حرفی برای گفتن نداره.

ولی چیزی که الان هست نتایج بهتر کاسپر رو در عمل داره نشون میده همین تاپیک دانلود خودمون ، مثلا بهترین عملکرد کاسپر اسکای برای Sality یا Virut ، من اصلا کاری به شرکت کاسپر ندارم که حالا قراردادش فسخ شد یا هرچی ، یا نمیدونم ه.ک شد ، پس چی باعث میشه که کاسپر نتایجش به این خوبی باشه؟

توی این تست که مربوط به Detection test هست ،شرکت سایمنتک√ اصلا حضور پیدا نکرده بنا به درخواست خودش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این تست هم که مربوط به removal test هست :

سایمنتک√ و کاسپر هردو با یک امتیاز پاس شدن ، و بالاترین امتیاز هم از آن بیت دیفندر بود که 90 شد

دقیقا مشکل شما چیه با کاسپر ، با شرکتش مشکل دارین یا با کارکرد خود محصول مشکل دارین میشه بگی عزیزم؟

Take Care

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

arfnpm عزیز...

شما گفتین که :

ولی چیزی که الان هست نتایج بهتر کاسپر رو در عمل داره نشون میده همین تاپیک دانلود خودمون ، مثلا بهترین عملکرد کاسپر اسکای برای Sality یا Virut ، من اصلا کاری به شرکت کاسپر ندارم که حالا قراردادش فسخ شد یا هرچی ، یا نمیدونم ه.ک شد ، پس چی باعث میشه که کاسپر نتایجش به این خوبی باشه؟

توی این تست که مربوط به Detection test هست ،شرکت سایمنتک√ اصلا حضور پیدا نکرده بنا به درخواست خودش :

توی این تست هم که مربوط به removal test هست :

سایمنتک√ و کاسپر هردو با یک امتیاز پاس شدن ، و بالاترین امتیاز هم از آن بیت دیفندر بود که 90 شد

دقیقا مشکل شما چیه با کاسپر ، با شرکتش مشکل دارین یا با کارکرد خود محصول مشکل دارین میشه بگی عزیزم؟

Take Care
    اگر نتایج این تست ها اهمیت داشت که الان کسپرسکی پر فروش ترین آنتی ویروس جهان بود!!
    وقتی قراردادهای بزرگ کسپرسکی فسخ میشه حتما مشکلات بزرگی پیرامون این شرکت هست. که باید ازش نتیجه گیری کرد.
    وگرنه همین چند سال پیش هم نود 32 توی این تست ها اول می شد! در حالی که نتایج این تست ها هر ماه با ماه قبل تفاوت محسوسی میکنه!
    من اصلا صحبتی در مورد قدرت تشخیص کسر یا مقایسه اون نکردم چون چیزی که پایدار نیست.
    در مورد مشکلات پیرامون این شرکت، صحبت کردم که باید کمی تفکر کرد
    چرا کسپرسکی با هیچ شرکت بزرگ نرم افزاری و سخت افزاری قرار داد نداره و قرار دادهایی هم که داشته فسخ شده!!

عنوان کردن مشکلات یک شرکت فکر نمی کنم مشکلات شخصی باشه دوست عزیز، تنها جهت آگاهی بیشتر است. وگرنه کسپرسکی به شریک تجاریش یعنی آواژنگ رحم نکرد چه برسه به اینکه ما وقتمونو سر این مسایل هدر بدیم.

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

خب کاربری در مورد استفاده از محصول کاسپراسکای، جویای نظر شدند و شما در جواب ایشون علاوه بر استناد به این تیتر مربوط به سایت دیسنا، در تاپیک دیگرمون هم فرمودید که : کسپرسکی یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود است.

یعنی :

کاسپراسکای همیشه و لااقل در اکثر اوقات، من جمله حال حاضر دارای باگ های متعددی هست که لابراتوار کاسپر از شناسایی یا رفع آنها عاجز هست و لذا مانع تامین امنیت کافی توسط محصول میشوند.

این مدعا نیازمند اثبات هست. شواهدی که برای این موضوع آوردید :

- اشاره به گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com مربوط به شناسایی یک باگ در دسامبر 2010

- اشاره به ترجمه فارسی قسمتی از گزارش در سایت دیسنا

- اشاره به -ه ک- شدن های متعدد سایت و سرور های آپدیت کاسپر و خبر ساز شدن اونها

- اشاره به نگفته شدن ضعف های کاسپر در ایران، به علت پوشش و پشتیبانی وسیع کسپرسکی در بازار

- اشاره به وجود موارد دیگری از این دست با جستجو در گوگل و قرار دادن چندین نمونه

- اشاره به خواندن خبری در یکی از سایت های امنیت خارجی، مربوط به کناره گیری نماینده های کسپرسکی در کشور هایی مانند انگلیس، آلمان، امریکا ، اسپانیا و... از نمایندگی این شرکت به دلایل مشکلات متعدد این آنتی ویروس مخصوصا در آپدیت های اشتباه و باطل کردن لایسنس های معتبر

- اشاره مجدد به عدم امکان انتشار خبر های مربوط به نقایص کاسپر در فضای مجازی، به دلیل داشتن طرفداران زیاد در ایران

بعضی از موارد بالا از نظر من یا موثق نیستد یا موثق هستند ولی منطقی نیستند که اینجا به هیچکدوم اشاره نمیکنم، چون حتی اگر تمامشون هم از صحت و منطق کافی برخوردار باشند، هیچ ربطی به اثبات مدعای گفته شده مبنی بر یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود بودن کاسپر ندارند.

اون چه که از نظر من اثبات این مدعا خواهد بود این هست :

شرح فنی باگ و یا باگ هایی که با نصب و آپدیت محصول حال حاضر کاسپرسکی مشاهد میشوند و توضیح اینکه لابراتوار کاسپر تا کنون قادر به شناسایی و یا رفع این باگ ها که مانع تامین امنیت سیستم میشوند، نشده است.

همونطور که گفتم دلایل گفته شده از نظر من، بدون ربط با موضوع قلمداد میشوند و صحبتی دربارشون نمیکنم.
    اما تنها مورد مرتبط، گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com هست.

در شرح باگی که آورده شده، متوجه شدند که کاسپر هنگام لود کردن یک فایل تنظیمات دست کاری شده، ( و نه فایلی که کاربر توسط خود کاسپر اون رو تهیه کرده) با اشکالات امنیتی گفته شده رو به رو میشه. خب اهمیت این موضوع حتی در حد یک باگ مربوط به محصول، از نظر من ناچیز و نزدیک به صفر هست. چون این کار مستلزم دسترسی فیزیکی شخص خرابکار به سیستم هست تا بتونه فایل دستکاری شده خودش رو توسط کسپر لود کنه.
    با دسترسی فیزیکی هم شخص میتونه هر بلایی بخواد سر هر محصولی بیاره و این دیگه ربطی به داشتن باگ نداره.

علاوه بر این، با جستجویی که کردم، همین مورد هم گویا با انتشار پچ های ورژن 2012 برطرف شده، و شخص آقای کاسپرسکی در یکی از توییت هاشون به برطرف شدن این مشکل در حدود یک سال قبل اشاره کردند، اما چون فقط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبنی بر رد این موضوع برخورد کردم، نمیتونم شخصا 100 درصد به گفته ایشون استناد کنم. بر خلاف شما که صرف وجود مسایل گفته شده ای در بعضی سایت ها رو ملاک اعتبار کامل برای دلایلی که گفتید میدونید که همونطور که گفتم در صورت صحت 100 در صد هم ربطی به موضوع بحث ندارند.

حتی اگر هم مورد گفته شده در گزارش فنی سایت vulnerability-lab.com برطرف نشده باشه هم، با توضیحی که دادم اصلا مساله اهمیت داری نیست تا بتونه در حد یک عدد باگ قلمداد بشه.

کاسپراسکای یک برند معتبر خارجی هست و نقاط بارز ضعف و قوتش از قبل شناخته شده هست.

