اینجا برای نرم افزار های ادیت فیلم و صدا هست...
لطفاً در انجمن درخواست نرم افزار با ایجاد تاپیک مطرح کنید!
با تشکر![]()
اینجا برای نرم افزار های ادیت فیلم و صدا هست...
لطفاً در انجمن درخواست نرم افزار با ایجاد تاپیک مطرح کنید!
با تشکر![]()
بهترین فرمت تبدیل mpg2 چیه که با حفظ کیفیت حجم کمی هم پیدا کنه و کمترین افت کیفیت داشته باشه
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بهترین فرمت تبدیل mpg2 چیه که با حفظ کیفیت حجم کمی هم پیدا کنه و کمترین افت کیفیت داشته باشه
من بودم به MKV تبدیل میکردم یا اگـر حجم زیاد مهم نیست AVI![]()
یه Converter برای Video میخوام که:
1.اکثر فرمت های معروف رو پشتیبانی منه.
2.بتونه از کدک های اکسترنال استفاده کنه.
3.اگه رایگان هم باشه که بهتر.(مهم نیست)
4.قدرت مانور داشته باشه(مثلا بشه زیرنویس و صدا و رزولوشن و کیفیت و .... رو دستکاری کرد).
{خودم total video converter رو دارم، به جز این یه نرم افزار معرفی کنید}
Any Video Converter![]()
پس این عکس رو گذاشتم واسه چی دوستان ؟
ببینید avi و mkv فقط کانتینره فایله. یعنی ظرف فایله. میتونین تو این ظرف خیلی چیزا بریزین. مثلا ظرف mp4 ممکنه توش صوتی و یا تصویری باشه. تصویری میتونه کلی کدک های مختلف باشه. این برنامه که معرفی کردم میتونه تو فایل mp4 و یا mkv کدک x264 رو بریزه که تاکنون بهترین کدک جهان بوده و بالاترین فشرده سازی رو داره. نمودار بالا هم همین رو میگه و مال سایت معروف msu هست که به دقت این کدک ها رو بررسی کرده.
برنامه هایی که معرفی میکنید برای اینکه بشه مثل فیلمهای ریپ شده ی تو وب فایل رو فشرده کرد مناسب نیست. کم میاره ... کیفیتش نسبت به حجمش کم میشه.
سلام دوستان یه کنورتور بگید دی وی دی رو تبدیل به دی وی ای ایکس بکنه
ممنون
سلام
در پست اول همین تاپیک انواع نرم افزارها در این زمینه وجود داره.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)