سلام- میلاد حضرت رسول اکرم(ص) وامام صادق(ع) را به تمامی دوستان تبریک میگم.
F 3.5
1/40
Iso-400 چون هوا تاریک بود.
![]()
سلام- میلاد حضرت رسول اکرم(ص) وامام صادق(ع) را به تمامی دوستان تبریک میگم.
F 3.5
1/40
Iso-400 چون هوا تاریک بود.
![]()
hi
Canon EOS 350D DIGITAL
f5.6
1/400
iso-100
![]()
دوست عزیز آقای عطاری سلام به نظرم عکس سومی که توی روز روشن با ایزو 80 گرفتی نویز دوربین نیست واین مربوط میشه به غبار محلی چیزی که ما اینجا زیاد باهاش سروکار داریم اونم با یه دوربین خوب مثل sx1 از این دوربین بعضی جاها به خاطر نویز اون مسایلی رو مطرح کردن ولی این بخاطر مقایسه ای که بین cmos و ccd دو دوربین sx1وsx10واینکه وچون نسل ابتدایی دوربینهای نیمه حرفه ای است که از cmos استفاده شده حساسیت رو بالا برده من به شخصه عکسهای گرفته شده با این دو دوربین را با هم مقایسه کردم تفاوتی نمیکنه
مگر اینک از عکس کراپ کوچک بگیری ومقایسه کنی که اون هم چندان فرقی نمی کنه در کل دوربین خوبیه اما از بین عکسات عکس اولی رو من بهتر پسندیدم ولی چیزای اذافی تو عکس زیاده البته ببخشید من یکم اون اذافه ها رو جمع کردم وادیتش کردم آخه حیفم اومد همینطور بمونه
1
2
3
![]()
Last edited by alih2010; 04-03-2010 at 20:00.
به نظرمنور یکم زیاده و سوژه (فوکوس سوژه) تو کل تصویرگم شده که شاید با زاویه ی بهتر ، بهتر می شود.
اگه کمی به سمت راست سوژه می چرخیدی فکر کنم بهتر می شد .
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
عکس اولی رو یکم ضایع ادیت کردی ! ببخشید اینجوری حرف می زنم ! همچین یکم یقور شده !
ولی دومی رو نسبت به اولی بهتر کار کردی !![]()
سلام بر داداش گلم علی جان
علی جان اول که عکسو دیدم این شکلی شدم
واقعا خیلی فرق کرده بود و قشنگترم شده بود
واقعا فتوشاپتون عالی هست
کویر رو دریا کردین و خیلی قشنگ هم این کار رو کردید
این عکس رو با افتخار از طرف شما نگه میدارم
ممنونم
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
خیلی خوب هست همون طور که قبلا هم گفتم عکاسی از برگ خیلی سخت هست کل اینترنتم بگریدی سخت بشه عکس خوب پیدا کرد که فوکوس درست باشه
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
هادی جان فکر کنم ایشون مراحل کارشون رو نشون میدادن![]()
عذر خواهی بابت سوژه تکراری
f4
sec 1/100
iso 80
![]()
البته شاید حق با شما باشه که در این صورت کار بسیار عالی شده !
و من از علی جان معذرت می خوام (راستش عکس 3 رو ندیدم)
سلام
منم میخوام از این به بعد عکس بزارم و میخوام بدونم که بهترین سایت برا اپلود عکس کدومه . از همه مهم تر این که عکس اپلود شده رو بعد از یه مدت حذف نکنه وتا اخر داشته باشه. بعد یه سوالم داشتم که چرا سایت های اپلود عکس فیلتر میشن.
up.--------.comنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kimag.es
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)