آوردن این مدعا، که یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود هست و یا حفره های امنیتی خطرناکی در محصولات 2012 کاسپر، مشاهده شده است، نیازمند اثبات اون هم هست و گر نه صرف بیان دلایلی تایید نشده و حتی تایید شده ولی بدون ربط با این مدعا ،فقط باعث ارایه اطلاعاتی غلط به کاربرای مبتدی میشه .
    دوست عزیز شما مطالب رو خوب دسته بندی کردید و لازم هست این رو عرض کنم که این موارد رو در تاپیک دیگری بنده تقریبا پاسخگو بودم اما جواب و ادله منطقی از دوست عزیزمون مشاهده نکردم که بنده سعی میکنم بعضی از نکات رو که شما فرمودید رو شرح دهم و:

اولا دوست عزیز اگر باگ مربوط به خود نرم افزار اصلی باشه افراد و گروه های دیگر اکثرا از نحوه و رفتار ان میتونن به وجود باگ پی ببرند که به دلیل این که مشاهدات اونها میتونه صحیح نباشه و یا دلائل دیگر در تشخیص باگ ممکن هست اشتباه کنند . و باز هم میگم وجود باگ رو خود سازنده اصلی تشخیص می ده چون نرم افزار های امنیتی هیچ گاه سورس نرم افزار رو در اختیار هیچ موسسه دیگری قرار نمی ده تا باگ و نقاط ضعف رو تشخیص بده چون ممکنه باعث دسترسی سورس به افراد دیگر بشه که امنیت کاربران رو دچار خدشه کنه. پس شناسایی باگ و اعلام از سوی خود سازنده اصلی هست .

دوما نمیشه خبر خبرگزاری و سایت ها به خصوص سایت های ایرانی مثل دیسنا رو مبنای نتیجه گیری قرار داد چون همچین سایت هایی خبر ها رو مغرضانه پخش میکنن و حتی همچین رفتار های غیر حرفه ای رو بارها در سایت های خارجی هم میشه دید .به نکته ای که قبلا اشاره کردم توجه کنید:

دوست عزیز بنده هم منابع اصلی رو مطالعه کردم و باز در مورد -- سایت مطلب قبلی رو عرض میکنم که سایت اصلی شرکت نبوده

این هم در لینک خودتون موجود هست :
    Kaspersky users in three separate forums; Calendar of Updates, YahooAnswers and Kaspersky’s own Kaspersky Lab forum have complained that links to download Kaspersky’s home user security software from their USA download site were redirecting them to a malicious web page pushing fake AV known as Security Tool. One user posted the below screen capture

.
    در ضمن سایت دورانتاش سایت معتبری نیست و این رو میتونید از نحوه ترجمش بفهمید اگر به زبان کمی مسلط باشید:
    Medium severity vulnerabilities are found in Kaspersky Anti-Virus

اون کلمه رو که بنده بولد کردم و بعد به ترجمه دورانتاش دقت کنید متوجه جهت گیری میشید:

کشف نقصهای امنیتی خطرناک در محصولات 2012 کسپرسکی

همانطور که می تونید مشاهده کنید -- سایت اصلی کسپر نبوده و یکی از سایت های اون در امریکا این اتفاق براش افتاده و قسمت بعد جهت گیرانه اعلام خبر کردن سایت دورانتاش که چون خودش محصولات خاصی رو به فروش می رسونه قصد تخریب وجه کسپر در ایران رو داره . این مواردی که عرض کردم نشان دهنده این هست که بهتر هست که خبر های نا معتبر و سرچ اینترنتی رو مبنای قضاوت نزاریم و در نهایت فرضی قرار بدیم تا بتونیم بهتر تحلیل کنیم .

