با توجه به تأیید شدن پست بالا دیگه نیازی به این پست نیست. جذف شد.
با توجه به تأیید شدن پست بالا دیگه نیازی به این پست نیست. جذف شد.
Last edited by firebird; 14-10-2011 at 10:11.
یه اسنیفر مثل HTTP Debugger Pro نصب کن. اگه دیتا با پروتکل HTTP فرستاده بشه میتونی تشخیص بدی.
چند وقت پيش يه مشكل عجيب واسم پيش اومده بطوري كه به تنظيمات مودم و خيلي از سايتها دسترسي نداشتم
و بجاي اين صفحات يه صفحه كه آدرسش zinkwink.com بود برام باز ميشد
با node و avast آپديت شده اسكن كردم چيزي پيدا نكرد، بطور اتفاقي متوجه شدم فايرفاكس داراي يك افزونه ست كه من نصبش نكرده بودم، با پاك كردن اون افزونه همه چي درست شد؛ جالب اينجاست كه اون افزونه آلوده به ويروس و تروژان و... نبود براي همين آنتي ويروس بهش گير نميداد
اگه آنتي ويروس شما آپديت هست و چيزي پيدا نميكنه احتمالا مثل مشكل من يكي از نرم افزارهاتون يه همچين فايلي داره كه اطلاعات رو آپلود ميكنه و چون آلوده به ويروس نيست آنتي ويروس نميتونه كمكتون كنه و فقط بايد غيرفعال بشه
تو ويندوز در برگه startup دستور msconfig ببينيد چه برنامه هايي با شروع ويندوز خودكار شروع بكار ميكنن شايد چيزي دستگيرتون بشه
خلاصه بخوام بگم احتمال 99% كار ويروس و ... نيست
آف تاپيك (با عرض معذرت از همه دوستان)
حالم از هر چي بچه ننه بهم ميخوره !!!
Last edited by urumchi; 14-10-2011 at 10:08.
باز از اینا تعریف کردیم
تازه من این تست رو با سرور تهران تهیه کردم ! خاک عالم تو سرشون![]()
گروه آدربایجان غربی رو با اجازه همه بزرگواران ایجاد کردم و برای عزیزانی که میشناحتم برای عضو شدن دعوتنامه ارسال کردم![]()
سلام بر دوستان گل و بلبل آ.غ
به به سلام حسین جان . خوش اومدی اقا . امیدوارم از اقامتت اینجا لذت ببری ! هرچند با این وضع وخیمی که ما تو استان داریم بعید میدونم !
ای کاش نمیرفتی تا اینو هم نشونت بدم
اون موقع دیگه هر جا خواستی میتونی بری
![]()
جديدترين ، مضحكترين و نااميد كننده ترين سخنان جناب دكتر تقي پور وزير محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات :
1- اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوریهای اومانیستی و لیبرالیستی است
2 - اینترنت غربی ها ابزاری است آسیب زا و خطرناک
3 - اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه می کنیم
متن كامل خبر به نقل از سايت تابناك
البته اين موضوع تازگي نداره و پيشتر وزير سابق جناب سليماني هم جملات قصاري رو ادا فرموده بودن كه معروفترين و ماندگارترين اونها اين است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاربران خانگي به پهناي باند بيشتر از 128 کیلوبیت نياز ندارند و اين پهناي باند براي آنان کافيست !!!
يعني كاربر خانگي بغير از متن و نوشته نبايد طرف چيز ديگه اي بره، يعني مالتي مديا خطرناكه حسن!!!
" اللهم اجعل عاقبتنا خيرا "
Last edited by urumchi; 15-10-2011 at 00:45.
دوستان ماکس نتی یه خبر خوب
شرایط سرویس های شرکت ماکس نت در ارومیه با تبریز یکسان شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)