اگه بخواي ماشين قديمي امريكايي هم پيدا ميشه اگه دو سه تومن هم در آينده خرجش كني ميشه غول 8 سيلندر البته با كمي سرطان
اگه بخواي ماشين قديمي امريكايي هم پيدا ميشه اگه دو سه تومن هم در آينده خرجش كني ميشه غول 8 سيلندر البته با كمي سرطان
اگه میخای رانندگی رو تازه شروع کنی شک نکن که همون پیکان بهترین گزینه هستش
فقط دوو سیلو ...آخر ماشینه...
یه چرخش ده تا 405 و سمند و ... میارزه...
ممنون! من الآن احتیاجم فرق میکنه. این ماشینو نمیخوام نگه دارم. والا خودم ماشین کلاسیک خیلی بیشتر دوست دارم. تازه اونم کلاسیک! اگه تر تمیز باشه بیشتر از اینا هزینه میبره. تازه ب.ام.و قطعاتش گرونه و تا حدودی سخت گیر میاد.
بیییییییییی پولیییییییییی!! والا من خودم بهتر اینا رو میدونم!
شما تفاوت قیمت اینا رو تو بازار میدونی؟!!!
درسته. ولی همونطور که گفتم برای ماشین بازی نمیخوام. یه آشنا چند وقت پیش نوواش رو فروخت چون پول بیمه، اندازه خود ماشین بود!!
منم همینطور فکر میکنم. یه چیزی که تو اون دو روزی که دستمه خونه خرابم نکنه!! حالا من یه کم راهنمایی میخوام درباره قیمت. اگه دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم کمکم کنن!
یه رنو بگیر که بهترین ماشینه... تا 2 تومن یه تر تمیزش گیرت میاد.
موفق باشید...
اتفاقا لکسس فقط یک نوعشه که 160 میلیون قیمت داره و ارزونترینش 84 تومنه
دوست عزيز بهت توصيه ميكنم ماشين كهنه و قراضه نخر . حتي براي تعليم.
یه پیکان جوانان گوجه ای 56 جفت کاربرات![]()
پیکان 47 بهتر نیست؟؟؟![]()
ممنون!
درسته. منم قراضه نمیخام. اگه قراضه میخواستم که با این پول راحت پیدا میشد. ولی با بودجه ای که دارم، قدرت انتخاب زیادی ندارم. ولی میخوام با همین پول بهترین انتخاب رو انجام بدم.
بقیه دوستان هم فراموش نکنن، هنوز از اون سالایی که آرزوشون همین پیکان جوانان گوجه ای بود زیاد نگذشته. الآنم فکر نکنن خریدن ماشینهای رده سوم چهارم دنیا با دو سه برابر قیمت پیشرفته!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)