سلام دوسـت عزیز نسخه های دیگه از برنامه روی گوشیتون نصب نیســت ؟
موقعی این ارور رو میده که نسخه بالاتر روی گوشی نصب شده باشــه .
پچ هـای هـک رو فعال کردی . اگه فعالــه غیرفعال کن و دوباره برنامه رو تست کن ببینید نصب میشه .
موفق باشید!
سلام دوسـت عزیز نسخه های دیگه از برنامه روی گوشیتون نصب نیســت ؟
موقعی این ارور رو میده که نسخه بالاتر روی گوشی نصب شده باشــه .
پچ هـای هـک رو فعال کردی . اگه فعالــه غیرفعال کن و دوباره برنامه رو تست کن ببینید نصب میشه .
موفق باشید!
سلام
توی صفحه اول دو تا نرم افزار هست !
من نسخه انگلیسی رو گرفتم و نصب کردم ! و بعد نسخه فارسی رو نتونستم نصب کنم !(فک کنم مشکل از همینجا باید باشه!)
اگر از اینجا نیست ! پس از پچ های -- باید باشه!
در مورد پچ های -- من هیچی نمیدونم !( با استفاده از drakkarious_ گوشی ام رو -- کردم !!!!!!!!
![]()
سلام , دوست عزیز سه تا از ورژن های جدید برنامه رو برات آپلود کردم ببین کدوم روی گوشیتون نصب میشه .
ورژن های که نصب کردی رو حـذف کــن ...
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام مجدد
SmartcomGps v1.56 S60v3v5 Cracked Farsi نصب شد !
ممنون دوست عزیز!![]()
سلام..
من گوشیم N95 هست و وقتی *#0000# رو میزنم ورژن گوشیمو میزنه 31.0.017
ساین کردنم بلدم.... میخواستم این نرم افزار اسمارت جی پی اس رو روی گوشیم نصب کنم
فقط یک سوالی داشتم، دوستم گوشی سامسونگ ازین لمسی ارزونا داره ولی یک برنامه ای با اسم اسمارت جی پی اس توش هست که وقتی روش کلیک میکنی نقشه ی اراک میاد و دقیقا نقطه ای که روش وایسادی رو نشون میده...
حالا من میخوام بدونم همچین برنامه ای روی گوشیم نصب میشه یا نه؟
اگه نصب میشه کدوم ورژن و لینک دانلودشو لطفا بدین و اینکه چیکار کنم واسه نصبش... و مثلا توی خود نرم افزار نقشه ی اراک یا شهرهای دیگه رو داره یا باید جدا جدا دانلود کرد؟
یک مساله ی دیگه ای هم واسم پیش اومده بود اینه که یک نرم افزاری به اسم Nokia Ovi Maps دیدم میخواستم بپرسم که این نرم افزار هم میتونه مثل smart gps نقشه ی همه ی شهر ها و مکان دقیقتو نشون بده یا نه؟ و کدومشون بهتره؟
سلام دوسـت عزیز پسـت نخسـت همین تایپک رو بخونیـد و برنامه و نقشـه ها رو دانلـود کنید و مسیر خودش تو گوشی کپی کنیـد و برنامه مورد نظر رو فعال کنی تو گوشی نقشـه ها براتون فعال میشــه و میتونی با Gps موقعیتت رو بدونی ( کار سختی نیســت فعال کردنشـــ ) باید پسـت نخسـت رو کامل بخونید و انجـام بدید
از برنامه Ovi هم میتونی استفـاده کنــی تایپک زیـــر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
خوب حالا کدومشون بهتره؟
یعنی هردو نرم افزار مثل هم هستن؟
راستی من پست اولو که خوندم نفهمیدم چیزی.. خود برنامه هم که واسه دانلود بود حجمش کمتر از یک مگ بود ولی مگه میشه؟
باید اونو دان و ساین و نصب کنم بعدشم فایل نقشه ی شهر رو داخل یک پوشه ای کپی کنم؟ فقط همین؟
سلام دوستان لینک دانلود شهرها مشکل داره اگه ممکنه یه بررسی کنید دانلود نمیشه
برنامه Ovi بهتـــره , از لحـاظ ساپورت نقشــه و ..
برنامه مورد نظر رو دانلود میکنی و روی گوشیتون نصب میکنـــی !
بعد نقشه شهر خودتون رو دانلود و تو گوشی جای مناسب خودش کپی میکنی بعد از کپی کردن برنامه رو اجرا و نقشـه رو لود میکنـــی
سلام , نقشــه چه شهری رو میخـوای ؟
موفق باشید!
تهران رو برادر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)