Last edited by edi2; 05-01-2012 at 17:24.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و باز هم میگم وجود باگ رو خود سازنده اصلی تشخیص می ده چون نرم افزار های امنیتی هیچ گاه سورس نرم افزار رو در اختیار هیچ موسسه دیگری قرار نمی ده تا باگ و نقاط ضعف رو تشخیص بده چون ممکنه باعث دسترسی سورس به افراد دیگر بشه که امنیت کاربران رو دچار خدشه کنه. پس شناسایی باگ و اعلام از سوی خود سازنده اصلی هست .
    این قسمت حرفتون کاملا مشخصه که در این زمینه تجربه ندارید؟

چه کسی ویندوز را کرک می کند؟ آیا به سورس آن دسترسی داشت؟
    چه کسی IOS را -- کرد؟ آی سورسش را در اختیار داشت؟
    چه کسی Play Station 3 را -- کرد، سورسش را از سونی به امانت گرفته بود؟
    در تمامی زمینه ها این هکر ها و برنامه نویش ها هستند که گزارش میدن، در سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، مای بی بی و وی بی که انجمن ساز همین سایت هست هم همین گونه است.
    چند تا مثال دیگه لازم داری؟

در ضمن سورس کسرپسکی توسط یکی از کارمندان خودش قبلا عمومی شده بود. اگر روی این گیر عجیبی داری.

سرور آپدیت آمریکای کسپرسکی ربطی به این شرکت ندارد؟ چه حرف خنده داری! شرکت ها چندین سرور برزرسانی در سرور های مختلف دنیا از جمله کانادا، آمریکا و آلمان دارن، چه طوری سرور به روزرسانی آمریکا ربطی به کسپرسکی ندارد؟

در مورد ترجمه یک بار هم توضیح دادم، خطر امنیتی خظرناک شامل خطر امنیتی در همه سطوح میشه چه Low چه Medium چه High همشون خظر امنیتی هستن و همشون خطرناکن.
    البته شاید تاکید ویژه ای روی ترجمه کلمه به کلمه دارید اما مفهوم ترجمه تفاوت خاصی ندارد.

12. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

این قسمت حرفتون کاملا مشخصه که در این زمینه تجربه ندارید؟

چه کسی ویندوز را کرک می کند؟ آیا به سورس آن دسترسی داشت؟
    چه کسی IOS را -- کرد؟ آی سورسش را در اختیار داشت؟
    چه کسی Play Station 3 را -- کرد، سورسش را از سونی به امانت گرفته بود؟
    در تمامی زمینه ها این هکر ها و برنامه نویش ها هستند که گزارش میدن، در سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، مای بی بی و وی بی که انجمن ساز همین سایت هست هم همین گونه است.
    چند تا مثال دیگه لازم داری؟

در ضمن سورس کسرپسکی توسط یکی از کارمندان خودش قبلا عمومی شده بود. اگر روی این گیر عجیبی داری.

سرور آپدیت آمریکای کسپرسکی ربطی به این شرکت ندارد؟ چه حرف خنده داری! شرکت ها چندین سرور برزرسانی در سرور های مختلف دنیا از جمله کانادا، آمریکا و آلمان دارن، چه طوری سرور به روزرسانی آمریکا ربطی به کسپرسکی ندارد؟

در مورد ترجمه یک بار هم توضیح دادم، خطر امنیتی خظرناک شامل خطر امنیتی در همه سطوح میشه چه Low چه Medium چه High همشون خظر امنیتی هستن و همشون خطرناکن.
    البته شاید تاکید ویژه ای روی ترجمه کلمه به کلمه دارید اما مفهوم ترجمه تفاوت خاصی ندارد.
    دوست عزیز شاید بنده اطلاعات فراوانی نداشته باشم اما فکر کنم تفاوت برنامه های متن و باز و بسته رو شما بدونید؟ به نظر شما ویندوز یک سیستم عامل باز هست یا بسته ؟ یا لیونکس یک سیستم عمال بسته هست یا باز؟ دلیل این کار می دونید!؟ ویندوز یک سیستم عامل متن باز نیست برای این که انیت کار برانش رو حفظ کند و در اکثر موارد هکر ها با استفاده از حفره های امنیتی که توسط نرم افزار هایی که روی اون نصب میشه مانند adobe و office کارشون رو انجام میدن یا با با جستوجوهای فروان در قسمت های مختلف و ازمایش و خطاهای فروان که وقت و تخصص فروانی رو می بره . دوست عزیز اگر سورس های ویندوز دست همه بود الان هر کسی از روی اون یک کپی برای خودش ساخته بود . همنطور که یونیکس پایه سیستم عامل های متن باز هست . امیدوارم تفاوت این ها رو متوجه شده باشید . در ضمن این رو هم باید بدونید که هکر ها با شناخت سیستم عامل ویندوز سیستم ها رو -- میکنند به طوری که شاید در وهله اول نقطه ضعفی نباشه اما مورد سو استفاده قرار میگیره که این نقاط رو نرم افزار های امنیتی پوشش میدن . مانند پروتکل های مختلف . دوست عزیز شما حمله سریز باف رو می دونید چطور و چگونه هست؟ اگر کمی در مورد اون تحقیق کنید روش و شیوه هکر ها بدستون میاد.
    امیدوارم که شما اینگونه در مورد دیگران نظر میدید اول خودتون اندک دانشی در مورد نحوه -- و مخرب ها پیدا کنید و یک اطلاعات عمومی در مورد نرم افزار ها بعد نظر بدید.
    در ضمن نرم افزار های ساده و بعضی از نرم افزار های مختلف دیگه رو که با سیوه برنامه نویسی خاصی نوشته شده باشند میشه با نرم افزار های خاصی مثل VB Decompiler Pro 8.3 Retail به سورسشون دسترسی پیدا کرد اما در مورد نرم افزار های امنیتی اینگونه نیست و بسیاری از نرم افزار های دیگه . فکر کنم این امر خیلی ساده و مبرهن هست . با یک مثال ساده ماجرا رو برای شما روشن میکنم یک انتی ویروس مثل قلعه می مونه که در برابر مخرب ها و دشمن ها ایستادگی میکنه اما هنگامی که نقشه ساخت اون قلعه دست دشمن بیافته تمام نقاط ضعف و دور زدنش رو تشخیص میده و به راحتی میتونه کارش و انجام بده. تمام هنر هکر ها همین هست که میتونن نحوه نفوذ رو پیدا کنن و گرنه هر بچه ای میتونست هکر بشه!

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    avast free antivirus or norton antivirus
    اواست - سبکی - ابدیت سریع - قانونی بودن نرم افزار و تفاوت نچندان با نسخه تجاری در حالت free
    نورتون هم که قدرتش مشخص هست البته اگه بتونید کی قانونی براش گیر بیارید عالی هست
    comodo firewall
    mbam

یعنی آنتی ویروس رایگان مایکروسافت رو بردارم فقط ؟ خوب نیست ؟ چون تعریفشو شنیدم و نتایج تست هاشم دیدم بد نبود و قابل اطمینان بود !

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

arfnpm جان دوست خوب../.

اگر نتایج این تست ها اهمیت داشت که الان کسپرسکی پر فروش ترین آنتی ویروس جهان بود!!

طبق نتایج این گروه امنیتی ، بیت دیفندر بهترین شناخته شد، و همین طور هم هست، از طرفی پس مگه چیز دیگه ای هم میمونه که بخواد اهمیت داشته باشه مگه ؟ مگه یک آنتی ویروس کاربرد دیگه ای هم داره ؟ یا اینکه جایی دیگه هست که نتایج تستها با این تستها مغایرت داره ، اگه هست سورس بدین.
    اگه هم این نتایج درسته ، پس چی باعث این نتایج شده ، این نتایج از کجا آب میخوره ؟

از طرف دیگه....اگه کاسپر با این وجود این هگ شدن سرور و ازینطور قضیه ها ، داره این نتایج رو رقم میزنه ، پس کارش خیلی درسته ..!

عنوان کردن مشکلات یک شرکت فکر نمی کنم مشکلات شخصی باشه دوست عزیز، تنها جهت آگاهی بیشتر است. وگرنه کسپرسکی به شریک تجاریش یعنی آواژنگ رحم نکرد چه برسه به اینکه ما وقتمونو سر این مسایل هدر بدیم.
    من مشکل شخصی رو نگفتم که آخه... من میگم مسئله ی شما با کدوم مقوله ی کاسپر هست ، با خود محصول و قدرت شناساییش موافق نیستی یا شرکت رو مخالف هستین؟

آخه پسر چی میخوای از جون کاسپر کشتیش ولش کن !

Take Care

16. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •