ما لاستیک میشلن خریدیم جفتی 4 میلیون تومان
یه جفت برای جلو
ما لاستیک میشلن خریدیم جفتی 4 میلیون تومان
یه جفت برای جلو
واسه جلو حتما باید لاستیک پدر مادر دار باشه وگرنه از این چینی ها باشه میترکه و حالا یکی ماشین رو جمع کنه...
بله افغان ها هم ماشین های عالی دارن.
بچه ها قیمت های جدید رو ببینید........
اف هاش 13 شده 320 میلیون.....
اف ام 13 هم شده 295 میلیون....
پرمیوم هم شده 290 تومن.
ماشین خودمون هم جلوش میشلن هستش ولی دیگه چه خبره این همه گرون شده
بدبخت راننده چقدر کرایه میگیره مگه بخواد انقدر بده لاستیک
خدایییش دیگه صرف نمیکنه کسی انقدر پول ماشین بده بعد این همه خرج و این همه مکافات بکشه اونم با این کرایهاف هاش 13 شده 320 میلیون.....
اف ام 13 هم شده 295 میلیون....
پرمیوم هم شده 290 تومن.
کلا سیستم حمل و نقل ورشکسته میشه با این وضع
Last edited by 2raj_a; 16-11-2012 at 12:38.
سلام امروز میخوام در مورد یه کامیون دخترونه صحبت کنم
که داخل کشور تنهای کامیونی هست که تو راحتی و نرمی مقابل اکتروس 1844 حرفی برای گفتن داره
ولی هیچی اکتروس نمیشه.....
مشخصات فنی:
رنو پرمیوم 440 از موتور 436 اسب بخاری برخوردار هست و آلایندگیش یورو 3 هست و از گیربکس zf آلمان که 16 دنده هست و 2 دنده عقب.حداکثر گشتاور اش هم به 2000 نیوتن بر متر در 100تا 1400دور بر دقیقه هست.
نرمی و راحتی این ماشین برای فنر های پارابولیک به همراه ضربه گیرهای تلسکوپی هوای فشرده در جلو و سیستم تعلیق بادی با کنترل از راه دور و کمک فنرهای تلسکوپی در عقب این کشنده است....
این کامیون به خاطر آیرودینامیک بسایر خوب توی پیچ ها خیلی خوب میتونه مانور بده که به خاطر مرکز ثقل پایینشه من خود یه بار دیدممثل مارمولک پیچ هارو رد میکرد
بعد جلوتر پلیس جلوش رو گرفته بود کلی دلم خنک شد که از ما سبقت گرفته بودالبته ما 18 تن بار داشتیم و اون خالی
پرمیوم ریتارد های فوق العاده خوبی داره و باک 980 لیتری که استاندارد هست.
هم اکنون این ماشین توی شرکت آریا دیزل مونتاژ و وارد بازار میشه.که اینطور که میگن از نظر کیفیت کاملا مطابق استاندارد های اروپا و رنو تراکس هست ولی از بابام پرسیدم میگه لوازم جانبی وارداتی ها از کیفیت بهتری برخورداره..
اینم یه رنو پرمیوم اصل فرانسه...
اگه گفتید از کجا میشه فهمید یه رنو پرمیوم تولید داخل نیستجایزه دارید
![]()
درست نمیدونم ولی اینطوری دیدم تو این عکس و بقیه ماشینا
رنو های داخلی این آینه جلو بالای شیشه رو ندارن![]()
نه این نیست.....
سلام
دقیق یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه و میدونم
این قسمت ها که مشخص کردم توی نمونه های مونتاژی مشکی رنگند ولی توی وارداتی ها نقره ای رنگ هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آینه وسط شاید باشه...
اضافه کنم که این ماشین یکی از کم مصرفترین کشند های داخلی با مصرف 27 لیتر در هر 100 کیلومتر است..
همش بابام چیز جدید یادش میاد بهم میگه منم اینو ویرایش میکنم
گیر باکس رنو های مونتاژ داخل zf آلمان هست ولی وارداتی ها برای خود رنو
فضای داخل رنو بسیار کوچیک هست مخصوصا راننده که اگر کمی قدش بلند باشه پشت فرمون اذیت میشهو خدمات پس ار فروش خیلی عالی داره مثل این شرکت های دیگه نیست..
یه چیزی هم هست فکر کنم این کامیون و مگنوم قبلا برای ماک بوده که توسط رنو خریداری شده یا اصلا رنو قبلا کلا زیر نظر ماک بودهنمیدونم دوستان توضیح بدن
البته این ماک بیشتر شبیه رنو پرمیوم های سری اول است.اسم این ماک کوانتومه.
اینم از ماک مگنوم و رنو مگنوم با اینکه اروپایی هست ولی هنوز هم اصالت آمریکایی خودش رو داره و رکابش پشت چرخ جلوش هست...
ماک
رنو
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 19-11-2012 at 14:47.
رنو های مونتاژ داخل فقط سفید هستند ولی مونتاژ خود فرانسه رنگی و سفید هم توشون دارن
یعنی همه رنوی های رنگی فرانسوی هستن ولی رنو های سفید شاید داخلی و شاید فرانسوی باشن البته الان دیگه فقط تولید داخل به صورت صفر موجوده
حالا اگه گفتین این چیه
![]()
گواهينامه رانندگي جديد پدر شما و البته سوئيچ اكتروس؟؟!!
چون شنيدم گواهينامه هاي جديد هوشمند ميشه و اون هم يه مدار چاپي هوشمند روش هست.
اگر اينجوريه، يه توضيح كلي در مورد اون بديد كه چطوري تعويض شد و چقدر هزينه داشت و معاينات و آزمايشات و احتمالا امتحانات لازم براي اون چي بود؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)