اینها فقط ادم اضافه میکنند !؟
ترجمه::
فایلی که شما دانلود میکنید حاوی یک فایل با فرمت (Package.) و یک فایل Resource.cfg هست
برای نصب اینگونه عمل کنید
1.فایل Resource.cfg رو توی فولدری که سیمز رو نصب کردین بریزین!
مثلا اگر تو اینجا نصب کردین : C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 این فولدر بازی هست!!
فایل رو اینجا کپی کنید!!
اگه فایلی با همین نام اونجا هست دیگه فایل رو کپی نکنید
2.یه فولدر به اسم Mods تو فولدر سیمز3 بسازید بعد دوباره تو همون فولدر یه فولدر به اسم Packages بسازید
3.بعد فایل (Package.) رو اینجا بریزید! C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages (البته اگه تو درایو C نصب کردین)
اگه تو بازی نتونستید ببینید این صورت یا هر چیز دیگرو به : My Document\Electronic Arts\The Sims3 رفته و Temporary Files هارو پاک کنید(منظور از Temporary File ها هر فایلی با فرمت XXXCache.package هست!)
این آموزش نصبی وسایلی هستند که شما میخواین به سیمز اضافه کنید و فرمت (Package.) دارند!
Last edited by h_r_v; 04-07-2009 at 08:00.
دوست عزیز
من تو درایو E
یه پوشه به اسم sims
ساختم و توی اون نصب کردم
حالا مراحل بالا رو یه جور بگین تا منم بفهمم
یه فولدر هست که این 6تا فولدر توشه: Caches و Game و GameData و Mods و Support و Thumbnails
تو اون فایل resource.cfg رو بزارید!
البته اگه هست دیگه نزارید بعد برید تو فولدر Mods بعد فولدر Packages و بعد Skin اون فایل (package.) رو بزارید!!
البته فقط برای صورت ها اگه Pattern بود تو فولدر Pattern و....
سلام
دوستان من یک خونه دانلود کردم
اونو کجا بریزم تا بتونم ازش استفاده کنم؟
اوکی حل شد مشکلم
حالا بعد اینکه اون دو تا فولدر رو ساختم
peggyzone-sims3-090702-skinV1-Mface.package
این رو باید توش کپی کنم؟
Last edited by Eshghe_door; 04-07-2009 at 13:42.
خوب من سوالمو پرسیده بودم !!!
گفتم که درختها و موها اینا خرابه !مثلا درختا مثل کاغذ شدن و موها انگار یارو کچله !مشکل گرافیکی دارم
از نظر سخت افزاری هم سیستمم قویه
نمیدونم عیب از کجاس کمک کنید
سخت افزاري رو بيخيال!نرم افزاري بگو چجوريه؟! شايد تنظيمات بازي پايينه. بريد تو option و تنظيمات گرافيك بازي رو ببريد بالا.
كارت گرافيكتون چند هست؟
من اولین کاری که میکنم میرم تنظیماتو تا آخر میبرم بالا
4850 گرافیکمه بدیش نیست فعلا
الان پی ای اس فقط بازی میکنم ولی تا چند وقت پیش کرایسیس و فال اوت رو به راحتی بازی میکردم نمیدونم چرا سیمسز اینطوری شده
اين عكسه زنه سيمم هست كه در حال زنده كردن يك گياه مرده هست. اين قابليت مخصوص green thomb ها هست:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)