تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 178 از 204 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,771 به 1,780 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض k850

آقا دمتون گرم.من درايوهاي صدا و دوربين كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينكش رو داده بود استفاده كردم. بالا رفتن صدا قابل توجه بود.دوربين رو هم هنوز تست نكردم.

راستي k850 برنامه اي نداره كه صفحه كليد رو قفل كنه يعني پسورد بخواد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض k850

k850 شتاب سنج هم داره.
    يه برنامه هست كه تعداد قدمهاي آدم رو ميتونه بشماره يا بگه تو يك روز آدم چند كالري بدنش مصرف كرده.

كسي همچين برنامه اي داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

k850 شتاب سنج هم داره.
    يه برنامه هست كه تعداد قدمهاي آدم رو ميتونه بشماره يا بگه تو يك روز آدم چند كالري بدنش مصرف كرده.

كسي همچين برنامه اي داره؟
    دوست عزیز من اون نرم افزار هایی که با شتابسنج کار میکنه رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه.
    اینم لینکش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا میزنی اگه از همون اول اینطوری میگفتی زودتر به جوابت میرسیدی

این pdf رو بخون تو هک کمکت می کنه فقط بجای برنامه ی setool2lite تو باید از برنامه ی a2 uploader استفاده کنی

کد:

850برنامه ای که باید باهاش
    رو هک کنی a2 uploader هست و من نمیتونم برات اپ کنم چون اینترنتم با نفت خام کار میکنه
    تو گوگل سرچ کنی اینه پشکل برات میاره

راهنمایی سریع

برای نصب درایور دوربین

هر درایوری که می خواهی بریزی رو باید تو ادرسه ifs\settings\camera بریزی

برای نصب درایور صدا

باید فایل های درایور صدا رو در این ادرس ifs\settings\acoustic بریزی

برای اینکه گوشی به برنامه وصل شه باید دکمه ی c رویه گوشیت رو نگه داری بعد کابل رو بزنی به گوشیت که بعد باید یه درایور برای ویندوز باید نصب کنی اینم اون درایور

کد:
    برنامه a2 uploader رو که اجرا کردی باید دکمه ی filesystem tool رو بزنی تا وارد fs گوشیت بشده

عکس و فیلم هایی که می خواهی رو بریز تو فلدر ringtone دیگه تو مدیا نمیان
    مرسی مرسی خیلی خبلی ممنون..اما من سر در نیاوردم(گیج زدم)جایی ایت کارو میکنه ببرم؟سرعت اینترنت من از واسه تو بد تره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا میزنی اگه از همون اول اینطوری میگفتی زودتر به جوابت میرسیدی

این pdf رو بخون تو هک کمکت می کنه فقط بجای برنامه ی setool2lite تو باید از برنامه ی a2 uploader استفاده کنی

کد:

850برنامه ای که باید باهاش
    رو هک کنی a2 uploader هست و من نمیتونم برات اپ کنم چون اینترنتم با نفت خام کار میکنه
    تو گوگل سرچ کنی اینه پشکل برات میاره

راهنمایی سریع

برای نصب درایور دوربین

هر درایوری که می خواهی بریزی رو باید تو ادرسه ifs\settings\camera بریزی

برای نصب درایور صدا

باید فایل های درایور صدا رو در این ادرس ifs\settings\acoustic بریزی

برای اینکه گوشی به برنامه وصل شه باید دکمه ی c رویه گوشیت رو نگه داری بعد کابل رو بزنی به گوشیت که بعد باید یه درایور برای ویندوز باید نصب کنی اینم اون درایور

کد:
    برنامه a2 uploader رو که اجرا کردی باید دکمه ی filesystem tool رو بزنی تا وارد fs گوشیت بشده

عکس و فیلم هایی که می خواهی رو بریز تو فلدر ringtone دیگه تو مدیا نمیان
    مرسی مرسی خیلی خبلی ممنون..اما من سر در نیاوردم(گیج زدم)جایی ایت کارو میکنه ببرم؟سرعت اینترنت من از واسه تو بد تره.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

هر جفتشو باهم اپ کردم اول pdf رو بخون در حد حرفه ای یاد میگیری بعد گوشی تو داغون کن

کد:

7. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

دوست عزیز من اون نرم افزار هایی که با شتابسنج کار میکنه رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه.
    اینم لینکش.
    کد:
    از این لینکی که دادی من همه رو دان کردم هم نصب شد و هم کار کرد بدونه هیچ مشکلی

9. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض k850

اینم لینکش.
    کد:

نصب كردم. كار ميكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مازندران-آمل

2 About K850i

با سلام به همگی دوستان
    تقریبا 70 صفحه از پست های شما عزیزان رو خوندم
    بنده چند مدتیه که ک850 گرفتم ( قبلا ک 800 داشتم )
    و بهترین مزیتش نسبت به برند نوکیا فلش شدن بی دردسر و راحت ( که برند سونی با باکس تقریبا 97% درست میشه ) ، رایگان بودن نرم افزار ها است

------
    چند تا سوال
    آیا امکانش هست که توی این مسیر زیر دو تا منوی فلش نصب کنیم و هر زمان که تم مخصوص اون منو رو میاریم کل فلش منو عوض بشه ؟
    tpa\preset\system\desktop\flash
    آیا برای قرار دادن فلش های استند بای کافیه اونا رو توی مسیر ی که بالا عنوان کردم کپی کنیم یا توی مسیر پایین
    tpa\settings\ui\bgim

ضمنا کسی تونسته تم زیبای Green Every Change همون تم مخصوص S500 که در مدت زمان عوض میشه رو روی این گوشی نصب کنه؟ (یا کلا تم هایی که به زمان حساسند و عوض میشن)

کسی پچ Privacy Patch یا پچ مشابهی برای قفل کردن صفحه کلید رو برای گوشی K850 با فریم ور R1FA035 با CID52 داره ؟

کسی باری R.U.S.H ( بازی ماشین شبیه بازی Burnout در کنسول PS2 ) رو داره که کرک کامل باشه و بعد یک مرحله از بازی بیرون نیاد ؟ (تست کنید و اگه کرک کامل بود لینک بزارید)
    ضمنا این بازی بر اساس اصول ایرو دینامیک ماشین دست شده مثل NFS - Porche و زاویه و شدت ضربه به ماشین روی رانندگی تاثیر داره (یعنی خیلی بازیه اصولی و خوش ساختیه)

لینک دانلود این بازی

کد:
    /RUSH__Road_Ultimate_Speed_Hunting___240x320__K800i .html?s=1

----------------------///////////////////////////////////////////////////////-----------------------------
    به دوستانی که تا به حال به لینک های زیر نرفته اند هم پیشنهاد میکنم که اگه علاقه مندن یه سری بزنن
    ضمنا برای ترجمه سایت به زبان انگلیسی All - To - English از ترانشلیتور قوی گوگل به این آدرس استفاده کنن
    ادرس ترانسلیتور گوگل
    کد:
    آدرس ها :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ----------------------///////////////////////////////////////////////////////-----------------------------

چندتا درخواست لینک
    -------------------------------------
    1- درایور های جدید (یا قبلی) برای صدا و دوربین رو که تست کردین و بهتر تشخیص دادین بزارین
    2-لینک جدید ترین (یا بهترین) فایل ها برای فلش کامل (کاستوم و اف ای و مین) رو برای ک 850 بزارید . فریم ویری که هم کارایی داشته باشه هم برای Downgrade مشکل نداشته باشه هم بشه روش یه چیزایی لااقل نصب کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مازندران-آمل

پيش فرض About K850

با سلام به همگی دوستان
    تقریبا 70 صفحه از پست های شما عزیزان رو خوندم
    بنده چند مدتیه که ک850 گرفتم ( قبلا ک 800 داشتم )
    و بهترین مزیتش نسبت به برند نوکیا فلش شدن بی دردسر و راحت ( که برند سونی با باکس تقریبا 97% درست میشه ) ، رایگان بودن نرم افزار ها است
    در مورد دوربین هم باید بگم در روشنایی زیاد اکثر دوربین ها خوب عکس میگیرن سونی اریکسون ها عالی !!! (اینو تو gsmarena.com می تونید بخونید )
    اما در مقایسه با N82 و سری LG Viewty من تست کردم (با درایور اریجینال همه ) میشه گفت هر کدوم ویژگی ها و مزیت های خاص خودشونو دارن
    (مثلا تو نور اتاق کنتراست ویوتی ال جی رو نمیشه انکار کرد !!!! )

------
    چند تا سوال
    آیا امکانش هست که توی این مسیر زیر دو تا منوی فلش نصب کنیم و هر زمان که تم مخصوص اون منو رو میاریم کل فلش منو عوض بشه ؟
    tpa\preset\system\desktop\flash
    آیا برای قرار دادن فلش های استند بای کافیه اونا رو توی مسیری که بالا عنوان کردم کپی کنیم یا توی مسیر این پایین؟
    tpa\settings\ui\bg_animations

آیا منوی فلش گوشی های سری W مثل w910 روی گوشی ما جواب نمیده ؟ (حتی در موارد یکی مثل Inbox یا contact چون تست کردم اما نشد !!! )

ضمنا کسی تونسته تم زیبای Everchanging_desktop همون تم مخصوص S500 که در مدت زمان عوض میشه رو روی این گوشی نصب کنه؟ (یا کلا تم هایی که به زمان حساسند و عوض میشن)

کسی پچ Privacy Patch یا پچ مشابهی برای قفل کردن صفحه کلید رو برای گوشی K850 با فریم ور R1FA035 با CID52 داره ؟

کسی باری R.U.S.H ( بازی ماشین شبیه بازی Burnout در کنسول PS2 ) رو داره که کرک کامل باشه و بعد یک مرحله از بازی بیرون نیاد ؟ (تست کنید و اگه کرک کامل بود لینک بزارید)
    ضمنا این بازی بر اساس اصول ایرو دینامیک ماشین دست شده مثل NFS - Porche و زاویه و شدت ضربه به ماشین روی رانندگی تاثیر داره (یعنی خیلی بازیه اصولی و خوش ساختیه)

لینک دانلود این بازی

کد:
    /RUSH__Road_Ultimate_Speed_Hunting___240x320__K800i .html?s=1

به دوستانی که تا به حال به لینک های زیر نرفته اند هم پیشنهاد میکنم که اگه علاقه مندن یه سری بزنن
    ضمنا برای ترجمه سایت به زبان انگلیسی All - To - English از ترانشلیتور قوی گوگل به این آدرس استفاده کنن
    ادرس ترانسلیتور گوگل
    کد:
    آدرس ها :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

چندتا درخواست لینک
    1- درایور های جدید (یا قبلی) برای صدا و دوربین رو که تست کردین و بهتر تشخیص دادین بزارین
    2-لینک جدید ترین (یا بهترین) فایل ها برای فلش کامل (کاستوم و اف ای و مین) رو برای ک 850 بزارید . فریم ویری که هم کارایی داشته باشه هم برای Upgarde و Downgrade مشکل نداشته باشه هم بشه روش یه چیزایی لااقل نصب کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •